Гърция, Athina
...Червеният оцет може да се използва за готвене, печене и като дресинг за храна или салати, дори в марината. Смята се, че има ползи за сърдечното здраве – включително хипертония и помощ при контрол на кръвната захар при хора с диабет тип 2. съставки: 6% киселинност, съдържа сулфити.
Португалия, Porto
...Винен оцет, отлежал, с киселинност и характер, 100% натурален продукт, предназначен да подчертае вкусовете на вкусни ястия, но също така да се използва в салати или като аперитив в комбинация с нашите зехтини. Този червен винен оцет, отлежал в дърво и произведен изцяло от биологични грозда от Алентежо, сортовете Турига Насьонал и Тинта Рориз, се отличава с изисканото си „букет“. Става въпрос за сертифициран продукт от висока категория с максимална киселинност от 6%.
Италия, MILANO
Punto Srl е компания, специализирана в разпространението на хранителни продукти. С нов търговски обект, оборудван с щанд за колбаси, сирена и прясно хлебче, Punto Srl предлага широка селекция от пресни и замразени хранителни продукти, както и разнообразие от плодове и зеленчуци. Качеството на продуктите винаги е гарантирано и компанията се ангажира да поддържа изгодни цени за потребителите чрез пр...
Испания, Cox (alicante)
...Червените лук в оцет се подправят с вода, сол, бял винен оцет и хранителна боя. Въпреки че са мариновани, червените лук в оцет имат мек и лек вкус.
Франция, Soreze
...Червен глинен диспенсер за оцет с капацитет 2,5 литра. Лакиран отвътре. Доставя се с кран и държач. REF.:TONVGR35 ГАРАНЦИЯ:24 МЕСЕЦА Основен материал:глина Цвят:червен Дължина:25 см Ширина:25 см Височина:38 см Нетно тегло:1,59 кг...
Тунис, Tunis
...Приготвен чрез ферментация на сок от био нар, този оцет е предпочитан ингредиент за грижа за косата благодарение на естествената си киселинност. Ферментация на алкохол Ферментация на оцет Регламент Място за съхранение Бутилковане Категории: Агро-хранителни продукти Натурален оцет Цвят: гранатово червен до червено-кафяв Киселинност (оцетна степен): 5% (+ 0,5%) Мирис: Нар Чесън: pH ниско: 2,8 Вид: прозрачен Остатъчен алкохол: < 0,5%...
Франция, Arles
...Л'артизан Попол Приготвяне на плодов оцет. Съставки: оцет кристал 8° 41%, доматена пулпа 20%, пулпа от червен пипер 20%, захар, ябълкова пектин, растително масло, лук, чесън, прах от чили Еспелет AOP 0,4%, модифициран царевичен нишесте, сол.
Франция, Vincennes
...Био морковени кръгчета, инфузирани със семена от кимион и червен лук; мариновани в ръчно приготвена саламура. Подходящи за консумация като предястие или в салата. Продават се в опаковки от 12 буркана; офертата е предназначена за професионалисти. Нашите консерви се произвеждат в Иль-дьо-Франс от зеленчуци, произхождащи от местни производители. Нетно тегло: 220 г Нетно тегло без течност: 110 г Брутно общо тегло: 5 килограма...
Италия, Nave
...Предложени комбинации: Идеален за салати, както варени, така и сурови зеленчуци, гриловано бяло месо, варена риба, омлети, пинцимони, маринати,… Капацитет: 250 мл Код: 03271 Категория: Оцет Държава: Италия Регион: Емилия-Романя...
Франция, Mietesheim
...Нежният и плодороден аромат на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Използвано по фин начин за рататуй и гриловани ястия, този оцет ще ви изненада! Съставки: Бял оцет 8° (41%), пулпа от домати, пулпа от червен пипер, захар, желатинизатор: пектин, прах от чили Еспелет (0,01%).
Франция, Saint Christol De Rodières
...Съставки: - 99,8 % органичен червен оцет - 0,2 % натурален аромат на шалот Предложения за сервиране: Дресинг за салати, маринати, сосове. Този продукт е наличен и в бутилка от 25 cl, на едро от 3-5-10 литра и в бъчка от 220 литра.
Франция, Cournon D'auvergne
...Бетрава*(62%), ябълка*, домат*, оцет от ябълки*, лук*, нерафинирано слънчогледово масло*, оризово брашно*, сол, пушен червен пипер*(0,6%), кориандър*. *Съставки от биологично земеделие - Алерген Подходящо за вегани Съвети за употреба Идеално за намазване върху филийки прясно или препечено хляб, с сушени плодове (хляб с стафиди, хляб с смокини...) или самостоятелно. Поставете буркана в хладилника...
Турция, Istanbul
...Това е специален – гурме стил и ръчно приготвен киселец, който е направен с червен (лилав) лук, мед, ябълков оцет, черен пипер, мащерка, кориандър и морска сол. Тази уникална комбинация от вкусове е съвместима с безброй храни и кухни. Може да се консумира в бургер, хотдог и чиния с колбаси. Той е перфектно допълнение към морски дарове, всяка дъска с деликатеси и плато с сирена. Този продукт е 100% вегетариански, без добавки и е направен с изцяло натурални съставки. Изработен е с мед вместо рафинирана захар и/или изкуствени подсладители.
Германия, Neutrebbin
...Табаско Оригинален Вкус Червен Пиперен Сос съдържа дестилиран оцет, червен пипер и сол. Тази опаковка включва една (1) бутилка от 2 унции Табаско Оригинален Вкус Червен Пипер Сос.
