... това се отлежават отделно в съдове в продължение на няколко месеца преди бутилирането.","DÉGUSTATION":"ДЕГУСТАЦИЯ\nСвеж и елегантен Пино Ноар с аромати на малини и череши.\nВ устата разкрива меки и дискретни танини. Той ще бъде идеалният спътник за вашия пикник, за телешка миланеза, птица или дори за сладкиш с череши и шоколад.\nИдеално сервирано при 12°C-14°C"}...
...IC-45 захар е висококачествена, бяла гранулирана захар с съдържание на захароза от поне 99.75%. Произвежда се от захарна тръстика, отглеждана в Бразилия, и често се използва в производството на сладкарски изделия, тестени изделия и безалкохолни напитки.
IC-150 захар също е висококачествена гранулирана захар, но с по-тъмен цвят от IC-45. Тя има съдържание на захароза от поне 99.50% и често се използва в производството на карамел, шоколад и хлебни изделия.
...
- 1 метър-лента,
- 1 шейкър.
Наличен в няколко версии.
https://www.foreverliving.fr/produits/fitness-et-minceur/c9-forever-aloe-peche.html
https://www.foreverliving.fr/produits/fitness-et-minceur/580.html
С избор между шоколад https://www.foreverliving.fr/produits/fitness-et-minceur/forever-lite-ultra.html
или ванилия https://www.foreverliving.fr/produits/fitness-et-minceur/forever-ultra-lite-plus.html
Предоставя се с...
...Нашият Magic Punch е задължителен продукт от Milsens, произхождащ от хибридизация Hq X Blueberry x CT. Отглеждан в аквапоника, този продукт с високо качество ще зарадва най-взискателните потребители.
Открийте мощен цветен, плодови, цитрусов вкус с нотки на шоколад.
Произведен в малка ферма в Швейцария.
Не е понижен.
Характеристики:
Облекчение на ставите, мускулите и ума.
Богат на CBG, CBN, CBD...
... аромати на корички от портокал. Ванилията, която добавя необходимата сладост, допълва тези аромати за особено плодово нос.
Дегустация: Характеризирано с кремообразната си текстура, този първи глава се изразява с удоволствие, разкривайки вкусове на подправки, печен шоколад и сладкиш.
...La Barre Marseillaise ® е специалитет на Chocolatière de Marseille.
Прекрасен пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурален, хрупкав, по старинному, с портокал или череша, това е обширен избор от възможности, който очаква любителите на сладкото в Chocolatière de Marseille.
...Насладете се на този пакет от 2 гривни, състоящ се от гривна от шоколадова кожа с диаметър 4 мм и Shoshone heishi.
Референтен номер: ENSHCCH
Метал: 925 Сребро...
...Лешникът (известен също като лешниково дърво) има хрупкава текстура и привлекателен вкус, който особено добре се съчетава сшоколад и се използва широко в сладкарството. Неговото масло днес се предлага като по-питателна намазка в сравнение с фъстъченото масло.
Лешниковото масло също е силно ароматизирано и се използва като готварско масло. Лешниците са богати на протеини, ненаситени мазнини...
...Непокоримата кралица на хранителните аромати, ванилията заема важно място в ароматните гами на Fabster: чисти екстракти от ванилия, натурални аромати от ванилия, аромат ванилия, ванилия на шушулка, ванилия с масло, ванилия сшоколад и още много други! Пълна гама от ванилии е незабавно налична в запасите на малката компания.
Освен избора, Fabster залага на качеството, като създава собствена...
...{"côté sucré":"Сладка страна:\n\nМеките палачинки наподобяват домашно приготвените. Тези продукти могат да се консумират сами или да служат като основа за отлични десерти.\n\nЗапечени в тиган и гарнирани сшоколад, конфитюр или друга добавка, запалени с ликьор по ваш избор, те ще представляват отличен десерт.\n\n\ncôté salé:\n\nЗапечени в тиган с парче масло, галетите от елда са истинско...
...Кремообразна смес с типично италиански вкус. Съчетание на най-добрите кафета Арабика и Робуста с нежна сладост и богат аромат. Ароматна чаша, с едва забележима киселинност, аромати на препечен хляб, плодови и подправкови нотки и интензивен аромат на какао. Изразителен послевкус на какао, напомнящ на черен шоколад.
