Белгия, Izegem
Verbist е вече половин век вашият специалист по говеждо месо и е доставчик на почти всички големи белгийски супермаркети. Компанията гарантира производството на говеждо месо, контролирано от фермата до масата, с различни собствени животновъдни предприятия в цяла Белгия.
... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса и колбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
Португалия, Mirandela
A TOPITÉU - Alheiras de Mirandela, Lda е компания с 30 години опит на пазара за преработка на месо. Произвежда регионални колбаси като Alheira de Mirandela, луканка, салпика; Продукти от месарството като шунка, варено месо, бекон и пушен свински бут; Внедряване на Система за безопасност на храните от 1998 г. Сертифицирана по ISO 9001:2008. Лидер в малките и средни предприятия.
Франция, Boz
LCB FOOD SAFETY предоставя анализи, консултации и обучения по безопасност на храните и произвежда хигиенни и дезинфекционни продукти за агро-хранителния сектор (Фуражи и съхранение; Птицевъдство; Свиневъдство; Инкубатори; Готови ястия; Млечни продукти; Съхранение; Транспорт; Месо, колбаси и месни продукти) и здравеопазването. Нашият опит в начините на замърсяване на въздуха и повърхностите ни...
Испания, Madrid
Онлайн магазин за продажба на прясно, висококачествено месо и колбаси. Специалисти по стари говежди стекове и агнешко. Доставка на месо до дома и надеждно.
Португалия, Gafanha Da Encarnação
Нашите дейности обхващат широк спектър от разфасоване и преработка на различни видове месо до производството на традиционни колбаси и месни продукти, включително полуфабрикати и готови ястия. Насочени сме към работа на пазарите в канала HORECA, от малките квартални магазини до големите хотелски вериги, и разполагаме с над сто представители с силно присъствие на местния и регионалния пазар. Сертифицирани сме от APCER по стандартите ISO 9001, ISO 14001 и HACCP.
Белгия, Evergem
Noyen е семейна компания, която произвежда колбаси и пресни ястия за месари, кетъринг, хотелиерство, хранителни магазини и супермаркети. Нашите местни доставчици са обвързани с най-строгите стандарти за качество. В Noyen имаме страст към вкусното месо и занаятчийските рецепти вече три поколения. Нашият асортимент включва колбаси от конско месо, бели черва, барбекю колбаси, мини колбасчета, кръвни колбаси и полски колбаси. В областта на приготвянето предлагаме кулинарни шедьоври като паеля, Coq au vin и кус-кус.
Италия, Dello
...посветен на автонегозите за търговци BCS Autonegozi. Ние се занимаваме с изграждане и оборудване на автонегози за следните сектори: рибарство, колбаси и сирена, печене на месо, сандвичи, пържене, плодове и зеленчуци, месарство, сладкарство. Продаваме нови и употребявани автонегози.
Гърция, Thessaloniki
... - омекотители - Сабо за лаборатории - лаборатории за месо - Оборудване - маса - точила за ножове - Пистолети за кланници - куршуми за кланници - Ножове за месомелачки - плочи за месомелачки - неръждаеми ръкавици за защита - Ножици за птици - Нож за сирене, пица, бургери, белачки - почистващи инструменти - Четка за дърва за месо - Ръчна месомелачка - Ленти за рязане на месо и замразени - Ладлъконо Крит - Желатини за кюфтета - Камъни за точене - Ламели за разлагане - Ленти за точене - Машини за точене - Ножици за стригане на животни - Абсорбираща хартия за тави...
Белгия, Herstal
Компанията Legon е специализирана в търговия на дребно с месо и производство на сухи колбаси. Продукти: болонезе, салам, фойе пикé, чист свински колбас (с или без лешници), арденски колбас, салам Уикенд и Голиат, суха наденица Лутин или Пикадор, пушен сушен врат, фермерска наденица.
Испания, Manlleu (barcelona)
Ние търгуваме и ремонтираме оборудване за претегляне и всякакъв вид машини за хранителния сектор вече повече от 50 години: резачки за месо и колбаси, триони, месомелачки, вакуумни опаковки, колбасарки, търговски везни, прецизни везни, платформи, дисплеи... Нашият сервиз е специализиран в ремонта на голямо разнообразие от хранителни машини, везни, опаковъчни машини, резачки за колбаси...
Италия, Thiene
Риско е специализирана в доставката на машини и системи за хранителната индустрия, по-специално за обработка на месо. Производството на Риско включва широка гама от вакуумни пълначки за колбаси и деликатеси, пълначки с пълен вакуум за шунка, зрели продукти и мортадела, линии за подготовка като месомелачки и миксери, системи за мляно месо в контейнери, системи за оформяне на бургери и кюфтета...
Испания, La Vall D'uixó
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981 Месарница, специализирана в конско месо, която произвежда всякакъв вид колбаси - от хамбургери до конски деликатеси, мортадела от конско месо, салчичон и чоризо от конско месо. CARNES MURCIA 1981 Calle Maestro Rodrigo, 81 2600 La Vall D'uixó Кастелон +34 964 66 21 22...
Белгия, Herstal
Jova е компания, специализирана в производството на колбаси и варени наденички, изработени от свинско и говеждо месо от първокласно качество. От полския колбас до мини наденичките за барбекю, включително известната Krakowska, открийте всички наши продукти и техните особености, които ги правят признати за качествени продукти от много години.
