...-голямо внимание, за да гарантират оптимално качество.
Предлагаме разнообразие от 100% натурални, ръчно изработени бисквити:
- навети с анасон
- навети с портокалова цветна вода
- бисквити с портокал
- лимонови сладки с мак
- бисквити с стафиди
- бисквити с смокини
- курабийки с шоколадови парченца
- курабийки с шоколадови парченца, бадеми и кайсии
Днес MAISON CRAQUELIN желае да развие своята дистрибуторска мрежа във Франция и Европа. Ако искате да станете търговски представител, не се колебайте да се свържете с нас.
... лакомство... и добра доза умение. През ноември 2009 г. отвори врати дворецът на меденките, където, водени от Маннеле, посетителите се движат в различни игриви и анимирани пространства, където могат да открият произхода на меденките, техните тайни на производство, но също така да се потопят в лакомия свят, в който петте сетива са в будно състояние.
БИСКВИТЕРИЯ ДЮТОА е специализирана в готовите основи за пълнене от бутер тесто и от късо тесто, предназначени за занаятчийски месари, колбасари и кетъринг, както и за мини основи, предназначени за износ. Нашата цел е да разработваме по-технически и иновационни готови основи за пълнене, адаптирани към изискванията на нашите клиенти: водонепропускливост на пълнежите, устойчивост на замразяване, запазване при готвене, хранителни качества, ...
Бисквитерия Ведер е посланик на Пиренеите. Тя продължава богатата сладкарска традиция на тези високи земи и ни връща към рецептите на нашите баби, приготвени с местни продукти. В Ведер житата са узрели под слънцето на Жер, яйцата идват от газконските ферми, а маслото не е загубило нищо от кремообразността си от вчера. Защото трите основни ценности на къщата са местността, традицията и автентичността. Ведер работи за устойчиво и етично развитие.
... продуктите (HACCP стандарт) за по-добра хранителна безопасност. Тази политика за качество, съчетана с постоянни търговски усилия и задълбочаване на асортимента, е позволила разширяване на клиентската база към престижни големи магазини и на износ. Alimentation Fine de France предлага днес, под своите марки M. de Turenne, Atelier Turenne и Lou Bersac, асортимент от над 1200 признати качествени продукта, обновяван всяко полугодие с нови оригинални и ексклузивни предложения като Selôvin.
... с макарони, шоколад, кутии с шоколад, паста за намазване, шоколадови бонбони, шоколадови плочки с произход, кейкове, мадлени, сладкиши, конфитюри, бисквити, сладоледи и сорбета, верини, магнум, вашерини, буркани 250 и 500 мл, плато с намалени солени исладки изделия.
Предложения за бизнес подаръци, за компании, за комитета на предприятията CE, персонализация, гурмански кошници.
Дейности...
...Нашите производствени линии са модулни, което ни позволява да приложим нашето ноу-хау в множество рецепти: многослойно тесто, солени исладки теста, тесто за кифли, което ни отваря много възможности. Ние ви предлагаме: ПРОДУКТИТЕ НА VAL SOANNAN ви предоставят много широка гама от продуктови решения, които позволяват на нашите крайни клиенти да покрият различните моменти от храненето, чрез качествена...
Лена Шо е занаятчийска компания, специализирана в сладкарството и създаването на сладки десерти. Имаме два основни направления: курсове по сладкарство в дома или в нашите помещения. Това е оригинален и приятен начин да прекарате време с приятели или колеги, за да развиете кулинарните си умения и духа на екипната работа. Всъщност, ние приемаме голям брой компании, които искат да развият екипния си...
Производство на бисквита от Монбозон в Ота-Сон (Франция). Рецептата за автентичния бисквит от Монбозон не е от вчера. Всичко започна преди много време, при двора на крал Луи XVI. Днес е революция, че всеки може да се наслади на бисквита от Монбозон. Защото преди да влезе в килерите на французите, той правеше фурор във Версай, особено сред кралската двойка. След това дойде Френската революция през ...
...Предложете на клиентите си бисквитката, за която винаги са мечтали.
"Полуизпечената" бисквитка е мека като в Съединените щати, полуизпечена отвътре и хрупкава отвън.
Винаги в крак с тенденциите, от 2019 г. разработваме "модерни" продукти около бисквитката, провеждайки маркетингови кампании на известни места.
Съвсем наскоро разширихме нашето B2B предложение, за да предоставим на вашите клиенти удоволствието от нашите бисквитки.
Днес имаме прекрасна общност от над 150 000 души (TikTok и Instagram), които търсят нашите продукти.
Ще бъдете ли следващият?
С течение на годините, Бисквитерията Ожео разшири своя асортимент от продукти, за да може да предложи на клиентите си все повече нови вкусове. Позволете си да бъдете очаровани от бенойтините и саблетините (специалитети на къщата Ожео), без да забравяте галетите и задължителните Бройе дю Поату, Голямото Бройе дю Поату, поатинските галети, саблетините, бенойтините, макароните дю Поату. Открийте XXL...
Албер Мене е магазин за деликатеси от 1921 година. В нашето гурме предложение влагаме целия опит и ентусиазъм на екип, който е страстен към вкуса и качеството. Предлагаме над 350 продукта от деликатеси, включително подправки, конфитюри, солени исладкибисквити, както и отлична гама от риби и консерви с терини... Предлагаме както конвенционални, така и биологични серии.
Това преди всичко е историята на занаятчийска фабрика за бисквити от Гард, свързана с добрия вкус и качеството. Стари рецепти, преработени с аромати от региона. Със страст произвеждам сухи или меки бисквити, сладки или солени, във всякакви форми. Няма нужда да говоря повече! Трябва да се опита...
ASTRUC PÂTISSERIE, семейна компания, която успя да запази традицията, докато се модернизира и акцентира на занаятчийството от 1927 г. Френски производител на сладки сухи бисквитии сладкарски изделия, без оцветители или консерванти.