Verbist е вече половин век вашият специалист по говеждо месои е доставчик на почти всички големи белгийски супермаркети. Компанията гарантира производството на говеждо месо, контролирано от фермата до масата, с различни собствени животновъдни предприятия в цяла Белгия.
... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса иколбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda е компания с 30 години опит на пазара за преработка на месо. Произвежда регионални колбаси като Alheira de Mirandela, луканка, салпика; Продукти от месарството като шунка, варено месо, бекон и пушен свински бут; Внедряване на Система за безопасност на храните от 1998 г. Сертифицирана по ISO 9001:2008. Лидер в малките и средни предприятия.
LCB FOOD SAFETY предоставя анализи, консултации и обучения по безопасност на храните и произвежда хигиенни и дезинфекционни продукти за агро-хранителния сектор (Фуражи и съхранение; Птицевъдство; Свиневъдство; Инкубатори; Готови ястия; Млечни продукти; Съхранение; Транспорт; Месо, колбасии месни продукти) и здравеопазването. Нашият опит в начините на замърсяване на въздуха и повърхностите ни...
Онлайн магазин за продажба на прясно, висококачествено месоиколбаси. Специалисти по стари говежди стекове и агнешко. Доставка на месо до дома и надеждно.
Нашите дейности обхващат широк спектър от разфасоване и преработка на различни видове месо до производството на традиционни колбасии месни продукти, включително полуфабрикати и готови ястия. Насочени сме към работа на пазарите в канала HORECA, от малките квартални магазини до големите хотелски вериги, и разполагаме с над сто представители с силно присъствие на местния и регионалния пазар. Сертифицирани сме от APCER по стандартите ISO 9001, ISO 14001 и HACCP.
Noyen е семейна компания, която произвежда колбасии пресни ястия за месари, кетъринг, хотелиерство, хранителни магазини и супермаркети. Нашите местни доставчици са обвързани с най-строгите стандарти за качество. В Noyen имаме страст към вкусното месои занаятчийските рецепти вече три поколения. Нашият асортимент включва колбаси от конско месо, бели черва, барбекю колбаси, мини колбасчета, кръвни колбасии полски колбаси. В областта на приготвянето предлагаме кулинарни шедьоври като паеля, Coq au vin и кус-кус.
...посветен на автонегозите за търговци BCS Autonegozi. Ние се занимаваме с изграждане и оборудване на автонегози за следните сектори: рибарство, колбасии сирена, печене на месо, сандвичи, пържене, плодове и зеленчуци, месарство, сладкарство. Продаваме нови и употребявани автонегози.
... - омекотители
- Сабо за лаборатории - лаборатории за месо
- Оборудване - маса - точила за ножове
- Пистолети за кланници - куршуми за кланници
- Ножове за месомелачки - плочи за месомелачки - неръждаеми ръкавици за защита
- Ножици за птици
- Нож за сирене, пица, бургери, белачки - почистващи инструменти
- Четка за дърва за месо
- Ръчна месомелачка
- Ленти за рязане на месои замразени
- Ладлъконо Крит
- Желатини за кюфтета
- Камъни за точене
- Ламели за разлагане
- Ленти за точене
- Машини за точене
- Ножици за стригане на животни
- Абсорбираща хартия за тави...
Компанията Legon е специализирана в търговия на дребно с месои производство на сухи колбаси. Продукти: болонезе, салам, фойе пикé, чист свински колбас (с или без лешници), арденски колбас, салам Уикенд и Голиат, суха наденица Лутин или Пикадор, пушен сушен врат, фермерска наденица.
Ние търгуваме и ремонтираме оборудване за претегляне и всякакъв вид машини за хранителния сектор вече повече от 50 години: резачки за месоиколбаси, триони, месомелачки, вакуумни опаковки, колбасарки, търговски везни, прецизни везни, платформи, дисплеи...
Нашият сервиз е специализиран в ремонта на голямо разнообразие от хранителни машини, везни, опаковъчни машини, резачки за колбаси...
Риско е специализирана в доставката на машини и системи за хранителната индустрия, по-специално за обработка на месо. Производството на Риско включва широка гама от вакуумни пълначки за колбасии деликатеси, пълначки с пълен вакуум за шунка, зрели продукти и мортадела, линии за подготовка като месомелачки и миксери, системи за мляно месо в контейнери, системи за оформяне на бургери и кюфтета...
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981
Месарница, специализирана в конско месо, която произвежда всякакъв вид колбаси - от хамбургери до конски деликатеси, мортадела от конско месо, салчичон и чоризо от конско месо.
CARNES MURCIA 1981
Calle Maestro Rodrigo, 81
2600 La Vall D'uixó
Кастелон
+34 964 66 21 22...
Jova е компания, специализирана в производството на колбасии варени наденички, изработени от свинско и говеждо месо от първокласно качество. От полския колбас до мини наденичките за барбекю, включително известната Krakowska, открийте всички наши продукти и техните особености, които ги правят признати за качествени продукти от много години.
