...смесен с леко горчиво. Беритбата се извършва на ръка, а след това те ферментират в нашия домашен анасон за 3 месеца.
Patxaka Egiazki е много гурме, напомня ни на ябълков десерт, като тарт татен. Ликьорът е мек и гладък, леко сладък, оставя красив дълготраен вкус в устата, много изразителен.
В носа се усещат деликатни аромати на анасонови ябълки и карамел.
Patxaka Egiazki не съдържа аромати или изкуствени оцветители, външният вид и вкусовете му са гарантирано 100% натурални. Бутилките, запушването и етикетирането също се извършват на ръка.
...Този лек аперитив или дижестив е изработен на основата на ракия от сагарно, концентрат от ябълков сок и аромат на зелена ябълка.
КЛЮЧОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Характеристики
Смес от ракия от сагарно и сироп от зелена ябълка. 18% обем алкохол. Ликьор с ниско съдържание на захар.
Опаковка
Бутилка от 50 cl, восъчен капак.
Мнение на майстора на виното
Дегустирайте добре охладен ... Неговото ярко начало...
...Производим, разпространяваме и изнасяме корейски алкохолни напитки (Соджу, традиционен ликьор) под марката OPPA. OPPA Соджу е местен ликьор, произведен чрез ферментация на ябълков и крушов екстракт. Има 35 вкуса (ябълки, малини, праскови, йогурт, червен женшен, манго и др.). Предимството му е, че причинява по-малко махмурлук в сравнение с други продукти, тъй като използва фруктоза, без да добавя изкуствени подсладители. А що се отнася до качеството на продукта, суровата цена е по-висока от тази на другите компании, но можете да го получите на по-ниска цена.
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...