Състав 40% Арабика, 60% Робуста - Интензивност 10...
... 2 x 2 литра
Номинална мощност 2.4 KW – 1HP
Тропически кондензатор до 46 °C
Хладилен агрегат Made In France, херметична единица (марка Tecumseh) 2446 тропически
230 V монофазен.
Производство: 180 порции по 80 гр сладолед на час
Опции:
Кондензатор с вода
Двойна кондензация Въздух/Вода
Двигател Leroy-Somer (Франция)
Изолиращ капак
Корпус от неръждаема стомана
С тази машина за италиански сладолед, искахме да опитаме рецептата за италиански сладолед с бял шоколад и кокос. Няма да можете да устоите!
... директно от местните производители, което ни позволява да гарантираме свежестта и качеството на нашите кафе зърна. Нашият екип от експерти по печене работи с ентусиазъм, за да разработи профили на печене, които подчертават уникалните характеристики на всяко кафе. Предлагаме също така селекция от чайове с произход и ароматизирани смеси.
Независимо дали сте любител на освежаващото зелено кафе, на...
... тонус, жизненост, фибри, антиоксиданти, толкова много ползи за здравето. За нас най-важното е да съберем сладки и зрели плодове.
Ръчното опаковане предлага пълен асортимент, който включва сушени сливи с костилка без консервант, с консервант, ръчно обезкостени (гаранция за качество), насипно, в пакет...
Нашият асортимент се допълва от сушени сливи, покрити сшоколад, сушени сливи с пълнеж и също така от други сушени плодове: кайсии, смокини и мед.
Специалист в областта на шоколадовите букети, сайтът farandolechocolats.fr предлага красив асортимент от шоколадови композиции, доставяни с няколко клика в цяла Франция. Изобретателни, смели, лакомствени и изненадващи, шоколадите са концентрат на Франция от 19-ти век и днес, за да отговорят на желанията на любителите на изискан шоколад. Ние желаем да предложим най-доброто от френското качество...
Шоколадовата лаборатория е посветена на персонализирания шоколад. Оригинален, изискан и обичан от всички, персонализираният шоколад в цветовете на вашата компания, съчетан с индивидуално изработена опаковка, ще бъде идеалната основа за уникална комуникация. С вашето творение, задоволете партньорите си и оставете следа в съзнанието им!
... Франция! без соев лецитин или добавени хидрогенирани мазнини.
Производство на 50 модела шоколадови плочки! Създател на провансалски и африкански специалитети, кутии сшоколад и луксозни шоколадови кутии за колективи, CE, празници, социални услуги и др. продажба във Франция, Европа, Съединените щати; Канада.
Консултантски услуги за създаване на микро-единици за шоколадерия. стажове и обучения...
Нашата семейна шоколадерия, създадена през 1910 г., е специализирана в производството на шоколадс високо качество. Нашите продукти са известни и със своето натурално съдържание. Нашата гама основно се състои от пралини и лешници от Пиемонт, фисташки от Сицилия и захаросани портокалови кори от Испания. Всъщност, нашите рецепти не съдържат никакви добавки, консерванти или добавени мазнини, освен...
Мосю Шоколад е специализирана в дистанционната продажба на кутии сшоколад от 100-те най-добри шоколадови майстори във Франция (класиране на годишния гид на Клуба на шоколадовите любители).
Месечни абонаменти (кутии), онлайн продажба на най-добрите продукти, открити при шоколадовите майстори...
Ние предлагаме също така проектиране на бизнес подаръци за компании и комитети на предприятията. Персонализация, гурме кошници: ние лесно се адаптираме към всички искания на професионалистите.
... професия, нашата страст. Baisers Sucrés предлага широка гама от сладкарски изделия за професионалисти в хранителната индустрия (ресторанти, хлебарници, сладкарници, кетъринг...) в Иль дьо Франс. От традиционни варианти до персонализирани с комплект за декорация, от кремове, чаши, малки сладки, шоколад, крокембуш, сладкиши на хапки до ресторантски и кетъринг десерти. Да се обърнете към Baisers Sucrés...
...Специалните оферти и промоции ви позволяват да се насладите на нашите деликатеси на изгодни цени, с бърза и надеждна доставка, за да получите вашите поръчки директно у дома.
