Словакия, Dolný Ohaj
...Глюкозно-фруктозен сироп F9 КОД:D00902 Защитен контейнер:640 л Контейнер Mauser:1000 л Incoterms:FCA, DAP...
...СЪСТАВКИ Съставки: газирана вода, захар, киселинност: лимонена киселина, таурин 0,40%, коректор на киселинността: натриев цитрат, глюкуронолактон, аромат, глюкозно-фруктозен сироп, кофеин 0,02%, оцветители: E150c и рибофлавин, инозитол, подсладител: стевиозид, ниацин, пантотенова киселина, витамин B6, витамин B12. Пастьоризирано. Препоръчва се разнообразна и балансирана диета, както и...
Франция, Warmeriville
...Списък на съставките: Вода, фруктозен сироп, захароза, натурални екстракти от генциан, натурални аромати, аромати, киселинност: лимонена киселина, оцветители: карамел E150d, екстракт от черна морков, карминова киселина, консервант: E211, хинин. Нутриционни стойности на 100г: Енергийна стойност (ккал) 45 ккал / 100г Въглехидрати 0,1г / 100г Мазнини 0,1г / 100г Захари 11,2г / 100г Протеини 0,1г...
Украйна, Pervomaysky
...Печена смес (80.0%) (овесени ядки, ечемик, ръж, спелта, царевични топчета (грис и царевично брашно, захар), натурален мед, рафинирано дезодорирано слънчогледово масло, екстракт от ечемик, хималайска сол, витамин E), смес от сушени плодове (13.5%) (в променливо съотношение: стафиди, сушени череши, парчета сушени кайсии), смес от захаросани плодове (5.5%) (в променливо съотношение: парчета ягоди, праскови, глюкозно-фруктозен сироп), парчета череши и замразени ягоди.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Произведен от царевично семе чрез процес на хидролиза на нишесте с използване на амилолитични ферментативни вещества, последвано от филтрация на хидролизата, деминерализация и варене до определено тегловно съотношение на сухите вещества. Сухи вещества в 100 г, не по-малко от 77,6 г/g Въглехидрати, %, не по-малко от 100 Мазнини, % 0 Протеини, % 0 Енергийна стойност, kcal/100 г 310,4 Състав: Патока 100% / Сироп 100% Сухи вещества, %, мин: 78,0 рН: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, макс: 10 mg/kg Обща пепел, % макс: 0,40 Фруктоза %: 9,0 - 12,0 Малтоза %: 18,0 - 35,0 Глюкоза, %: 36,0 - 42,0...
Франция, Montelimar
...яйчен белтък, захаросана портокалова кора (портокалова кора, глюкозно-фруктозен сироп, захар), безквасен хляб (картофено нишесте, слънчогледово масло), натурални ароматизатори (хинин). Метод на производство: Захар и глюкозен сироп, приготвени в котел, с портокалова кора, пъпеш и бадеми. Алергени: Бадеми, яйца, възможни следи от ядки. Препоръки за съхранение: Съхранявайте затворено и на сухо при температура между 18 и 22°C. Срок на годност: 12 месеца...
Австрия, Wien
Храни, Фуражи, Фарма. Нашата основна компетентност, основана на десетилетия опит в търговията с суровини. 40 години опит в областите Food, Feed и Pharma говорят сами за себе си. Нашият фокус е върху качествени продукти, съчетани с предлаганата техническа поддръжка от нашия търговски екип. Широкото портфолио от известни, предимно европейски производители ни прави интересен доставчик за нашите ...
България, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
....","Ingredients":"Пшенично брашно, глюкозно-фруктозен сироп, какаова сметана 25% (захар, хидрогенирано растително масло / памучно масло, палмово масло /), какаово прах 20% / 10-12% съдържание на мазнини /, емулгатор: соев лецитин, ароматизатор: ванилин, какаова глазура (захар, напълно пречистено хидрогенирано палмово масло, какаово прах 8% (10-12% мазнини), сухо суроватка, емулгатор: соев лецитин, ароматизатор: ванилин), какаово прах 1% / 10-12% мазнини /, рафинирано слънчогледово масло, набухватели: натриев бикарбонат, амониев бикарбонат.","Shelf Life":"6 месеца"}...
Франция, Saint Martin Belle Roche
...Туби от 300 г и 60 г Карамел с масло и сол от Гюеранд. И какво има вътре? Карамел с масло и сол от Гюеранд (глюкозно-фруктозен сироп, захар, подсладено кондензирано мляко, сметана, сладко масло, масло с цветна сол от Гюеранд, сол от Гюеранд, вода), стабилизатор: пектин. Алергени под лупа Мляко. Да го съхранявате правилно не е сложно Режилай Карамел с масло и сол се съхранява 15 месеца преди отваряне и 1 месец след отваряне, при стайна температура. Пластмасова туба, капачка: да се изхвърлят с битовите отпадъци.
...{"Invertzuckersirup":"Инвертиран захарен сироп\nВ желаната концентрация и инверсия\n\nГлюкозен сироп\nРазлични вискозитети, състави на въглехидрати и сладост\n\nСмески\nМиксове (захар и други видове захар), цветен мед, аромати\n\nСироп светъл и тъмен\nКулинарен сироп, фруктозен сироп, сироп от хляб-пумперникел, сироп от захарно цвекло, тъмен сироп за торти, малцов сироп, меласа от тръстика\n...