Търговия на дребно с говеждо месо. Семейство Гати, от края на 19-ти век, с passion се занимава с обработка на земята и животновъдство. През 1979 г. е основана настоящата агрономическа компания, от която през 1998 г. се ражда PIO BOVE, регистрирана марка с гарантирано качество и пионер в късата верига. Произвеждаме свинско месо, местни колбаси, сезонни плодове, сезонни зеленчуци, пресни яйца.
Белгия, Izier
...осолена на ръка, димена или не. Орех: Фината част на шунката, осолена в естествена или сладка саламура, димена или не. Сало: Осолена на сухо гърда, димена или не. Ръчно приготвена варена шунка: Шунка от първокласно качество, осолена ръчно, варена и запечена на фурна. Сух салам: Приготвяне на основата на свинско и говеждо месо от първокласно качество.
Франция, Pamiers
Компанията е основана през 1984 г. при закупуването на малко местно предприятие за колбаси в Ариеж. В продължение на много години семейството Команж се занимава с препродажба на качествени колбасни изделия. И именно през 2000 г., в началото на новия век, благодарение на дългогодишния ни опит в преработката на свинско месо, решаваме да станем производители. Родена е колбасарницата Команж. Днес е...
Италия, Termeno
... около 10,000 квадратни метра, от които около 6,000 квадратни метра са оборудвани с най-съвременните технологии в сектора. Компанията има около 20 служители и е сертифицирана по IFS, а също така сме адаптирали строг контролен система според HACCP. Сертифицирани сме да произвеждаме нашите продукти в съответствие с насоките за внос в Русия и Канада. Имаме и гурме линия с изключително италианско свинско месо, произведено строго по традиционни методи и рецепти за магазини за деликатеси и всички, които търсят специални продукти.
Белгия, Zemst
Вашият универсален партньор за свежи храни. Aro Products предлага като търговец на едро пълен асортимент от качествени продукти за месарници, кетъринг услуги, магазини за сандвичи и свежи отдели на супермаркети. Фини месни изделия: белгийски шунки, чуждестранни шунки, солени и пушени месни изделия, видове колбаси (варени и пушени), птиче месо. Патé: кремообразни патета, полугрубо смлени патета...
Белгия, Oostende
... този процес ние се стараем да уважим вашите желания по най-добрия начин. Така че можете напълно да се намерите както в теглото на нарязването, така и в нарязването, опаковката, асортимента и обработката. Готови ястия: от аперитивни шишчета до зигуирски шницели. Отдел за кайма: от кюфтета, месни хлябове до различни хамбургери, колбаси… Студени ястия: подредени салати… Топла кухня: яхнии, вол-о-ван… Също така Халал, вегетариански и рибни продукти.
Белгия, Merksem
Месарница Гиселс е семейна фирма, която предлага прясно месо (говеждо, телешко, свинско, агнешко, конско, пилешко, дивеч), услуги за колбаси, кетъринг услуги, барбекю услуги и др.
Франция, Lacaune
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
Германия, Urbach
...месо, колбаси, птици, сирене, тофу или други продукти - инженерите от REICH винаги намират идеалното решение за всички изисквания. От основаването на компанията от Карл Рейх през 1893 г., тя се е развила през четири поколения от регионален производител на котли до глобален специалист в областта на модерни климатични и пушилни системи. REICH е най-старото и традиционно име в света в областта на технологията за пушилни системи.
Белгия, Moeskroen
... търговската точка. Благодарение на разфасовъчната зала, която отговаря на най-строгите стандарти за качество (HACCP, BRC), нашите клиенти могат да разчитат на най-доброто говеждо, телешко и агнешко месо. Половин говедо, предна или задна четвърт и всякакви технически части, от филе пур до америкен, са част от широкото предлагане. В новата разфасовъчна зала в Москрон също е създадено ателие за порциониране и опаковане на говеждо, телешко, свинско и агнешко месо. Тук също се произвеждат кайма и каймени изделия като колбаси, хамбургери, винки и др.
Франция, Amancy
Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin произвежда и разпространява продукти от савойската кухня вече повече от 30 години в Амани, Висша Савоя. Онлайн продажба на: - традиционни пушени колбаси - сухи салами - наденички - диоти - сухи шунки - свинско месо от високо качество. В Maison Alpin искаме с една хапка да ви разкрием истинския вкус на савойската душа. Нито повече, нито по-малко...
Италия, Ginestreto-Pesaro
... изключително вкусен и апетитен; традицията в обработката на свинското месо е стара три поколения. Вниманието към пазара, специалната грижа за качеството и узряването, автентичността, заедно с бързото и точно обслужване, са нашите силни страни.
Белгия, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht е търговец на едро на месо, който разполага със собствен магазин, което позволява на физически лица да идват директно да купуват месо на едро цени. Ние разполагаме и със собствена работилница, където квалифицирани месари нарязват и опаковат месото по правилата на изкуството. Изборът е широк: агнешко месо, говеждо месо, конско месо, бизонско месо, свинско месо, телешко месо, дивеч и птици, някои специалитети от колбаси и обширен асортимент от качествени замразени продукти като екзотично месо и агнешко месо от Нова Зеландия.
Испания, Azuaga
Carnes de Caza Núñez е семейна компания, посветена на търговия на едро с месо от дребен дивеч. Ние се снабдяваме директно от най-престижните имоти в Испания, с строг санитарен контрол, при който по време на транспортиране не се нарушава веригата на студ. Също така сме разработили гурме линия от мезета от месо на дивеч и вкусни колбаси от едър дивеч.
Гърция, Corfu
Център за месо и колбаси в Корфу. Колбаси и продукти от собствено производство, като корфуийското Нубуло и Саладо.
Италия, Montegiorgio
Обработка и директна продажба на свинско месо и колбаси...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play