Франция, Saint Martin Belle Roche
...300 г гурманство. И какво има вътре? Цяло мляко на прах, емулгатор: соев лецитин, антиоксидант: аскорбинова киселина. Алергени под лупа Мляко, соя. Да го съхранявате правилно не е сложно Млякото на прах се съхранява 1 година преди отваряне и 4 седмици след отваряне… в шкафа ви, до захарта и брашното, не е нужно хладилник, нали? Опаковка: рециклируема, да се изхвърли в жълтата кофа Пластмасово фолио: да се изхвърли с битовите отпадъци...
Франция, Rouen
... кашу могат също да се използват в хранителната индустрия като качествена съставка в други продукти като масло, брашно, мляко, сладкарски изделия, хлебни продукти и шоколад. Предлагаме възможността да интегрирате кашу от Танзания, които са по-големи и по-сладки от азиатските, във вашето предложение за сушени плодове. Ползите от пресните кашу са очевидни. Ние сме намалили времето за доставка до 2 месеца от Африка до Европа или Америка, като запазваме кашуто свежо и цяло. Вярваме в директната верига на доставки. С удоволствие предоставяме всяка необходима информация!
Франция, Saint-Etienne
Франция, Toulon
...Цяло козе мляко в добавка, богато на протеини, минерали и мастни киселини, които позволяват на кожата да поддържа добро равновесие. Лактатната киселина, която съдържа, стимулира клетъчната регенерация. Идеален за ежедневна хигиена на тялото, той оставя кожата изключително мека! Обогатен с 9% масло от шеа за още по-голяма мекота! Формулиран е без аромат и е подходящ за всички типове кожа. Състав...
Франция, Marseille
...Описание на продукта: сирене от сурово мляко с Защитено наименование за произход (ЗНП). Сензорни свойства: •Външен вид: груба кора с розов цвят, по-интензивен или по-слаб; пастата има сламено бял цвят с типични зелени жилки; кората не се консумира. •На допир: консистенцията на пастата е доста мека. •Мирис: приятен и апетитен. •Вкус: особен и интензивен. Съставки: •Цяло краве мляко от ферми...
Франция, Biguglia
...Брокиу (сирене от овче мляко, сол) 30.2%, пълномаслено мляко 30.3%, захар, глюкоза, ликьор, конфитюр от кестени от Корсика 15.1% (62% захар), брашно от кестени от Корсика 0.8%, цяло ванилия от Мадагаскар, натурални кестени. Хранителни стойности за 100 г енергия (ккал) = 218.9 енергия (Кж) = 922.9 мазнини (г) = 5.6 от които наситени мастни киселини (г) = 3.8 сол (г) = 0.3 въглехидрати (г) = 37 от които захари (г) = 34.2 протеини (г) = 4.6 Състояние: Ново СЪСТАВКИ: Брокиу (сирене от овче мляко, сол) 30.2%, пълномаслено мляко 30.3%, захар, глюкоза Нетно тегло: 100 г Произход: Корсика...
Франция, Tilloy Lez Cambrai
... консерванти, без палмово масло и без добавки. Тези шоколади са произведени ръчно, а оцветителят е натурален, произведен от куркума, моркови, хибискус, репички, касис, ябълки и спирулина. Състав: Калимеро с млечен шоколад: млечен шоколад (захар, прах от ЦЯЛО мляко, какаово масло, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, натурален аромат на ванилия). Какао: минимум 33%.
Франция, Arles
...Maison Lesage Готова за намазване, тази крема е на основата на лавандулов мед и запазва кремообразна и пухкава текстура благодарение на маслото. Съставки: Лавандулов мед (29,7%), МАСЛО, глюкозен сироп, захар, концентрирано ЦЯЛО МЛЯКО, соев лецитин.
Франция, Laguiole
Основана през 1960 г., млечната кооперация JEUNE MONTAGNE се намира в Лагиол, Обрак. Млечната кооперация е специализирана в производството на млечни специалитети от Обрак, приготвени от сурово мляко. Разположена в сърцето на Обрак, Jeune Montagne произвежда Алигота от Обрак и прясна Тома от Обрак. Тя е също така основният производител на сирене Лагиол A.O.P. от сурово и цяло мляко. Млечната кооперация запазва традиционните умения, наследени от монасите и буронерите на Обрак. Млечната кооперация JEUNE MONTAGNE е гарант за справедливо и солидарно земеделие.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play