Търговия на дребно с говеждо месо. Семейство Гати, от края на 19-ти век, с passion се занимава с обработка на земята и животновъдство. През 1979 г. е основана настоящата агрономическа компания, от която през 1998 г. се ражда PIO BOVE, регистрирана марка с гарантирано качество и пионер в късата верига. Произвеждаме свинско месо, местни колбаси, сезонни плодове, сезонни зеленчуци, пресни яйца.
...осолена на ръка, димена или не. Орех: Фината част на шунката, осолена в естествена или сладка саламура, димена или не. Сало: Осолена на сухо гърда, димена или не. Ръчно приготвена варена шунка: Шунка от първокласно качество, осолена ръчно, варена и запечена на фурна. Сух салам: Приготвяне на основата на свинско и говеждо месо от първокласно качество.
Компанията е основана през 1984 г. при закупуването на малко местно предприятие за колбаси в Ариеж. В продължение на много години семейството Команж се занимава с препродажба на качествени колбасни изделия. И именно през 2000 г., в началото на новия век, благодарение на дългогодишния ни опит в преработката на свинско месо, решаваме да станем производители. Родена е колбасарницата Команж. Днес е...
... около 10,000 квадратни метра, от които около 6,000 квадратни метра са оборудвани с най-съвременните технологии в сектора. Компанията има около 20 служители и е сертифицирана по IFS, а също така сме адаптирали строг контролен система според HACCP. Сертифицирани сме да произвеждаме нашите продукти в съответствие с насоките за внос в Русия и Канада. Имаме и гурме линия с изключително италианско свинско месо, произведено строго по традиционни методи и рецепти за магазини за деликатеси и всички, които търсят специални продукти.
Вашият универсален партньор за свежи храни. Aro Products предлага като търговец на едро пълен асортимент от качествени продукти за месарници, кетъринг услуги, магазини за сандвичи и свежи отдели на супермаркети. Фини месни изделия: белгийски шунки, чуждестранни шунки, солени и пушени месни изделия, видове колбаси (варени и пушени), птиче месо. Патé: кремообразни патета, полугрубо смлени патета...
... този процес ние се стараем да уважим вашите желания по най-добрия начин. Така че можете напълно да се намерите както в теглото на нарязването, така и в нарязването, опаковката, асортимента и обработката. Готови ястия: от аперитивни шишчета до зигуирски шницели. Отдел за кайма: от кюфтета, месни хлябове до различни хамбургери, колбаси… Студени ястия: подредени салати… Топла кухня: яхнии, вол-о-ван… Също така Халал, вегетариански и рибни продукти.
Месарница Гиселс е семейна фирма, която предлага прясно месо (говеждо, телешко, свинско, агнешко, конско, пилешко, дивеч), услуги за колбаси, кетъринг услуги, барбекю услуги и др.
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбасии солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбасии солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
...месо, колбаси, птици, сирене, тофу или други продукти - инженерите от REICH винаги намират идеалното решение за всички изисквания. От основаването на компанията от Карл Рейх през 1893 г., тя се е развила през четири поколения от регионален производител на котли до глобален специалист в областта на модерни климатични и пушилни системи. REICH е най-старото и традиционно име в света в областта на технологията за пушилни системи.
... търговската точка. Благодарение на разфасовъчната зала, която отговаря на най-строгите стандарти за качество (HACCP, BRC), нашите клиенти могат да разчитат на най-доброто говеждо, телешко и агнешко месо. Половин говедо, предна или задна четвърт и всякакви технически части, от филе пур до америкен, са част от широкото предлагане. В новата разфасовъчна зала в Москрон също е създадено ателие за порциониране и опаковане на говеждо, телешко, свинско и агнешко месо. Тук също се произвеждат кайма и каймени изделия като колбаси, хамбургери, винки и др.
Maison Alpin
La Salaison familiale
Maison Alpin произвежда и разпространява продукти от савойската кухня вече повече от 30 години в Амани, Висша Савоя.
Онлайн продажба на:
- традиционни пушени колбаси
- сухи салами
- наденички
- диоти
- сухи шунки
- свинско месо от високо качество.
В Maison Alpin искаме с една хапка да ви разкрием истинския вкус на савойската душа. Нито повече, нито по-малко...
... изключително вкусен и апетитен; традицията в обработката на свинското месо е стара три поколения. Вниманието към пазара, специалната грижа за качеството и узряването, автентичността, заедно с бързото и точно обслужване, са нашите силни страни.
Van Engelandt á Anderlecht е търговец на едро на месо, който разполага със собствен магазин, което позволява на физически лица да идват директно да купуват месо на едро цени. Ние разполагаме и със собствена работилница, където квалифицирани месари нарязват и опаковат месото по правилата на изкуството. Изборът е широк: агнешко месо, говеждо месо, конско месо, бизонско месо, свинско месо, телешко месо, дивеч и птици, някои специалитети от колбасии обширен асортимент от качествени замразени продукти като екзотично месои агнешко месо от Нова Зеландия.
Carnes de Caza Núñez е семейна компания, посветена на търговия на едро с месо от дребен дивеч. Ние се снабдяваме директно от най-престижните имоти в Испания, с строг санитарен контрол, при който по време на транспортиране не се нарушава веригата на студ. Също така сме разработили гурме линия от мезета от месо на дивеч и вкусни колбаси от едър дивеч.