...300 г гурманство.
И какво има вътре?
Цяломляко на прах, емулгатор: соев лецитин, антиоксидант: аскорбинова киселина.
Алергени под лупа
Мляко, соя.
Да го съхранявате правилно не е сложно
Млякото на прах се съхранява 1 година преди отваряне и 4 седмици след отваряне… в шкафа ви, до захарта и брашното, не е нужно хладилник, нали?
Опаковка: рециклируема, да се изхвърли в жълтата кофа
Пластмасово фолио: да се изхвърли с битовите отпадъци...
... кашу могат също да се използват в хранителната индустрия като качествена съставка в други продукти като масло, брашно, мляко, сладкарски изделия, хлебни продукти и шоколад.
Предлагаме възможността да интегрирате кашу от Танзания, които са по-големи и по-сладки от азиатските, във вашето предложение за сушени плодове. Ползите от пресните кашу са очевидни.
Ние сме намалили времето за доставка до 2 месеца от Африка до Европа или Америка, като запазваме кашуто свежо и цяло. Вярваме в директната верига на доставки.
С удоволствие предоставяме всяка необходима информация!
...Цяло козе мляко в добавка, богато на протеини, минерали и мастни киселини, които позволяват на кожата да поддържа добро равновесие. Лактатната киселина, която съдържа, стимулира клетъчната регенерация. Идеален за ежедневна хигиена на тялото, той оставя кожата изключително мека! Обогатен с 9% масло от шеа за още по-голяма мекота! Формулиран е без аромат и е подходящ за всички типове кожа.
Състав...
...Описание на продукта: сирене от сурово мляко с Защитено наименование за произход (ЗНП).
Сензорни свойства:
•Външен вид: груба кора с розов цвят, по-интензивен или по-слаб; пастата има сламено бял цвят с типични зелени жилки; кората не се консумира.
•На допир: консистенцията на пастата е доста мека.
•Мирис: приятен и апетитен.
•Вкус: особен и интензивен.
Съставки:
•Цяло краве мляко от ферми...
... консерванти, без палмово масло и без добавки. Тези шоколади са произведени ръчно, а оцветителят е натурален, произведен от куркума, моркови, хибискус, репички, касис, ябълки и спирулина.
Състав:
Калимеро с млечен шоколад: млечен шоколад (захар, прах от ЦЯЛОмляко, какаово масло, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, натурален аромат на ванилия). Какао: минимум 33%.
...Maison Lesage
Готова за намазване, тази крема е на основата на лавандулов мед и запазва кремообразна и пухкава текстура благодарение на маслото.
Съставки: Лавандулов мед (29,7%), МАСЛО, глюкозен сироп, захар, концентрирано ЦЯЛОМЛЯКО, соев лецитин.
Основана през 1960 г., млечната кооперация JEUNE MONTAGNE се намира в Лагиол, Обрак.
Млечната кооперация е специализирана в производството на млечни специалитети от Обрак, приготвени от сурово мляко.
Разположена в сърцето на Обрак, Jeune Montagne произвежда Алигота от Обрак и прясна Тома от Обрак. Тя е също така основният производител на сирене Лагиол A.O.P. от сурово и цяломляко. Млечната кооперация запазва традиционните умения, наследени от монасите и буронерите на Обрак.
Млечната кооперация JEUNE MONTAGNE е гарант за справедливо и солидарно земеделие.