... употреба: при болки в гърлото, натъртвания, ишиас, мускулна треска, мускулни спазми, хронични ревматични оплаквания и др. Преди употреба поставете компреса в гореща вода до 80°C за около 2 минути или загрейте в микровълнова фурна за около 30 секунди при 600 W; увийте го в кърпа и го поставете на болезненото място. Равномерно разпределение на студ/топлина, изключителна гъвкавост при температури до -18°C, подходящ за дълбокозамразяване. Размер на опаковката: 2 пакета по 12 броя
Германия: Германия
Картон: 2 пакета по 12 броя...
SUSHITA е водещата компания в Испания в производството и разпространението на суши и замразени ориенталски продукти. От 1999 г. се специализираме в предлагането на замразено суши на едро с най-високо качество, използвайки напреднали техники за замразяване, като течен азот, за да запазим свежестта и органолептичните свойства на нашите продукти. Обслужваме над 3 000 клиенти, включително големи...
... естествения им вкус, текстура и хранителна стойност. Нашето модерно съоръжение разполага с годишен производствен капацитет от 7,000 тона дълбоко замразени плодове и зеленчуци, което ни позволява да отговорим на нуждите на нашите клиенти ефективно и последователно.
Гордеем се с предлагането на обширно разнообразие от замразени продукти, включително сладки и кисели череши, праскови, кайсии, ягоди, смокини, нарове и разнообразие от горски плодове. В допълнение към нашия избор от плодове, ние също произвеждаме широка гама от зеленчуци, като броколи, карфиол, зелени фасул, лук и чушки.
... приложената философия за дълбокозамразяване се гарантира специално качество и срок на годност до една година. Освен широк стандартен асортимент, се разработват и специални продукти за клиенти, които след това се обработват и опаковат според спецификациите и дизайна на клиента. Чрез иновативен и сертифициран метод на пушене се предотвратява замърсяването на рибата с вредни вещества като катран, пепел или бензпирени. Освен това могат да се спестят около 80% от емисиите на CO2 в сравнение с класическите методи на пушене.
... пространство, позволявайки на водата да замръзне там, където естествено присъства в продукта. Бланширането преди замразяване инактивира ензимите, предотвратявайки промени в цвета, вкуса и миризмата на замразените продукти. Замразяването осигурява най-доброто запазване на хранителната стойност на продуктите и нестабилните компоненти, като витамини.
Предлагаме:
Основни зеленчуци: грах, жълти фасул...
... ягоди, горски ягоди, кайсии, пъпеши, смокини, сушени плодове, китайски мандарини. Освен това предлагаме лимонови кори, ягоди, кестени и др., замразени гъби манатарки и трюфели. Производственият цикъл завършва с опаковане на пресни и стерилизирани кестени и с белене и замразяване на същите. На ваше разположение сме, ако имате нужда от нашите продукти.
Конфидо е корпоративна хранителна компания, която произвежда замразени храни, запазвайки свежестта на натуралните пресни плодове и зеленчуци чрез технологията IQF (Индивидуално Бързо Замразяване). Освен това, компанията търгува с плодове, сушени плодове, сушени зеленчуци, консервирани храни, замразени морски продукти, замразени тестени изделия, замразени картофени продукти и сладкарски изделия. Нашата компания оперира както на износ, така и на внос, и на вътрешния пазар, и е глобална компания с международни и вътрешни връзки.
... напреднали технологии, построено в сърцето на имота, суровината се замразява незабавно в IQF (Индивидуално бързо замразяване) и пюре, за да се запазят всички органолептични свойства на пресния продукт.
Нашата мисия е да осигурим на нашите клиенти най-доброто качество, безопасност на храните и произхода на продукта чрез прецизен и стриктен контрол на нашата производствена линия от полето до опакования продукт.
Пасолонго е вашият партньор за персонализирани полуобработени продукти от плодове и зеленчуци.
ИНДИВИДУАЛНОСТ ОТ ХЛАДИЛНИК ДО ДЪЛБОКО ЗАМОРАВАНЕ
Заедно с нашата подкрепа ще намерим подходящото охлаждане за вашия бизнес. Нуждаете ли се от класическа хладилна камера или е необходимо дори хладилно помещение за дълбокозамразяване? Като опитен производител ви предлагаме всички възможности за охлаждане. Работим с максимална индивидуалност, за да адаптираме хладилното помещение с агрегат...
... така служи като обучителен център, необходим за поддържане на актуалност, ако работите в света на Ho.Re.Ca и GDO. Най-важните области за MedicAir Food са: замразяване и бързо охлаждане с криогенни течности, опаковане на храни и напитки, нови технологии за създаване и съхранение на лед, пушене и изследване на газовете за напитки.
