...Произведен от царевично семе чрез процес на хидролиза на нишесте с използване на амилолитични ферментативни вещества, последвано от филтрация на хидролизата, деминерализация и варене до определено тегловно съотношение на сухите вещества.
Сухи вещества в 100 г, не по-малко от 77,6 г/g
Въглехидрати, %, не по-малко от 100
Мазнини, % 0
Протеини, % 0
Енергийна стойност, kcal/100 г 310,4
Състав: Патока 100% / Сироп 100%
Сухи вещества, %, мин: 78,0
рН: 3,5 – 5,0
SO2, ppm, макс: 10 mg/kg
Обща пепел, % макс: 0,40
Фруктоза %: 9,0 - 12,0
Малтоза %: 18,0 - 35,0
Глюкоза, %: 36,0 - 42,0...
...яйчен белтък, захаросана портокалова кора (портокалова кора, глюкозно-фруктозенсироп, захар), безквасен хляб (картофено нишесте, слънчогледово масло), натурални ароматизатори (хинин).
Метод на производство: Захар и глюкозен сироп, приготвени в котел, с портокалова кора, пъпеш и бадеми.
Алергени: Бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
Препоръки за съхранение:
Съхранявайте затворено и на сухо при температура между 18 и 22°C.
Срок на годност: 12 месеца...
Храни, Фуражи, Фарма.
Нашата основна компетентност, основана на десетилетия опит в търговията с суровини.
40 години опит в областите Food, Feed и Pharma говорят сами за себе си. Нашият фокус е върху качествени продукти, съчетани с предлаганата техническа поддръжка от нашия търговски екип.
Широкото портфолио от известни, предимно европейски производители ни прави интересен доставчик за нашите ...
...Туби от 300 г и 60 г Карамел с масло и сол от Гюеранд.
И какво има вътре?
Карамел с масло и сол от Гюеранд (глюкозно-фруктозенсироп, захар, подсладено кондензирано мляко, сметана, сладко масло, масло с цветна сол от Гюеранд, сол от Гюеранд, вода), стабилизатор: пектин.
Алергени под лупа
Мляко.
Да го съхранявате правилно не е сложно
Режилай Карамел с масло и сол се съхранява 15 месеца преди отваряне и 1 месец след отваряне, при стайна температура.
Пластмасова туба, капачка: да се изхвърлят с битовите отпадъци.
...{"Invertzuckersirup":"Инвертиран захарен сироп\nВ желаната концентрация и инверсия\n\nГлюкозен сироп\nРазлични вискозитети, състави на въглехидрати и сладост\n\nСмески\nМиксове (захар и други видове захар), цветен мед, аромати\n\nСироп светъл и тъмен\nКулинарен сироп, фруктозенсироп, сироп от хляб-пумперникел, сироп от захарно цвекло, тъмен сироп за торти, малцов сироп, меласа от тръстика\n...
...Лекият агаве сироп е естествен фруктозен подсладител, извлечен от агаве Салмеана, синята агаве на Мексико. Сиропът се събира от сърцевината на агаве растението, което може да тежи между 23 и 70 кг. След като се отстранят листата на растението, се извлича сок, който се филтрира и загрява, за да се произведе агаве сироп. Той е 1,4 пъти по-сладък от рафинираната захар и съдържа почти половината от количеството калории от въглехидрати.
Произход: Мексико...
...Глюкоза и глюкозно-фруктозни сиропи от царевица и пшеница
- различни DE стойности и вискозитет
- също глюкозно-фруктозенсироп
- стоки в бъчви, IBC или насипно в цистерна
- сертифицирани стоки, Халал и Кошер, без ГМО...
...Шоколад млечен, черен (мляко на прах, соев лецитин, фруктозенсироп)
Шоколадов конфитюр с вкус на портокал е разкошен и хармоничен съюз на богат шоколад и остър блясък на портокал. Тази гурме паста за намазване съчетава кадифената сладост на шоколада с лимонения вкус на узрелите портокали, създавайки луксозно удоволствие за сетивата.
...Фруктозата Sweet 77/30 е идеалният глюкозно-фруктозенсироп за пролетно и лятно хранене на пчелите.
Съставен от смес от прости захари, той осигурява добро хранене и стимулиране в отсъствие на реколта.
Пълноценна храна за пчели на основата на глюкоза/фруктоза от царевица и инвертирана захар, съдържа витамини, провитамини и аминокиселини.
ИЗПОЛЗВАНЕ:
През пролетта и при рояците може да се...
...Класиката в хладилника. Въздушен и свеж извара с вкус на кондензирано мляко. За всички, които предпочитат сладко сутрин и в движение.
Съставки: 85% хранителна извара (79,3% извара с три четвърти мазнина (мляко, култура от млечнокисели бактерии), захар, добавка от кондензирано мляко 5,2% (глюкозен и фруктозенсироп, захар, вода, кондензирано мляко със захар 10%, растителна мазнина (палмово и шеа...
...Оранжата познавате от класическата коледна сладкарница, но тя също така принадлежи на кухнята за удоволствие за взискателни ценители. Състои се от захаросаните кори на един вид портокал с дебела кора и много аромат.
Независимо дали за маринати, азиатска кухня или за фини сладки творения – био оранжата на Lecker’s предлага ново вкусово изживяване в кухнята, като същевременно е без консерванти и се произвежда по особено щадящ начин.
Съставки: Портокалови кори*, глюкозно-фруктозенсироп*, лимонов сок*
*=от контролирано биологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
...Oasis Tropical, освежаваща напитка с приятен вкус на екзотични плодове, която съчетава удоволствието от плодовете с естествеността на изворната вода, без консерванти и без изкуствени оцветители, нито подсладители.
Съставки
Съставки
изворна вода 80%, сок от плодове на основата на концентрати 12% (портокал 6,5%, ябълка, плод на страстта 0,1%, манго 0,08%), захар, фруктозенсироп, киселини - лимонена и ябълчна, естествен аромат, антиоксидант.
Vogelbusch Biocommodities е глобален доставчик на технологии и услуги за биопроцесни инсталации. Специализирана в индустриалното прилагане на биотехнологични процеси, Vogelbusch проектира инсталации за захарната, нишестената и хранителната индустрия. Vogelbusch предлага собствена технология за алкохол, биоетанол, мая, оцет, както и глюкоза, декстроза, фруктозенсироп (HFS) и лимонена киселина...