... пречистени, което елиминира наличието на цветни филми в готовия продукт.
Използването на много нежно смилане и пара помага за запазване на максималното количество полезни хранителни вещества в продукта. В производството на продукта не се използват консерванти и изкуствени хранителни добавки.
Люспите не изискват готвене.
Тип опаковка: картонена кутия
Енергийна стойност (калории) на 100 г продукт:
1445 kJ (345 kcal).
Тегло: 500 гр
Брой кутии в опаковка: 16...
...Лумп дървото е направено от 100% напълно натурално маслиново дърво, което е карбонизирано в въглища. Няма химически свързващи вещества или запалителни агенти. Няма пресовани композитни частици дърво и органичен материал. Само големи парчета от чисто маслиново твърдо дърво. То е обикновено изборът на готвача заготвене, тъй като предлага напълно натурално готвене с висока интензивност на топлината. Лумп въглищата от маслиново дърво се произвеждат само от маслинови дървета, които са идентифицирани за резитба. Лумп въглища от маслиново дърво - направени от остатъчни клони след сезона на маслините.
...Картофените люспи се произвеждат от пара и сушени масови картофи. Те са подходящи заготвене и печене. Както пресните картофи, картофените люспи съдържат почти никакви мазнини или протеини, но голямо количество нишесте. Картофените люспи могат да свързват големи количества течност и са идеални като сгъстител и съставка за печене.
...Зехтинът от маслинови остатъци на The Mill е смес от екстра върджин зехтин и чисто масло от маслинови остатъци. Подходящ е за всички видове пържене и маслото заготвене може да се използва многократно.
Наличен в PET бутилки от 1 литър и 2 литра, както и на едро.
Произход: Егейско крайбрежие на Турция...
...Автоматични електрически котли
Изградени изцяло от неръждаема стомана. Готвене без налягане. Отлична изолация, което минимизира разсейването на топлина. Кран за изход с големи размери.
Цифров контрол на температурата.
Таймер.
Акустичен сигнализатор за време.
Цифров програмист за график.
Капацитет от 50 до 1000 литра...
... поставят в чаван (купа). Това съответства на около 1,5 грама. С помощта на бамбукова четка и първоначално малко количество гореща вода (70°C - 80°C), прахът се разбива бавно до пяна. Само така се предотвратява образуването на малки бучки. Постепенно се добавя останалата вода (около 100 мл общо), за да се получи перфектната, пяна- кремообразна матча напитка.
Вече матча се използва и в други области, като печене или готвене.
... международни награди.
Маслините се берат на ръка в оптималния момент на узряване, от био отглеждани маслинови дървета, без използване на торове, синтетични продукти, хербициди и пестициди.
Интензивен плодов аромат на зелени маслини, зелена ябълка, зелена трева, банан, бадем, зелено дърво, сладък, мек, слабо горчив и леко пикантен.
Профил на вкуса: интензивен плодов.
Идеален за употреба без готвене, с тостове, препечен хляб с домат, зелени салати или доматени салати. Този зехтин може да придружава вашите зеленчуци, риба, червени меса, паста и картофи и др.
... (глюкоза, нишестен захар), антиоксиданти (E331, E301), екстракти от подправки, усилватели на вкус (E621), аромати). Яйца, панировъчни трохи, соево брашно, обезмаслено мляко, вода, бяло вино, подправки, лук, усилватели на вкус (E621), сол. Поставете на тави с хартия за печене и поставете в предварително загрята фурна.
Печене: на 200°C, около 25 минути. Температура на съхранение: мин. -18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: съдържа глутен, мляко, яйца, соя. Месен продукт заготвене. Произведено в Швейцария с швейцарско месо.
...Прахът от чесън притежава богато аромати и може да се добавя към почти всяко ястие. Можеш да го използваш за подправяне, овкусяване, в маринати, сосове или дори за печене и готвене. Силният вкус на чесън отлично допълва меса, зеленчуци, паста и супи, така че можеш да усилваш вкуса на ястията и да обогатяваш кулинарното преживяване.
Прахът от чесън е изключително универсален и може да носи...
...Производството на сапун от Марсилия преминава през традиционен и дискретен процес, а именно:
• Подготовка: състои се в приготвяне на емулсия на основата на масло и остатъци от сапун от предишно производство.
• Измиване: състои се в почистване на тестото с помощта на солена вода в продължение на няколко часа, за да се отдели сапунът от глицерина.
• Варене: или готвене, което включва добавяне на...
...ИНДУСТРИАЛЕН СТУДЕН СМЕСИТЕЛ
Производство на индустриални котлони с различни характеристики:
- Готвене под високо налягане.
- Загряване с пара.
- Дехидратация при отрицателно налягане.
- Хомогенен процес на готвене с използване на смесител със система за остъргване.
- Изпразване на продукта чрез накланяне.
- Автоматичен контрол на програмата, конфигурируем чрез екран.
Свържете се с нас за вашето запитване, за да получите съвет от нашите техници: comercial@derimet.com...
Заведенията ROUSSEL продават, разпространяват и отдават под наем ново и употребявано професионално кухненско оборудване. Ние извършваме инсталация, поддръжка и следпродажбено обслужване на вашата професионална кухня на място в Париж и региона на Париж благодарение на нашия екип от 16 техници, обучени при производителите. Предлагаме също така договори за поддръжка на горещи и студени уреди чрез еки...
...Предлагаме ви био масло от конопени семена, получено чрез първично студено пресоване.
То притежава уникален вкус на лешник, който ще обогати всички ваши ястия, както топли, така и студени. За да запазите всички ползи, е идеално за подправка. Богато е на полиненаситени мастни киселини и бедно на наситени мастни киселини, то има силна репутация в диетологията.
