Фабрика за кексове, вафли и шоколад "Айтач" започва дейността си в организираната индустриална зона през 1994 г. в Кайсери, Турция и извършва производствения процес на установена площ от 11,000 м². Нашата компания формира асортимента от стоки, които се произвеждат в съответствие с търсенето, като повече от 40% от общото производство се изнася. Компанията "Айтач" АД, която удостоверява своите станд...
Мелетиядис АД е основана през 1967 г. от Лазарос Мелетиядис в Солун, първоначално като работилница в района Амбелокипи. Днес, след 55 години живот, "МЕЛЕТИЯДИС АД" произвежда чудесни сладкиши, богат кафе, фини лешникови пралини, автентична халва, тахан, лукуми с изискани вкусове, вкусни аромати, ванилия, мед и конфитюри - това са само част от голямото разнообразие. Мелетиядис АД успя да направи пр...
Рецепта от традицията - Уникално умение
Искате шоколад? Черен шоколад с смокини и орехи, черен шоколад с череши Амарена, млечен шоколад с маршмелоу, бял шоколад с мрамор от малини или специалитетът на къщата - бар Марсилия... Барът Марсилия ® е специалитет на Шоколадиера от Марсилия. Пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурално, хрупкаво, по старинна рецепта, с портокал или череша...
Антика Компания Сицилиана, динамична хранителна индустрия, разположена в подножието на Етна, възниква от интуицията и волята на група сицилиански предприемачи, работещи в сферата на сладкарството, гастрономията, бързото хранене и диетичното хранене, които съчетават любовта към родната си земя с ясна и модерна предприемаческа визия. Конкретен проект, който започва от идея, която винаги е била мечта...
От 2017 г. PIERRE PAUL JACQUES произвежда и търгува с бижута за съвременния мъж, като постоянно се стреми към качество и естетика.
Работим с благородни материали като 925 сребро, кожи и качествени скъпоценни камъни. За да отговорим на все по-високите изисквания на този пазар, представяме 2 колекции годишно: Пролет/лято и есен/зима.
Нашето производство е френско, а всички наши изделия се изработв...
Брандът Elif е създаден с опит, натрупан през годините, като в началото започва с производство на шоколад и вафли, а по-късно разширява продуктовата си гама, включвайки бисквити, сладкиши, кексове и дъвки. При основаването си не е имал един единствен целеви пазар, а предлага продукти на всички държави по света, произвеждайки в съответствие с различни продуктови групи и искания от клиентите. Elif C...
Аз съм Ренато Реале, отговорен за продажбите на продукти с органичен Ганодерма Лусидум от DXN.
DXN отглежда и продава 100% органичен Ганодерма Лусидум.
Ганодерма Лусидум е гъба с благоприятни ефекти за организма.
Изследвания и научни проучвания потвърдиха благоприятното действие на Ганодерма Лусидум, особено пречистващото действие върху кръвта: подобрява кръвообращението и качеството на клеткит...
...Той е проектиран за висококачествено и равномерно покритие на различни сладкарски изделия с различни видове глазура:
шоколад
мазнина
захарен сироп и др.
Благодарение на отоплителната обвивка на резервоара и смесителното устройство, глазурата се нагрява до работната температура. Глазурата се изпомпва в резервоара за глазиране, след което клапите на резервоара се отварят и регулират, за да се...
...Матова паста на прах или полен (суха хранителна боя) Velvet KREDA се използва за оцветяване на някои части от десерти и други сладкарски изделия. Тя може да изрази важни елементи, да подчертае контурите или да акцентира на детайли. Прави вашите цветя или цветни листенца, направени от крем, шоколад или марципан, да изглеждат по-реалистично.
Как да приложите Velvet прах (полен):
1. Суха апликация...
...Открийте CREMOSO, нашето вкусно БИО кафе, смляно и печено на 100% АРАБИКА от Гватемала.
