...протеини, каротин, танини, витамини, които играят важна роля за увеличаване на продуктивността на животните. По хранителни свойства, зърното и зелената маса на соргото почти не отстъпват на царевицата, а в някои региони я надминават. Освен за фураж, зърното от сорго се използва за алкохолната и нишестената индустрия. Захарното сорго и суданската трева са доказали своето качество в смесени култури с бобови растения, царевица и слънчоглед. Стъбло, богато на захар, позволява получаването на балансирано сенаж и хейлаж, докато производителността на културите остава много висока.
...Червен и бял сорго, общо наричан червено и бяло жовар, изсушените и узрели зърна на Sorghum Vulgare. Биологичните семена от сорго са сладки, твърди, чисти и питателни. Различни процедури се прилагат, за да се гарантира, че семената са свободни от Argemone Mexicana и Lathyrus Sativus (Khesari) под каквато и да е форма, от оцветители, плесени, бръмбари, неприятни миризми и смес от вредни вещества...
...Дестинация: зърно
Много листна култура, подходяща за производство на силаж
Характеристики:
ПРЕДВАРИТЕЛНОСТ РЕКОЛТА ранна
РАЗМЕР средно-висок
ЦВЯТ НА ЗЪРНОТО червен
ТИП НА ПАНИКУЛАТА полу-компактна
ОТДЕЛЯНЕ НА ПАНИКУЛАТА добро
Съвети:
Време за сеитба: 1-во и 2-ро ранно сеитба
Плътност на сеитба: 35-40 зърна/м²; 10-11 кг/ха...
... изберете и от другите ни основни вкусове (мед, карамел, клен, канела и джинджифил), евентуално комбинирани с подправки и/или подправки, като: келтска морска сол, чили (червен пипер), розмарин, чесън, кокос, копър или вашите любими подправки.