Производител на замразени плодове и зеленчуци Bio, FRDP е компания, базирана в Южна Франция в Авиньон. 100 % от дейността е посветена на биологичното земеделие от повече от 20 години. Всъщност, биологичното земеделие представлява всички ценности, на които ние се подписваме.
Нашата работа се състои в създаването на вериги за доставки на Bio зеленчуци директно от земеделци или групи от земеделци въ...
...С производството на дълбоко замразени продукти, може да се изисква калибриране и дори сортиране с цел глобална оптимизация на процеса, съхранението на продуктите и тяхното качество.
На този етап от вашето производство, FEMIA предлага различни процесни функции, които могат да се използват след дълбокозамразяване, като почистване, калибриране и сортиране. Нашите решения ви позволяват ефективно да...
...Тези филета от червен барбун ще бъдат отлични на пара или на скарата! Помислете да поставите филетата с кожата надолу при готвене на скарата! Добре подправени, те са истинско удоволствие!
24 часа в хладилника
3 дни в отделението за замразяване на хладилника
няколко месеца при -18° в фризера
препоръчва се да се консумират преди посочената дата.
Специализирана в замразяване и бързо охлаждане, ACFRI разработва своите серии от хладилни камери, хладилни тунели и други продукти за хранително-вкусовата промишленост, училищното хранене и големите вериги за обществено хранене CHR Колективност. Намерете всички нейни продукти и референции на сайта www.acfri.com.