...Непокоримата кралица на хранителните аромати, ванилията заема важно място в ароматните гами на Fabster: чисти екстракти от ванилия, натурални аромати от ванилия, аромат ванилия, ванилия на шушулка, ванилия с масло, ванилия с шоколад и още много други! Пълна гама от ванилии е незабавно налична в запасите на малката компания.
Освен избора, Fabster залага на качеството, като създава собствена...
...ТРАДИЦИОННИ ВКУСОВЕ
Лимон
Ванилия
Ягода
Портокал
Кафе…
По-оригинални ароматни нотки: роза, виолетка, лотос, кожа, нуга и др.
Комбинации: кайсия-калисон, боровинка-виолетка, ябълка-канела, карамел-солено масло и др.
Приложения: напитки, млечни продукти, хлебарство, сладкарство, бисквитарство, сладкарство, шоколад, диетични продукти и др.
Можем да ви предложим всички наши аромати както в течна, така и в прахообразна форма.
Списъкът на продуктите или приложенията не е изчерпателен.
ЦЕНИ И ПРОБИ ПО ЗАПИТВАНЕ >...
...Безалкохолният хибисков аперитив на берлинската фармацевтична марка Dr. Jaglas подчертава духа на нова култура на аперитивите и ви кани на особено отношение към живота. Киселата сладост на хибисковите цветя е омекотена от розмарин, горчив портокал, бъз и ванилия. Финалът завършва с деликатен и фин нюанс на уиски. Препоръчва се да се охлади и да се използва като основа за безалкохолни напитки, например с тоник, лайм и лед, като "хибисков спритц". Подходящите винени съчетания са шоколад, смокини, орехи и козе сирене. Алтернатива на Aperol Spritz - без алкохол.
Нетно тегло: 800 г
Обем: 500 мл...
... пипер и шоколад. Вълнуваща бутилка, която представлява великолепна любов от пръв поглед!
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% Сира
IGP: Côtes Catalanes
Съхранение: Да се пие веднага и да се съхранява до 2030 г.
Температура на сервиране: 16-18°C...
...Нейната рокля е в доста бледожълт цвят. Носът предлага аромати на ванилия, последвани от плодови и подправкови нотки. В устата, тази деликатна смес предлага прекрасно равновесие с нотки на шоколад, но също така и цветни нотки, преди финалът да бъде с дълга и доста апетитна завършек.
...{"Nez":"Голяма ароматна палитра, която се изразява при аерация чрез качествено дърво (ванилия, сладки подправки и масло), бързо заменена от аромати на супа от червени плодове.","Accord metvin":"колбаси, грилована рибай на борделезки стил, меса в сос, дивеч, големи картофени фритюри, плато с сирена, крамбъл с круша и шоколад.","Appellation":"Сен-Емилйон Гран Крю.","Conditionnement":"Картон с 6...
...
- 1 метър-лента,
- 1 шейкър.
Наличен в няколко версии.
https://www.foreverliving.fr/produits/fitness-et-minceur/c9-forever-aloe-peche.html
https://www.foreverliving.fr/produits/fitness-et-minceur/580.html
С избор между шоколад https://www.foreverliving.fr/produits/fitness-et-minceur/forever-lite-ultra.html
или ванилия https://www.foreverliving.fr/produits/fitness-et-minceur/forever-ultra-lite-plus.html
Предоставя се с...
... аромати на корички от портокал. Ванилията, която добавя необходимата сладост, допълва тези аромати за особено плодово нос.
Дегустация: Характеризирано с кремообразната си текстура, този първи глава се изразява с удоволствие, разкривайки вкусове на подправки, печен шоколад и сладкиш.
...използвайки местни и занаятчийски сладоледи и сорбета.
Сладоледен моти от Tiliz: Намерете нашата цветна гама от сладоледени моти в супермаркетите и любимите си ресторанти: Шоколад, Ванилия от Мадагаскар, Манго с пасион, Малинов Личи, Кокос, Юзу Лайм, Сакура, Черен сусам, Матча чай, Карамел със солено масло и Фисташка.
Tiliz, специалистът по частни етикети моти: Искате ли да създадете собствена...
...Шоколадие от 1948 г., Мишел Клуизел е част от малкото Какаофевиери (преработватели на какаови зърна) в света. Той създава изключителни шоколади в своите работилници, на юг от Нормандия, където работят 240 души. Мишел Клуизел се ангажира с качеството по уникален начин в световен мащаб, надхвърляйки шоколадите с биологичен произход или 'чисто какаово масло', като гарантира всички свои черни, бели и млечни шоколади. От плантациите на какаови дървета, захарна тръстика и ванилия, производството на шоколад е голямо приключение, в което участват опит, експертиза и занаятчийски умения на шоколадиера.
... основата на вино, плодове, ядки, ратафия, ликьори от ядки, кестени, малини, карамели, шоколад с ванилия, мента, както и плодови кремове. Предлагат се и плодове в алкохол, баби, канелета, шоколадови сладости и подправки от югозапад, горчица и оцет с трюфел. Ние сме представени в винени магазини, деликатесни магазини като Hédiard и Fauchon, както и на масите на много звезди ресторанти във Франция и в чужбина.
...крем от нуга, плодова паста или крем от калисон). За Коледа, Деня на майката, Деня на бащата, Свети Валентин или всякакъв друг повод, можете да изпратите кутия на желаното от вас лице. Първо правите своя избор или в магазина в Шалон в Вандея, или на интернет сайта, а след това Делиците на Антверп се грижат за изпращането на вашия пакет в срок от 48 часа с вашето съобщение. Ефектът на изненада е гарантиран. Изборът на шоколади и кутии ще бъде най-трудната ви задача: конус с плочи от чист шоколад, пакет с оранжеви корички, туба с палети или откритие в кутия. Остава само да се решите!!!
... високо качество: карамфил, колекция от пипер, смлян сумак, ванилия, заатар, розови зрънца, канела, комбава, сол и др. Нашите клиенти са фини магазини, професионалисти в хранителната индустрия, ресторантьори, готвачи, сладкари, както и компании или служебни комитети за бизнес подаръци и гурме кошници.