... сглобяване. Обаче, моторното масло трябва да си го осигурите предварително и също да го налеете след окончателното сглобяване (около 0,6-1,1 литра). Препоръчваме Briggs&Stratton 4-тактово двигателно масло SAE30.
Производител: HZC Power GmbH
Модел: HS25205
Сила на разцепване: 25 тона
Дължина на разцепване: макс. 600 мм
Цикъл на разцепване: 15 секунди
Вместимост на хидравличното масло: 14 л (HLP46)
Тегло...
Създадена през 1955 г., Tonnellerie Condachou е една от последните семейни и независими тоннеларии във Франция. Доминик Кондешу наследява баща си Марсел през 1995 г. След обучение по винопроизводство-винознание и диплома за тоннелар, синът му Клеман решава да се присъедини към семейния бизнес през 2010 г. Те работят ръка за ръка, за да го развият и да запазят занаята, който се губи.
Живеейки сред...
... максимум 61 см.
Машината е много лесна за употреба.
Моторът е много тих и подходящ за работа в зона.
Тегло: около 209 кг без течности.
Скорост на влака: макс. 45 км/ч.
Максимална дължина на разцепване: 62 см.
Скорост на стеблото за общо движение: около 7 сек.
Налягане Nip: 20/17 тона (измерена стойност).
Размери на пакета: 120 x 80 x 55 см (Д x Ш x В).
Количество хидравлично масло: 10 л (HLP46).
Хидравлична помпа: 2 етапа.
Хидравличен капацитет: 38,6 л / мин.
Хидравлично налягане: 240 бара.
Гуми: 10 инча.
Размери: 228 x 102 x 100 см (Д x Ш x В).
Работна височина на дървото: 65 см.
...Размери на цялото: Л 340 x Ш 511 x Вт 328 см
Повърхност: 17,37 м2
Структура: дърво от масивна ела, необработено, дъска 28 мм
Покрив: дърво 15 мм, кафяви шингли, (наклон на покрива 36° или 72,6 %)
Врата: двойна Л228 x Вт 192 от дърво
Странична врата: единична Л 88 x Вт 189 см, от дърво с плексигласови стъкла
Прозорци: 2 отваряеми прозорци, 2 x 4 плочки от плексиглас, 73 x 60 см
Заключване: ключалка...
...ВИНИФИКАЦИЯ: Разумно лозарство
Предферментационна мацерация на студено, Ферментация при 18°C Ферментация и отлежаване на утайка в дъбови бъчви (228л) за 30% от купажа (8 месеца)
Отлежаване на утайка в съд за 70% от купажа (5 месеца)
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ:
Носът изразява апетитни нотки на конфитирани лимони и екзотични плодове, ананас и манго, след което преминава към по-минерални и деликатно...