...Шоколадово фондю. 370 x 360 x 195 мм. Дизайн CNS 18/10.
С електронно управление на температурата до 50°C, разлика в температурата +/-1°C. Вместимост: 8 литра. Включва 1 GN-вложка 2/3-100 с решетка и GN-капак. E-връзка: 230V/1,8kW.
... производството
4. Възможност за производство на разнообразие от продукти с подправки или шоколадово покритие
5. Възможност за производство, например, на картофени чипсове и др., използвайки различни гранули, картофи, боб и др.
За повече информация, моля свържете се с нас !!
Благодаря...
В Lezza Foods сме горди да бъдем световен доставчик на здравословни, уникални и вкусни специалитети. Нашата мисия е проста, но значима: да направим вкуса и ползите за здравето от хранителните специалитети достъпни за всички, чрез нашите различни марки. Произвеждаме и доставяме замразени продукти на пазарите в Европа и Съединените щати. С експлоатацията на няколко производствени единици в Турция, L...
...Охлаждащ тунел
– Нашият охлаждащ тунел се използва за охлаждане на бисквити с шоколадово покритие, желе, нуга, фондан и подобни продукти.
– Ширини на лентата: 400, 600, 800, 1000, 1200 мм
– Охлаждащото устройство е в средната част на тунела. Два вентилатора осигуряват необходимия въздушен поток.
– Температурата в тунела се контролира от цифров термостат.
– Температурата в тунела може да бъде до 0...
...Открийте върховното шоколадово удоволствие с нашата шоколадова машина за разтопяване, оформена като кран. Перфектна за сладоледени магазини, пекарни и магазини за сладкиши, нашият иновативен продукт предлага лесен начин за разтопяване и наливане на шоколад. Превърнете сладоледите и десертите в сладко изкушение. Перфектен партньор за вашата професионална машина за мек сладолед. Нашият шоколадов...
...Меланжерът е универсална машина за получаване на хомогенни маси от твърди съставки. Благодарение на каменните мелници и смесителните скрепери, меланжерът замества три парчета оборудване от голяма фабрика – смесване на съставките (ПРЕДМЕЛЕНЕ), фино МЕЛЕНЕ (ФИНО МЕЛЕНЕ) и кончинг (КОНЧЕ).
Общи размери (ДхШхВ) - 550 x 450 x 550 мм;
Тегло - 45 кг;
Натоварване 7 кг;
Минимално натоварване 4.5 кг;
Захранване 220 V ~ 50/60 Hz;
Консумация на енергия 550 W / ч
Материал на корпуса Стомана;
Скорост на въртене 0-90 об/мин.
DECO RELIEF е специалист в областта на материалите и съставките за сладкарство и шоколад.
DECO RELIEF е марка с професионално качество. Нашите силиконови форми имат много предимства (гъвкавост, лесно освобождаване…). В комбинация с оцветители и аромати от нашата марка, можете да създадете привлекателни захарни изделия с широк спектър от цветове и вкусове.
DECO RELIEF е също така специалист в кул...
...Въпреки че традиционните покривни котли са най-използваното оборудване за покритие в шоколадовата индустрия, необходимостта от квалифициран оператор и трудностите при разтоварването подтикват производителите на шоколад да търсят нови методи за покритие.
Лентовото покритие е проектирано да премахне гореспоменатите недостатъци и да отговори на новите изисквания на индустрията. Този тип машина за...
...С използването на нашето оборудване за производство на шоколад можете:
- Да произвеждате широка гама от шоколадови видове на една производствена линия,
- Шоколадово производство в различни цветове и форми,
- Бързо да превключвате от един продукт на друг,
- Да разширите разнообразието на масите помежду им и с вафли, бисквити и други комбинации, увеличавайки разнообразието от форми, правейки пълнежи и сладкарски изделия. Всяка маса може да бъде използвана: шоколад, карамел, пралини, нуга, халва, марципан, сушени плодове, фондан, суфле, мармалад и др.
- Почти напълно свободно от ръчен труд.
... Creasweet, може да се използва за пълнене на множество конфекционни форми, като например тестени лодки и бисквити с плодови бонбони.
Възможни са разнообразни вариации:
Различни видове сандвич бисквити с всякакви възможни пълнежи.
За получаване на различни вкусове могат да се прилагат множество видове комбинирани продукти, като например бисквити с желе пълнежи, плодови бонбони с шоколадово покритие, бисквити, покрити с шоколад, конфитюр или желе, и пяна върху бисквити.
Ние сме една от най-големите групи компании в Турция, които предлагат решения "на ключ" в категорията на закуските.
Ние произвеждаме машини като машини за шоколадово покритие, тунели за охлаждане на шоколад, машини за опаковане на бисквити и миксери за тесто.
Особено имаме много силни референции и опит в оборудването за подготовка на храни и линиите за шоколадово покритие.
Някои от нашите мощни...
...Гуртите на група 700 са много леки и се отличават с особено добро праволинейно движение. Те са отлични за леко транспортно оборудване и се използват предимно в хранителната индустрия, например за хлебни изделия. С формово заключващо задвижване, тези гурти могат да се използват и в течни среди, например при нанасяне на шоколадово покритие.
Дебелина на жицата Ø мм: 0,9 до 2,0
Дължина на мрежата мм...
Дейностите на EYG Makine включват; Управление на инженерни проекти, Линии за обработка на сусам, Машини за белене на сусам, Тахини мелници, Линии за производство на тахини, Машини и оборудване за производство на халва, Машини и оборудване за производство на локум, Машини и оборудване за производство на пишмание, Линия за шоколадово покритие и охлаждане, Линия за халва бар и опаковане, Линия за...
... напитки. Разбира се, започвайки с кафето, допълнено с чай, шоколадово мляко, супи и всички необходими аксесоари, кафе оборудване и обучение, за да ги предложим качествено на крайния потребител.
Кафе съвети по мярка
Всяко заведение, локация е уникална. Заедно с клиента се съставя цялостен пакет по мярка, от който се изграждат устойчиви клиентски отношения.
...ACTIF Industries е френският специалист в производството на оборудване за хранителната индустрия, ресторанти, общински заведения, кетъринг, хлебарство, сладкарство, шоколадово производство: съхранение, замразяване, ферментация, блокиране на теста, поддържане на температура, INOX мебели за съхранение, шкафове, консерви, фризери, шокови замразители, витрини. Всички продукти се произвеждат "изключително във Франция", в завод, разположен на входа на Париж. Стриктността и перфекционизмът доказват признатото майсторство. То е резултат от над 25 години опит.