...яйчен белтък, захаросана портокалова кора (портокалова кора, глюкозно-фруктозенсироп, захар), безквасен хляб (картофено нишесте, слънчогледово масло), натурални ароматизатори (хинин).
Метод на производство: Захар и глюкозен сироп, приготвени в котел, с портокалова кора, пъпеш и бадеми.
Алергени: Бадеми, яйца, възможни следи от ядки.
Препоръки за съхранение:
Съхранявайте затворено и на сухо при температура между 18 и 22°C.
Срок на годност: 12 месеца...
...Туби от 300 г и 60 г Карамел с масло и сол от Гюеранд.
И какво има вътре?
Карамел с масло и сол от Гюеранд (глюкозно-фруктозенсироп, захар, подсладено кондензирано мляко, сметана, сладко масло, масло с цветна сол от Гюеранд, сол от Гюеранд, вода), стабилизатор: пектин.
Алергени под лупа
Мляко.
Да го съхранявате правилно не е сложно
Режилай Карамел с масло и сол се съхранява 15 месеца преди отваряне и 1 месец след отваряне, при стайна температура.
Пластмасова туба, капачка: да се изхвърлят с битовите отпадъци.
...Шоколад млечен, черен (мляко на прах, соев лецитин, фруктозенсироп)
Шоколадов конфитюр с вкус на портокал е разкошен и хармоничен съюз на богат шоколад и остър блясък на портокал. Тази гурме паста за намазване съчетава кадифената сладост на шоколада с лимонения вкус на узрелите портокали, създавайки луксозно удоволствие за сетивата.
...Oasis Tropical, освежаваща напитка с приятен вкус на екзотични плодове, която съчетава удоволствието от плодовете с естествеността на изворната вода, без консерванти и без изкуствени оцветители, нито подсладители.
Съставки
Съставки
изворна вода 80%, сок от плодове на основата на концентрати 12% (портокал 6,5%, ябълка, плод на страстта 0,1%, манго 0,08%), захар, фруктозенсироп, киселини - лимонена и ябълчна, естествен аромат, антиоксидант.