...риба, закуски и сирене.
ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВО: Всеки контейнер е проектиран за удобно и ефективно съхранение в хладилника или кухненския шкаф. Кръглата форма подобрява удобството при използване на контейнерите, които са налични в различни размери и за различни цели.
СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ: Чрез използването на стъклените контейнери, храната може да бъде защитена от преждевременно разваляне...
... ножове произвеждат озон, което гарантира отлична деконтаминация на уредите и безупречна хигиена. Хигиената в ресторантьорството е неизменна и необходима условие за удовлетворяване на клиентите и избягване на неприятности. Този шкафзаножове напълно ще отговори на вашите очаквания и ще гарантира безупречна хигиена.
Размери: L310 x P120 x H600 mm...
... проектирани да побират голямо количество ножове и инструменти за рязане, което позволява поддържането на гладко производство в натоварените кухни. До 20 ножа.
Безопасност на храните: Стерилизацията на ножове значително намалява риска от кръстосано замърсяване, осигурявайки безопасност на храните и съответствие с индустриалните стандарти за хранене.
Референтен номер: CAS20C
Марка: Casselin
Размери в мм (ДxШxВ): Д 565 x Ш 160 x В 657 мм
Мощност (кВт): 15 W / 230 V
Бруто тегло (кг): 11...
... може да бъде получен чрез адекватна конфигурация на подходящия брой ножове на барабана и диаметъра на отворите в решетката.
Контролният блок на чипера се състои от контролен шкаф с функции за включване и контрол на работата.
Модел/Тип: Skorpion 500 EB
Общи размери (ДxШxВ): 2050 x 1300 x 1300 (+500) мм
Капацитет на нарязване: до 20 м3/ч
Размери на входа (ШxВ): 500 x 180 мм
Диаметър на рязането на...