...", можете да откриете био етерично масло, богато на ароматни молекули и с високо качество.
Латинско име: Citrus reticulata
Произход: Бразилия
Използвана част: Кора
Хемотип: Лимонен
Метод на отглеждане: Биологично земеделие
Цвят: Светло зелено до тъмно зелено...
...Нашето био етерично масло от зелена мандарина е документирано и произхожда от устойчиви източници. Купувайте директно от производителя за отговорно качество.
Сертификати: БИОЛОГИЧНО: Произведено от биологично земеделие, сертифицирано от ECOCERT FR-BIO-01
Етикет Landema: Произведено от нашите източници
Държава на производство: БРАЗИЛИЯ
Държава на събиране: БРАЗИЛИЯ
Част от растението: Кора
Състав...
...Лихенът, известен като исландски мъх, не е растение, въпреки че е лесно да се намери в градини и гори, тъй като лесно се разпространява по грубата кора на дърветата, поддържайки по този начин своята влажност. Този организъм може да достигне до 15 сантиметра дължина и е много устойчив на неблагоприятни условия на околната среда, което му позволява да расте в различни екосистеми.
Лихенът е много...
...
Орехът се произвежда от ореховите дървета. Това дърво от род Juglans L. принадлежи към семейството на Juglandaceae. То има величествен вид, гладък и светъл ствол, а плодовете му са покрити с зеленакора, наречена бру. Последната също се използва за производство на боя от орехова кора.
Ореховото дърво може да се отглежда в орехови насаждения от орехопроизводители и може да расте в дивата природа.
Когато бруът стане кафяв, се напука и остави ореха да падне на земята, това означава, че е време за събиране на орехите.
Ean13:3770010599227
Референция:ОрехБиоAOCПеригор1...
... светлина
Идея за рецепта
Палачинки с ябълки и мед
Невидимата ябълкова торта
Една сладка ябълка, отглеждана в Област Висока Савоя, чиято плът е плътна и хрупкава, е много приятна за хапване или готвене.
Под жълтата си кора, румена с розово-оранжеви нюанси, се крие плътна и хрупкава сърцевина. Много сочен, плодът обикновено е вкусно сладък и ароматен. Малко зелена, ябълката Pinkgold Leratess освежава с леко киселкавия си вкус. Вариантът може да се хапва по всяко време на деня.
...Манго е екзотичен плод, произхождащ от манговото дърво, тропическо дърво. Това е кръгъл, месест, сладък плод с зеленикава, червена, жълта или оранжева кора. Кората на мангото е зелена, когато плодът все още не е узрял и може да стане червена или жълта.
Манго Кент притежава месо без влакна, соковито и много сладко. Ядката на това манго е малка, което оставя значително количество месо за...
...Манго е плод на манговото дърво от семейството на Анакардиаците. Може да бъде кръгло, овално или бъбрековидно, и има жълта, зелена или червена кора, която е препоръчително да се отстрани, за да се консумира. Месото му е тъмножълто, мазно, маслено и сладко.
Характеристики на мангото:
- Съдържа антиоксиданти, като витамин C
- Лупеолът допринася за намаляване на растежа на раковите клетки, особено...
...Ананасът "пейн дьо сюкр" от Бенин се характеризира с:
- удължена конусовидна форма, което му носи името "ананас бутилка"
- кора, която остава винаги зелена дори и в зряла възраст. Тази кора обикновено е обезцветена и придава жълто-кафяв блясък.
Калибриране: 09 до 12 плода в плоска кутия
Средно тегло на плода: 1 до 1,6 кг/бр.
Съдържание на захар при зрялост: 13 до 14 градуса брикс
Калибриране: 09 до 12 плода в плоска кутия
Средно тегло на плода: 1 до 1,6 кг/бр.
Съдържание на захар при зрялост: 13 до 14 градуса брикс...