Специализирана в замразяване и бързо охлаждане, ACFRI разработва своите серии от хладилни камери, хладилни тунели и други продукти за хранително-вкусовата промишленост, училищното хранене и големите вериги за обществено хранене CHR Колективност. Намерете всички нейни продукти и референции на сайта www.acfri.com.
Производители. Разфасоване, нарязване на замразено свинско, телешко и пилешко месо. Купуваме свежи трупове за разфасоване и ултра замразяване, с които получаваме свежо ултра замразено месо. Имаме над 100 различни референции за разфасоване в цели парчета и нарязани, продаваме в опаковки от 2, 4 и 8 килограма и предлагаме по-малки формати, специално за компании, насочени към крайния потребител, като супермаркети, кеш и специализирани магазини за замразени храни и др. Предлагаме продукт с максимално качество на конкурентна цена и винаги се ориентираме към нуждите на клиента.
Индустриалната инженерингова служба GmbH предлага специализирани и гъвкави решения, свързани с дълбоко замразен течен азот и сух лед.
Ние доставяме течен азот и редовно попълваме вашите контейнери, извършваме услуги като замразяване на тръби или охлаждане на валове и компоненти по време на тест за охлаждане. За обработката с сух лед предлагаме специална услуга: неутрално обучение за инвестиции. Демонстрираме процедурата, ако искате сами да използвате сух лед за обработка или търсите други възможности за почистване.
La Val Fruit srl се намира в сърцето на Чиленто, район, богат на растителност и особено на кестенови гори и овощни градини. Компанията разполага с машини, които предвиждат производствен процес за обработка на плодове и зеленчуци. Дейността се извършва в различни периоди от годината с обработка и замразяване както за собствена сметка, така и за трети лица на сезонни плодове като ягоди, кайсии, пъпеши и смокини. Производственият цикъл завършва с опаковане на пресни и стерилизирани кестени, както и с белене и замразяване на същите.
... над 100 000 тона свинско месо. С това печели доверието на клиенти в 40 държави по света, предимно в дистрибуцията, търговията на едро и центровете за покупки, но също така и в търговията на дребно, ресторантьорството и кетъринг сектора. Westvlees предлага неопаковано, предварително опаковано и дълбоко замразено свинско месо.
Sivafrost предлага професионални услуги на хранителната индустрия! Опаковане на IQF дълбоко замразени продукти, замразяване на опаковани продукти, обработка и съхранение на дълбоко замразени, охладени и сухи хранителни продукти. Sivafrost разполага с 70000 м³ хладилни и замразени помещения, охладени експедиционни пространства и 10 товарни платформи. Нашият опит, гъвкавост и креативност помагат да...
С цел да внесе ново дихание в сектора, нашата компания е влязла в нова формация с единствената цел да предлага по-качествени продукти на по-достъпни цени. Правото на всеки е да консумира храни с висока хранителна стойност и свежест, както в деня на прибиране. Замразените храни имат своите предимства; обработката и опаковането в деня на прибиране, последвани от шоково замразяване, запазват...
Компанията се занимава с обработка на риба и с търговия на едро. Освен това, компанията предлага услуги за съхранение както под формата на палети, така и в цялостни хладилни камери (съхранение - замразяване). Също така извършва транспорт на замразени и консервирани продукти из цяла Крит.
Нашата компания се занимава, под строг контрол на качеството, с разфасоване, замразяване и разпространение на говеждо и свинско месо. Произвеждаме също традиционна португалска колбасарска продукция, приготвена в димар с дърва, чиято основа е виното с чесън. Разполагаме с сертификат ISO 22 000, което ни дава пълен контрол на всички етапи от производствените процеси. Имаме богат опит в контрола и...
Ние се занимаваме с производството на замразена риба на различни места в Африка, Мароко, Мавритания, Сенегал, където разполагаме с помещения за обработка за замразяване, преработка и опаковане на продукта според нуждите на нашите клиенти, предоставяйки по този начин първокласно качество на всички наши продукти.
Изработваме IQF глазирано филе от скумрия или замразено на блок. Тип пеперуда. Произвеждаме нашия продукт от прясна скумрия, уловена ежедневно в нашето крайбрежие и португалския Алгарве. Поради тази причина, нашето филе достига до крайния потребител с единствен процес на замразяване (глазиране). Филирането на скумрията гарантира, че достига до потребителя без кости. Нашите цени са много...
Производство на системи за съхранение на проби, като тръби, флакони, пипети, предметни стъкла, в лаборатория за дългосрочно съхранение, дълбокозамразяване, транспорт...