...Флейки от естрагон 20-60 са сушени и грубо нарязани листа от естрагон с уникален, леко сладък и анасонов вкус. Те се използват често в френската кухня, сосове и дресинги.
... сладост и автентичен вкус.
Естествен аромат на босилек: Използваме естествени аромати на босилек, за да запазим свежестта и автентичността на тази ароматна подправка, предлагайки изключително вкусово изживяване.
Естествен зелен оцветител: Естествен растителен оцветител за ярък цвят без компромис с качеството. (E141ii)
Многофункционални приложения:
Печене: Добавете свеж и билков нюанс на вашите десерти, сладоледи, сорбета, сладки сосове, сметана, меренги, крем за сладкиши.
Референтен номер: SUCRE0005B...
West-Indies Distribution е вносител и дистрибутор на екзотични продукти, основно от Антилите (Гваделупа, Мартиника, Гвиана и Реюнион). Ние предлагаме най-широкия избор от продукти, вариращи от сухи, пресни, замразени до плодове и зеленчуци. Доставка във Франция и в международен план. Сътрудничим с надеждни доставчици от цял свят, за да гарантираме свежест, качество и автентичност.
Ето нашите доба...
...Тази кулинарна добавка с изразителен характер позволява, в зависимост от дозировката, да подчертае ястията и да засили вкусовете.
Това е традиционен хрян, приготвен с внимание в нашите работилници от френски корен, отглеждан в Елзас и ръчно обелен.
Острият и тонизиращ вкус придава динамика на вашите месни ястия или риби и позволява да добавите оригинален заряд на вашите сосове или дресинги...
...Дулс, Palmaria palmata, е червена водорасъл, която се среща по северозападните брегове на Европа. Тя има хрупкава текстура и солен вкус, който е особено интересен в салати, сосове или дипове.
...-интензивният вкус в сравнение с пресните гъби ги прави незаменими като съставки за пайове или пици. Супа от такива гъби се оказва необичайно ароматна и вкусна.
Използване за
Използвайте в супи, сосове, маринати, ястия от месо, птици и дивеч.
Вкус
Подправена гъба
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 42
Мазнини (г / 100г)… 9,5
Въглехидрати (г / 100г)… 1,0
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 260...
...Passata di pomodoro с интензивен и автентичен вкус, която представлява перфектната комбинация между традицията на италианската кухня и вниманието към околната среда. Подходяща за приготвяне на сосове, сосове и рагу. Идеална за подправяне на пици и подобни хранителни продукти.
След отваряне, съхранявайте в хладилник.
Биологичен, без глутен и веган.
Без консерванти и без добавени захари.
Етикет на 4 езика: италиански, английски, немски и френски.
Срок на годност: 36 месеца от датата на производство.
...Предлагаме няколко марки горчица с различни вкусове, вариращи от традиционната до екстра силната, включително и горчица на зърна.
Стъклени буркани от 170 г до 210 г и кофи от 5 кг.
Налични количества и за повечето марки имаме етикети на френски.
... социалната отговорност. Maison Rivière подчертава традиционните френски рецепти за готови ястия от югозападна Франция, основаващи се на месо.
Les Mets de Provence озаряват чинията с кулинарни помощни средства, подправки, разпространителни аперитиви и готови ястия и зеленчуци с провинциални нотки.
Aroma One е специалист в производството на пюрета от билки и подправки в туби, за практична и вкусна...
... сайтове, представящи офертата на италиански, немски и английски.
Компанията развива и оферта около градината с над 500 референции на сайта forgesetjardins.com, само на френски. Специална услуга за професионалисти, приемат се административни мандати за общини, колективи и комитети на празниците.
... основата на френско месо, агне (черна порода от Веле), телешко от Веле и Форез, фин говеждо от Мезенк, свинско от Висока Лоара. Телешка глава, свински крака, мауш лозерийска, поте овенгат, пиле в тенджера, бланкет от телешко. Асортимент от традиционни френскисосове, сос гриби, сос меурет, сос равигот, зелен сос, сос мадера, сос на дявола, айоли Асортимент от песто с билки, песто с див чесън, песто с коприва. Сос, грави сос, продукт от Франция, традиционна френска кухня, приготвена от готвач. Работа по поръчка.
На южния бряг на Средиземно море, в Тунис, компанията SUNANTIPASTI, тунизийско-френски алианс, се е установила: тази страна, богата на плодородни и слънчеви земи, изобилства от зеленчуци с най-фини вкусове. Тунис е също така една от най-големите производители на зехтин, известен със своя плодов вкус отвъд границите.
Иновацията и уважението към френските гастрономически традиции днес, както и вчера, са двата основни принципа на къщата DELOUIS. За да ги реализира, къщата DELOUIS разполага със собствена лаборатория за НИРД. Френски производител на горчица, подправки и овкусители. Изобретател на оцета с пресни малини. През 1991 г. къщата DELOUIS изобретява първата майонеза без консерванти. Производител на емулсирани дресинги с горчица по старинна рецепта или с дижонска горчица.
Alimentation Fine de France е водещият френски търговец на деликатеси, благодарение на стриктната си политика за качество: селекция на продукти на базата на строги вкусови и качествени критерии, като се избягват максимално различни добавки, оцветители и консерванти, и се насърчава лесната употреба и иновациите, в съответствие с френската кулинарна традиция. Внедряване на пълна проследимост на...
...Компанията FERRIGNO предлага на своите френски и чуждестранни клиенти, които ценят качеството, автентичността и оригиналността, широка гама от морски продукти, предлагани под марката "Lou Ferrignade".
Консерви: сардини и тон от Средиземно море, скумрия и аншоа, сардинели,...
Приготвени ястия: супа от морски риби, крем от раци, буябес, тон в вино,...
Сосове: доматен сос с миди, с аншоа, с риби...
...В ресторанта в Коломб получавате месо от високо качество на най-добра цена. Менютата са налични от 9,90€ за обяд и 12,90€ за вечерите през седмицата. Ястията варират между 9,90€ и 49,90€. За да придружите месото си, Шерифът предлага гарнитури и сосове от собствено производство без ограничение. Открийте най-добрите парчета говеждо месо от френски произход и порода, като антрекот, говеждо ребро...