...Червеният оцет може да се използва за готвене, печене и като дресинг за храна или салати, дори в марината. Смята се, че има ползи за сърдечното здраве – включително хипертония и помощ при контрол на кръвната захар при хора с диабет тип 2.
съставки: 6% киселинност, съдържа сулфити.
...Винен оцет, отлежал, с киселинност и характер, 100% натурален продукт, предназначен да подчертае вкусовете на вкусни ястия, но също така да се използва в салати или като аперитив в комбинация с нашите зехтини.
Този червен винен оцет, отлежал в дърво и произведен изцяло от биологични грозда от Алентежо, сортовете Турига Насьонал и Тинта Рориз, се отличава с изисканото си „букет“.
Става въпрос за сертифициран продукт от висока категория с максимална киселинност от 6%.
Punto Srl е компания, специализирана в разпространението на хранителни продукти. С нов търговски обект, оборудван с щанд за колбаси, сирена и прясно хлебче, Punto Srl предлага широка селекция от пресни и замразени хранителни продукти, както и разнообразие от плодове и зеленчуци. Качеството на продуктите винаги е гарантирано и компанията се ангажира да поддържа изгодни цени за потребителите чрез пр...
...Червен глинен диспенсер за оцет с капацитет 2,5 литра.
Лакиран отвътре.
Доставя се с кран и държач.
REF.:TONVGR35
ГАРАНЦИЯ:24 МЕСЕЦА
Основен материал:глина
Цвят:червен
Дължина:25 см
Ширина:25 см
Височина:38 см
Нетно тегло:1,59 кг...
...Приготвен чрез ферментация на сок от био нар, този оцет е предпочитан ингредиент за грижа за косата благодарение на естествената си киселинност.
Ферментация на алкохол
Ферментация на оцет
Регламент
Място за съхранение
Бутилковане
Категории: Агро-хранителни продукти Натурален оцет
Цвят: гранатово червен до червено-кафяв
Киселинност (оцетна степен): 5% (+ 0,5%)
Мирис: Нар
Чесън: pH ниско: 2,8
Вид: прозрачен
Остатъчен алкохол: < 0,5%...
...Био морковени кръгчета, инфузирани със семена от кимион и червен лук; мариновани в ръчно приготвена саламура. Подходящи за консумация като предястие или в салата.
Продават се в опаковки от 12 буркана; офертата е предназначена за професионалисти. Нашите консерви се произвеждат в Иль-дьо-Франс от зеленчуци, произхождащи от местни производители.
Нетно тегло: 220 г
Нетно тегло без течност: 110 г
Брутно общо тегло: 5 килограма...
...Нежният и плодороден аромат на оцетите с плодова пулпа придава изненадващ щрих на екзотика на вашите ястия. Използвано по фин начин за рататуй и гриловани ястия, този оцет ще ви изненада!
Съставки: Бял оцет 8° (41%), пулпа от домати, пулпа от червен пипер, захар, желатинизатор: пектин, прах от чили Еспелет (0,01%).
...Съставки:
- 99,8 % органичен червеноцет
- 0,2 % натурален аромат на шалот
Предложения за сервиране:
Дресинг за салати, маринати, сосове.
Този продукт е наличен и в бутилка от 25 cl, на едро от 3-5-10 литра и в бъчка от 220 литра.
...Бетрава*(62%), ябълка*, домат*, оцет от ябълки*, лук*, нерафинирано слънчогледово масло*, оризово брашно*, сол, пушен червен пипер*(0,6%), кориандър*.
*Съставки от биологично земеделие - Алерген
Подходящо за вегани
Съвети за употреба
Идеално за намазване върху филийки прясно или препечено хляб, с сушени плодове (хляб с стафиди, хляб с смокини...) или самостоятелно.
Поставете буркана в хладилника...
...Това е специален – гурме стил и ръчно приготвен киселец, който е направен с червен (лилав) лук, мед, ябълков оцет, черен пипер, мащерка, кориандър и морска сол. Тази уникална комбинация от вкусове е съвместима с безброй храни и кухни. Може да се консумира в бургер, хотдог и чиния с колбаси. Той е перфектно допълнение към морски дарове, всяка дъска с деликатеси и плато с сирена. Този продукт е 100% вегетариански, без добавки и е направен с изцяло натурални съставки. Изработен е с мед вместо рафинирана захар и/или изкуствени подсладители.
...Табаско Оригинален Вкус Червен Пиперен Сос съдържа дестилиран оцет, червен пипер и сол. Тази опаковка включва една (1) бутилка от 2 унции Табаско Оригинален Вкус Червен Пипер Сос.