Съответстващи продукти
Сироп
Сироп
Други Продукти
Захар
Захар
Нидерландия, Amsterdam
...Лекият агаве сироп е естествен фруктозен подсладител, извлечен от агаве Салмеана, синята агаве на Мексико. Сиропът се събира от сърцевината на агаве растението, което може да тежи между 23 и 70 кг. След като се отстранят листата на растението, се извлича сок, който се филтрира и загрява, за да се произведе агаве сироп. Той е 1,4 пъти по-сладък от рафинираната захар и съдържа почти половината от количеството калории от въглехидрати. Произход: Мексико...
Германия, Düsseldorf
...Глюкоза и глюкозно-фруктозни сиропи от царевица и пшеница - различни DE стойности и вискозитет - също глюкозно-фруктозен сироп - стоки в бъчви, IBC или насипно в цистерна - сертифицирани стоки, Халал и Кошер, без ГМО...
...Шоколад млечен, черен (мляко на прах, соев лецитин, фруктозен сироп) Шоколадов конфитюр с вкус на портокал е разкошен и хармоничен съюз на богат шоколад и остър блясък на портокал. Тази гурме паста за намазване съчетава кадифената сладост на шоколада с лимонения вкус на узрелите портокали, създавайки луксозно удоволствие за сетивата.
Франция, Rungis
...Съставки Сушен грозде златен избор 17,00%, Чипс от банан 12,00%, Кубчета ананас 18,00%, Кубчета папая 18,00%, Сушен грозде Чили Джъмбо Тъмен Плам 13,00%, Ламели от кокос 4,00%, Сушен грозде Султана 13,00%, Меки кубчета кокос 812 (кокос, глюкозен и фруктозен сироп, декстроза, пшенично нишесте, говежда желатина, сол, захар) 6,00%, Растително масло, Консерванти (E220)...
Италия, Pombia
...Фруктозата Sweet 77/30 е идеалният глюкозно-фруктозен сироп за пролетно и лятно хранене на пчелите. Съставен от смес от прости захари, той осигурява добро хранене и стимулиране в отсъствие на реколта. Пълноценна храна за пчели на основата на глюкоза/фруктоза от царевица и инвертирана захар, съдържа витамини, провитамини и аминокиселини. ИЗПОЛЗВАНЕ: През пролетта и при рояците може да се...
Германия, Nürnberg
...Карамелена Цвят Фруктозен Карамелен Сироп Карамелен Захарен Сироп (Карамелен Сироп) Карамекс Инстантен Карамелен Сироп Мляко Карамелен Прах Захарен Цвят...
Германия, Berlin
...Класиката в хладилника. Въздушен и свеж извара с вкус на кондензирано мляко. За всички, които предпочитат сладко сутрин и в движение. Съставки: 85% хранителна извара (79,3% извара с три четвърти мазнина (мляко, култура от млечнокисели бактерии), захар, добавка от кондензирано мляко 5,2% (глюкозен и фруктозен сироп, захар, вода, кондензирано мляко със захар 10%, растителна мазнина (палмово и шеа...
Германия, Wörrstadt
...Оранжата познавате от класическата коледна сладкарница, но тя също така принадлежи на кухнята за удоволствие за взискателни ценители. Състои се от захаросаните кори на един вид портокал с дебела кора и много аромат. Независимо дали за маринати, азиатска кухня или за фини сладки творения – био оранжата на Lecker’s предлага ново вкусово изживяване в кухнята, като същевременно е без консерванти и се произвежда по особено щадящ начин. Съставки: Портокалови кори*, глюкозно-фруктозен сироп*, лимонов сок* *=от контролирано биологично производство Алергени: не съдържа Вегетариански: Да Веган: Да...
Полша, Wrocław
...Съставки: глюкозно-фруктозен сироп, шоколад 25% (захар, какаова маса, какаово масло, растителна мазнина (палмова), млечна мазнина, емулгатори: лецитин (соев) и E 476; аромат), захар, вода, растителна мазнина (палмова мазнина, частично хидрогенирана палмова мазнина, емулгатор: E471), обезмаслено мляко на прах, желатинизиращ агент: агар, албумин с висока пяна (яйчен белтък, стабилизатор: E 1505...
Франция, Les Pavillons-Sous-Bois
...Oasis Tropical, освежаваща напитка с приятен вкус на екзотични плодове, която съчетава удоволствието от плодовете с естествеността на изворната вода, без консерванти и без изкуствени оцветители, нито подсладители. Съставки Съставки изворна вода 80%, сок от плодове на основата на концентрати 12% (портокал 6,5%, ябълка, плод на страстта 0,1%, манго 0,08%), захар, фруктозен сироп, киселини - лимонена и ябълчна, естествен аромат, антиоксидант.
Германия, Augsburg
...2,5 кг канистър Фруктозен сироп, вода, какаово прах (7,8%), стабилизатори (E1442, E415), сол, аромат, консервант (E202)...
Австрия, Wien
Vogelbusch Biocommodities е глобален доставчик на технологии и услуги за биопроцесни инсталации. Специализирана в индустриалното прилагане на биотехнологични процеси, Vogelbusch проектира инсталации за захарната, нишестената и хранителната индустрия. Vogelbusch предлага собствена технология за алкохол, биоетанол, мая, оцет, както и глюкоза, декстроза, фруктозен сироп (HFS) и лимонена киселина...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play