За чувствителните небца предлагаме асортимент от сладкиши без захар и сол, гарантиращи вкусно изживяване. Нашите гладко желеобразни деликатеси, като ...
... производители и опаковчици, които си сътрудничат с фермери от региона на Газиянтеп Ислахие в Турция и наемаме жени.
Никога не правим компромиси с принципите на качество, здраве и хигиена и притежаваме сертификати ISO 22000-2018 (Управление на безопасността на храните) и Halal Food за американския пазар, както и FDA. Нашият завод използва високотехнологична производствена линия. Ние експортираме в страни...
... компанията.
Нашите предимства:
- Изтънченост: Качеството и автентичността характеризират нашите шоколади. Дълготрайни на небцето, изработени с най-добрите сортове какао и стриктно подбрани суровини. Шоколадът е 100% чисто какаово масло.
- Креативност и оригиналност: над 50 нови творения се предлагат на нашите клиенти с асортименти от ганаши и пралини.
- Естетика: Освен качеството на вкуса и аромата, нашите шоколади имат особеността да бъдат всички фино декорирани с какаово масло.
Произвеждаме също така трюфели, шоколадови плочки и предлагаме дегустационни кутии.
... уникално ноу-хау ни позволява да ви предложим индивидуални продукти, персонализирани с вашето лого или съобщение, за силен визуален ефект и незабравимо вкусово изживяване.
Така че не се колебайте и се оставете да бъдете очаровани от качеството и креативността на шоколадерия Peromet за вашите професионални събития. Разгледайте нашия каталог и се свържете с нас веднага, за да персонализирате вашите шоколадови творения.
...От 2022 г. ELITOPHE SAS е компания, специализирана в търговията с хранителни продукти. Основно, ELITOPHE SAS е доставчик на какао, по-специално на какао на зърна и развива био какао на семена.
Компанията предлага също така какаови зърна, соя, сусам и фъстъци на международно ниво. Това са натурални, биологични продукти, идващи от африкански страни като Кот д'Ивоар, Гвинея или Бенин.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
... и суровини, без оцветители, без консерванти, без аромати. Производител на пасти за намазване без палмово масло, от какао. Производител на паста от спекулос, пълнежи от лешници, продукти без захар за диабетици и др. Безкрайна креативност, въображение, акцент на вкуса, традиция, занаятчийство и производствени тайни дават живот на пасти за намазване с искрящи, хрупкави текстури, с пипер от Еспелет AOC, солен карамел, крем от спекулос и други.
...използвайки местни и занаятчийски сладоледи и сорбета.
Сладоледен моти от Tiliz: Намерете нашата цветна гама от сладоледени моти в супермаркетите и любимите си ресторанти: Шоколад, Ванилия от Мадагаскар, Манго с пасион, Малинов Личи, Кокос, Юзу Лайм, Сакура, Черен сусам, Матча чай, Карамел със солено масло и Фисташка.
Tiliz, специалистът по частни етикети моти: Искате ли да създадете собствена...
...обещава чисто удоволствие за всички небца, включително и за тези, следващи специфични диети.
Нашето предложение започва с "Nougat Cacahuète", известен сладкиш от Антилите, където хрупкавостта на печени фъстъци среща сладостта на нуга за незабравимо вкусово изживяване. "Gingembre Confit Chocolat Noir" съчетава смелостта на джинджифила с дълбочината на черния шоколад, хармония от вкусове за любителите...
Шоколадови специалитети (черен, млечен, нуга, карамел, трюфел и др.) и декорирани перли (сребърни, златни, многоцветни, с вътрешност от захар или шоколад), малки многоцветни шоколадови сърца. Работим с подбрани бадеми: Авола, бадеми от Франция и Испания, избрани заради оригиналността на техния вкус. Що се отнася до нашите шоколадови специалитети, ние ги приготвяме сшоколад от най-висок клас. Суровината за нашите шоколадови драже е на основата на какао с 70%. Търсим дистрибутори за износ.
... накарате клиентите да опитат нашите френски продукти с изключително качество - кафе, чай, инфузии, както и сладкиши (шоколад и бисквити). Вие продавате консумирани продукти в ежедневието, което ви осигурява устойчива дейност благодарение на подновяването на поръчките. Ние ви предлагаме възможността да работите в собствен ритъм, без да налагате минимален оборот, който да постигнете, и да организирате...