...Традиционното допълнение към аржентинския стек!
Но го обожаваме толкова много, че можем да го използваме и за дип с фалафели, крокети от говеждо месо, бургери, печени зеленчуци или пържени картофи.
С тази смес преминаваме през всички етапи: свежестта на магданоза и ригана, след това нотки на чесън и накрая вкус на сладък пипер. Следвайте инструкциите за употреба: смесете 1 доза Chimichurri + 1 доза бял оцет + 2 дози зехтин.
...Ако търсите да купите подправени маслини, представяме ви нашата маслина Machacamoya за хотелиерството в кофа от 4.5 кг, подправена с ароматни билки, червен пипер, чесън и оцет. Лесно се запомня с типичния си горчив вкус и винаги е идеалният спътник на бира и чаши вино в баровете.
... всеки случай те са изключително богати на хранителни вещества и изобилстват от ползи и здравословни свойства. Те са богати на витамин C, мед, желязо и манган. Сервират се в салата с млади спанак, фино настъргани моркови, краставица и несолени печени фъстъци. Поливат се с дресинг от оризов оцет, лимонова и портокалова кора, джинджифил, портокалов сок, чесън и тамаринд.
Ean13:3770010599616
Референция:CeriseBioFrance1...
....","Начин на употреба":"Идеален за подправяне на месо, студени ястия, варени меса, салати.","Нутриционни стойности на 100 гр":"Енергия: Kj 423 / Kcal 100 Мазнини: 1 г от които наситени мастни киселини 0,5 г Въглехидрати: 21 г от които захари 15 г Фибри: 0,6 г Протеини: 1,8 г Сол: 2,0 г","Срок на годност":"12 месеца.","Органолептични характеристики":"Външен вид: плътна крема Цвят: червен Мирис: типичен Вкус: естествен, типичен и приятен Състояние: твърдо"}...
Burçak Baharat е известна турска компания с дълга история. Ние се специализираме в производството и експорта на разнообразие от подправки (от 100 грама до 25 кг), включително червен пипер, кафе и сладкарски продукти (разбита сметана, какао, сладка ванилин, бакпулвер, шоколадов сос, разновидности на нишесте), нар сироп, ябълков оцет и винен оцет, както и ароматизирани напитки. Ние сме...
...Сред най-търсените продукти са: - Масло от Serenoa repens 80-95% общи мастни киселини - Прах от Serenoa repens - Масло от джинджифил - Масло от морски зърнастец - Масло от нар - Масло от коноп - Масло от тиква - Екстракт от епимедиум - Екстракт от авокадо - Екстракт от женшен - Екстракт от йохимбе - Екстракт от мака - Екстракт от окра - Екстракт от боровинка - Екстракт от боровинка - Екстракт от боровинка - Екстракт от черна касис - Екстракт от chokeberry - Екстракт от соя - Екстракт от червен детелина - Екстракт от ленено семе - Екстракт от ябълков оцет - Екстракт от корен на валериана...
...Компанията KONAL d.o.o./s.r.l е семейна компания, на пазара повече от 10 години. Занимава се с преработка и консервиране на зеленчуци. Асортиментът включва вложени зеленчуци; червен радич, артишок, смесени горски гъби, сушени домати, печурки и тартуфато. Всички продукти и добавки са произведени и подготвени в съответствие с нормите и принципите на ЕС, не съдържат мононатриев глутамат и потенциално алергенни съставки и са без ГМО.
... производството на балсамов оцет),
-органични деривати от грозде.
Двата основни продукта за винената индустрия са концентрат от червен/бял гроздов сок, използван за коригиране на цвета на виното, и RMC (ректифициран концентриран мъст), използван за обогатяване на мъстите и новите вина по време на ферментацията, но също така се използва за подслаждане и обработка на качествени тихи и пенливи вина...
... - Скумрия, тон, сардини, игли, калмари, миди, раковини и змиорки.
- Ръчно изработени консерви от аншоа и бонбони.
- Консерви от градината.
- Сирена от различни испански наименования за произход (Астурийски, Галисийски и Екстремадурски).
- Мед и конфитюри (ръчно изработени), 40 вкуса.
- Шафран, червен пипер и други подправки.
- Мариновани продукти (маслини, лукчета, банди и т.н.)
- Ориз и бобови култури.
- Червени, розови, бели и сладки вина (десерти) с всички Д. Произход.
- Вермути, фини и мансанили.
- Кава и шампанско.
- Ръчно изработени ликьори.