Съставки
Био конопени семена (известни също като ченеви)
Количество
250 мл
Съхранение
На тъмно, на хладно и сухо място
Предпазни мерки
Това масло не е подходящо заготвене или пържене.
Количество: 250 мл...
... счупени, за да се намали размерът на частиците и да се осигури правилно готвене и флакиране. След това те се нагряват в оборудване заготвене/обработка и влажността им се контролира допълнително, за да се омекотят преди следващите механични операции. След готвенето, нагретите зърна се флакират, така че маслените клетки да бъдат счупени и маслото да бъде по-достъпно за последваща екстракция с...
...Премиум едър кафяв ориз.
Зелена храна от Русия Разпадлива натурална зелена храна Високо качество.
Оризът ARATAY се отглежда на плодородни почви в Краснодарския край, Русия. Използваме нежна технология. 2 пъти по-малко торове и фунгициди. Едър кафяв ориз има голям бръмбар, който изглежда красиво. Среден амилоз. Остава разпадлив след готвене. Подходящ за ризото и пилаф. Отличен гарнитура...
Некдет Кючюкбай, основателят на нашата компания, започва бизнес живота си през 1965 г., продавайки детергенти, сапуни и масла в Къркагач, и през това време придобива идентичността на производител, произвеждайки детергенти в малката си работилница. След като премества всичките си инвестиции в Измир през 1974 г., марката OKŞAR е придобита през 1975 г., а след тази година той продължава производствот...
...Органичните червени лещи Чиф са един от най-разпространените видове лещи. Лещите, или "Lens esculenta", са основна храна от векове сред много югоизточноазиатски и средиземноморски култури. Те имат красив сьомгов цвят и нежен, универсален вкус. Червените лещи Чиф обикновено се разпадат бързо при готвене, което ги прави идеални за супи, яхнии и къри, където се желае текстура на пюре. Приготвени, те имат дълбок жълт вид.
ИЗТОЧНИК: Турция или Русия
ОПАКОВКА НА ЕДРО: 25 кг чанта...
...Това е подправка, която стимулира апетита и е една от най-използваните ароматни билки в кулинарията. Листата от дафинов лист имат леко горчив вкус. Използването им е подходящо за ястия, които изискват дълго готвене, тъй като етеричното им масло се освобождава бавно; те също така се използват много в яхнии и печива.
...Бели палети с диаметър 42 мм, дебелина 15 мм
Пастьоризирани замразени продукти заготвене
Типичен вкус на брандата парментиер - нотки на магданоз, чесън и риба...
... текучество от 24 кг/mm2. Машината за вълнообразно готвене осигурява по-ефективно нагряване, като променя метода на нагряване. Тя намалява разходите, докато увеличава ефективността. Машината за вълнообразно готвене е удобна за потребителя и екологична.
SBFM Machinery Industry Tic. Ltd. Şti. като компания, ние работим в областта на производството на машини. Можете да се свържете с нас, за да получите по-подробна информация за този продукт.
...Барбекю с мивка. Покрито с варовик от Трани, лесно за почистване и с голяма естетическа красота.
Идеален избор, особено за тези, които предпочитат здравословно готвене и обичат да готвят на открито.
...Състои се от две части
Горна част: котлон с газови горелки заготвене
Долна част: статична / горещовъздушна фурна
Асортиментът има самоопораща се структура и регулируеми крака за изравняване на неравностите на пода.
...Soluzioni Alimentari произвежда и продава на дистрибутори: супермаркети, голяма търговия, аптеки и специализирани магазини готови ястия без глутен, питки, хляб и основа за пица без глутен. Готовите ястия спазват съставките и процедурите при приготвянето за хора с целиакия и непоносимост.
Безглутеновите лазаня са предварително приготвени и са готови за консумация с бързо готвенеза 2 минути в микровълнова или с 15 минути готвене в традиционна фурна.
...Нашата колелна печка е подходяща за горене на дърва.
Тя е перфектна за печене на хляб или готвене на храна.
Изработена е изцяло от ламарина и е покрита с емайл.
Фурната е с емайлово покритие и термометър.
Пристигат с напълно затворена кутия, а краката са демонтирани.
Помещенията на Balaban54, които предшестват създаването на производството на мляко, храни и млечни продукти, доставка и завод за преработка на мляко на ключ, бяха взети преди много време. По опит, Турция предлага най-доброто на 5 континента. Със своето разнообразие от продукти, Balaban54 е достигнала до днешния ден с експертизата си, качественото обслужване и честната линия, намирайки най-доброто ...
... официални инспекционни и сертификационни органи в съответствие с строги правила и практики, свързани с торенето и контрола на заболяванията.
Органичният екстра върджин зехтин Artem Oliva има ниски нива на киселинност, дълбок зелен цвят и кадифено усещане в устата. Има мек, плодови аромат и леко пикантен послевкус. Може да се използва заготвене и печене, да се полива върху салати, като част от дресинг, върху печено месо, гриловани зеленчуци и разбира се, като дип самостоятелно.
...Чистото зехтин е получено в резултат на смесване на рафиниран зехтин и определено количество екстра върджин зехтин чрез физически методи. То не е химически обработвано. Неговото ниво на свободна киселинност е максимум 1%. Препоръчва се за всички видове топли или студени ястия, както и заготвене и пържене.
... отдавна се използва като естествено средство за облекчаване на кашлица и болки в гърлото.
За производството на MACUBA, ILCAR реши да избере вакуумно готвене, техника, която, в сравнение с традиционното готвене, позволява да се достигне желаната концентрация при по-ниска температура, така че да се запазят всички органолептични и ароматни характеристики на рожковите, предлагайки продукт с високо качество, богат на витамини, минерални соли и полифеноли, мощни антиоксиданти.