Франция, Renaison
...Традиционното допълнение към аржентинския стек! Но го обожаваме толкова много, че можем да го използваме и за дип с фалафели, крокети от говеждо месо, бургери, печени зеленчуци или пържени картофи. С тази смес преминаваме през всички етапи: свежестта на магданоза и ригана, след това нотки на чесън и накрая вкус на сладък пипер. Следвайте инструкциите за употреба: смесете 1 доза Chimichurri + 1 доза бял оцет + 2 дози зехтин.
Турция, Diyarbakir
...печени червени чушки с оцет...
Испания, Tres Cantos
...Ако търсите да купите подправени маслини, представяме ви нашата маслина Machacamoya за хотелиерството в кофа от 4.5 кг, подправена с ароматни билки, червен пипер, чесън и оцет. Лесно се запомня с типичния си горчив вкус и винаги е идеалният спътник на бира и чаши вино в баровете.
Франция, Paris
... всеки случай те са изключително богати на хранителни вещества и изобилстват от ползи и здравословни свойства. Те са богати на витамин C, мед, желязо и манган. Сервират се в салата с млади спанак, фино настъргани моркови, краставица и несолени печени фъстъци. Поливат се с дресинг от оризов оцет, лимонова и портокалова кора, джинджифил, портокалов сок, чесън и тамаринд. Ean13:3770010599616 Референция:CeriseBioFrance1...
Италия, Palagonia
...Съставки: Гъби отглеждани 65% (Agaricus Bisporus), слънчогледово масло 35%, винен оцет, сол, натурални аромати в променливи пропорции (мента, чесън, смлян червен пипер, люспи от червен пипер, паприка). Лимонена киселина, L-аскорбинова киселина. Опаковки: 212г/620г/1кг/3кг...
Франция, Furiani
...Съставки: оцет, моркови, червен пипер, зелен пипер, червен лук, репички, захар, вода. Нетно тегло след отцеждане 200g. Референция: PICKLES Тегло: 200g...
Италия, Roma
....","Начин на употреба":"Идеален за подправяне на месо, студени ястия, варени меса, салати.","Нутриционни стойности на 100 гр":"Енергия: Kj 423 / Kcal 100 Мазнини: 1 г от които наситени мастни киселини 0,5 г Въглехидрати: 21 г от които захари 15 г Фибри: 0,6 г Протеини: 1,8 г Сол: 2,0 г","Срок на годност":"12 месеца.","Органолептични характеристики":"Външен вид: плътна крема Цвят: червен Мирис: типичен Вкус: естествен, типичен и приятен Състояние: твърдо"}...
Франция, Livry Gargan
Burçak Baharat е известна турска компания с дълга история. Ние се специализираме в производството и експорта на разнообразие от подправки (от 100 грама до 25 кг), включително червен пипер, кафе и сладкарски продукти (разбита сметана, какао, сладка ванилин, бакпулвер, шоколадов сос, разновидности на нишесте), нар сироп, ябълков оцет и винен оцет, както и ароматизирани напитки. Ние сме...
Испания, Masquefa
...Сред най-търсените продукти са: - Масло от Serenoa repens 80-95% общи мастни киселини - Прах от Serenoa repens - Масло от джинджифил - Масло от морски зърнастец - Масло от нар - Масло от коноп - Масло от тиква - Екстракт от епимедиум - Екстракт от авокадо - Екстракт от женшен - Екстракт от йохимбе - Екстракт от мака - Екстракт от окра - Екстракт от боровинка - Екстракт от боровинка - Екстракт от боровинка - Екстракт от черна касис - Екстракт от chokeberry - Екстракт от соя - Екстракт от червен детелина - Екстракт от ленено семе - Екстракт от ябълков оцет - Екстракт от корен на валериана...
Други Продукти
Плодове на Serenoa repens
Плодове на Serenoa repens
Словения, Ankaran-Ancarano
...Компанията KONAL d.o.o./s.r.l е семейна компания, на пазара повече от 10 години. Занимава се с преработка и консервиране на зеленчуци. Асортиментът включва вложени зеленчуци; червен радич, артишок, смесени горски гъби, сушени домати, печурки и тартуфато. Всички продукти и добавки са произведени и подготвени в съответствие с нормите и принципите на ЕС, не съдържат мононатриев глутамат и потенциално алергенни съставки и са без ГМО.
Италия, Toscanella Di Dozza
... производството на балсамов оцет), -органични деривати от грозде. Двата основни продукта за винената индустрия са концентрат от червен/бял гроздов сок, използван за коригиране на цвета на виното, и RMC (ректифициран концентриран мъст), използван за обогатяване на мъстите и новите вина по време на ферментацията, но също така се използва за подслаждане и обработка на качествени тихи и пенливи вина...
Северна Македония, Stip
... експортни пазари в региона и в ЕС: Холандия, Германия, Италия, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Гърция, Австралия, Канада, САЩ… Ние предлагаме: домашен айвар, корнишони, печени червени чушки, червен дълъг пипер, зелеви листа, кисело зеле, люти чушки, червено цвекло, градинджера, грил микс, айвар, лутеница, ХОРЕКА.
... - Скумрия, тон, сардини, игли, калмари, миди, раковини и змиорки. - Ръчно изработени консерви от аншоа и бонбони. - Консерви от градината. - Сирена от различни испански наименования за произход (Астурийски, Галисийски и Екстремадурски). - Мед и конфитюри (ръчно изработени), 40 вкуса. - Шафран, червен пипер и други подправки. - Мариновани продукти (маслини, лукчета, банди и т.н.) - Ориз и бобови култури. - Червени, розови, бели и сладки вина (десерти) с всички Д. Произход. - Вермути, фини и мансанили. - Кава и шампанско. - Ръчно изработени ликьори.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play