Произведено от биологично земеделие, това високо качество е обогатено с 53 мг биологичен CBD и произхожда от високите вулканични плато на западен Гватемала, на над 1350 м надморска височина.
АРОМАТИ: Нотки на шоколад и лешник.
ДЕГУСТАЦИЯ: Мощно и копринено с лека киселинност.
ИНТЕНЗИТЕТ: 7/10
Свойства:
Успокояващо
Енергизиращо...
Всъщност историческото пътуване на A-S Kurukahvecisi започва през 1912 година, когато нашият прародител Джелал Севгил емигрира от Демирджи в Ахисар... През 1912 година Джелал Чавуш, който се е преместил в Ахисар, първо се занимавал с тютюнопроизводство, а след това открил кафене в района на Чинарлъ Капъ... По онова време кафето се доставяло от Измир с помощта на общината и се разпределяло на кафен...
Обработката на пластмаси и решенията за опаковане са нашата основна компетентност. За вас проектираме и доставяме термоформовани части и транспортни подноси с дебелина до 12 мм от всички подходящи за дълбоко формоване пластмаси!
Произвеждаме индивидуални концепции за опаковане в областта на блистерни, кожени и сгъваеми опаковки. Съществуваме от известно време - затова успяхме да изградим и голям ...
...За очаквания, които отговарят на нуждите на гастрономията, насочени към сладкарство, сладолед, хлебопекарство, шоколад, вдъхновени от ноу-хау за международно развитие. Има повече от 100 сорта ванилови дървета, но само 3 големи дават ароматни шушулки.
Помпона: по-малко от 1% от световното производство, техните аромати не са много популярни за хранителни приложения. Присъства в Мексико, ПНГ, Коста...
...Как да не комбинираме тези две белгийски специалитети, които са вафли и шоколад?
Вафлата запазва златистия си цвят и добавя тъмнокафяви пръски. За удоволствието да усетите на всяка хапка вкуса на обикновена вафла и вкуса на белгийски шоколад.
...Биодеградируемите еднократни чаши са идеални за малки чаши кафе, чай, какао и горещ шоколад. Предлагаме стандартни и брандирани контейнери. Чашите с уникален дизайн ще добавят стойност на вашия продукт и ще ви отличат от конкуренцията.
Продуктов ID: OSQ CUP 350 BIO
Размер на кашона, бр.: 500
Обем, мл: 350
Тегло, кг / Обем, м3: 6,5 / 0,051
Цвят: Крафт
Храна текстура: Течна...
...Сухият малцов прах е изключително универсален. Той е особено важен при домашно пивоварство и печене. Поради високото съдържание на малтоза, сухият малцов екстракт е естествена алтернатива на захарта за храни като сладкарски изделия, зърнени храни, мюсли или шоколад. Освен това, много тъмните малцови екстракти предлагат алтернатива на карамела и са без добавки с Е номера.
... употреба.
Студен печат бързо изсъхва и осигурява много добро залепване.
Студен печат трябва да се съхранява при температура между 5 и 25 градуса.
Няма никакви противопоказания за контакт на Студен печат с храни.
Използва се за опаковане на храни, шоколад и бисквити.
Moker се специализира в производството на най-висококачествени завивки, възглавници, чаршафи и кърпи. Нашите завивки се отличават с изключително майсторство на изработката и внимание към детайлите. Произвеждаме пухени завивки в различни размери, както за възрастни, така и за деца. Тези завивки са пълни на 100% с гъши пух, осигурявайки равномерно разпределение на топлината и предлагайки уютни усеща...
.../3/4/5 кг, идеални за сервиране на масите в ресторанти, барове, чайни и т.н.) или в елегантни опаковки за изложение на рафтове или в кътчета.
Съставки:
Сицилиански бадеми, захар,
Мед от Етна (портокалов цвят)
яйчен белтък (естествен, не лиофилизиран)
Фъстъци, шоколад / Ванилия...