... съответствие с традиционното узряване. Узряват повече от 9 месеца, за да разкрият цялата си деликатност.
КОЛБАСИТЕ
Ние поставяме акцент върху избора на най-добрите парчета за приготвянето на нашите колбаси. Произведени от рамото, гърдите или прошутата на свине, основно от региона на Оверн или Рона-Алпи, всяко избрано месо влиза в умело съчетание. По този начин осигуряваме нежност и ароматна сила на всяка от нашите рецепти.
Натуралната обвивка се извършва ръчно.
...добавки или консерванти в нашите продукти; всъщност нашият прах е съставен единствено от пипер д'Еспелет. Искаме да споделим с вас най-доброто от тази баска традиция, за да добавим, освен цвят, и плодова и ароматна нотка към вашите ястия. През 2022 г. получихме най-престижната награда, спечелвайки златен медал 2022 на CGA.