...Модул, посветен на трансформацията и подготовката на готови ястия.
Модулът включва:
- 1 вход за меса (с висящи релси) (охладен)
- 1 вход за зеленчуци и подправки (охладен)
- 1 зона за подготовка / рязане (климатизирана)
- 1 зона за готвене - напълно оборудвана
- 1 зона за миене
- пространство за съхранение на готовите продукти (хладилник)
- технически ъгъл
По избор:
* всяко специфично оборудване
* гардероб / стая за почивка / офис
Трансформация: Рязане / Готвене
Площ: 35 до 50 м²
Срок за изпълнение: 1 до 2 месеца
КАТЕГОРИИ: Всички готови ястия...
... почвите.
Използване:
- Тревни площи: разпръснете в малки количества върху окосената морава.
- Храсти: 50% биовъглище + 50% почвена смес при засаждане.
- Градински зеленчуци: 1 кг / м2 на няколко пъти (например: есен, пролет при сеитба). Включете в почвата, смесвайки с компост на дълбочина около 15 см.
Други:
- Репелент за охлюви и слезове, поставен като бариера около растенията и зеленчуците.
Опаковка: чували от 5 кг, 10 кг, 20 кг, и Big Bag 200 кг, 500 кг и 1000 кг по запитване.
ТЕГЛО: НД
РАЗМЕРИ: НД
ТЕГЛО: 20 кг, 10 кг, 2 кг, 5 кг...
... сочни меса, деликатни риби или гриловани зеленчуци, тази смес ще донесе експлозия от вкусове и несравнима вкусово измерение.
Сертифицирана от Ecocert, нашата смес за грил "Подправки от Прованс" е синоним на качество и ангажимент към здравословната и натурална кухня.
Насладете се на автентичността на Прованс във всяка ваша кулинарна подготовка и се насладете на грил ястия, които ще впечатлят вашите гости.
Референция: AR802063...
...Днес управлението на отпадъците се е превърнало в истинско предизвикателство за устойчиво развитие и ефективност на линиите за преработка назеленчуци и плодове. FEMIA предлага решения, които целят да извлекат само отпадъците, без да влияят на обработката на добрите продукти. Според зеления и кръгов икономически модел, те след това се събират, възстановяват и оползотворяват.
Ние проектираме...