... на JNPR, за да извлече максимално ароматите на определени растения и подправки. Именно в сърцето на традиционен меден аламбик, подобен на този на класическите спиртнинапитки, магията се случва. Ботаническите съставки се дестилират на малки партиди.
JNPR се ражда и става първият безалкохолен спирт, произведен във Франция.
... свежест. Дискретният нос се отваря напълно естествено с нотки на ябълка.
В контекста на своите конкуренти, той не е много сладък, за да даде много пространство на плодовете и да постигне удивителна закръгленост в устата. При дегустацията нотки на хрупкави плодове между ябълка и круша се смесват с богата и кремообразна текстура.
Нашият ликьор е без консерванти и изкуствени оцветители, така че външният му вид е 100% естествен. Разливането, запушването и етикетирането също се извършват на ръка.
...Произведен на 100% от лимонови кори, ликьорът лимонио е истинският лимончело с аромата на лимон, той е сладък и ухае на лимонова кора. Може да се сервира като аперитив или след хранене, но обикновено след хранене. Лимонио е сицилианският лимончело, истинският лимончело безоцветители и консерванти, произведен по традиционен начин.
Състояние:Нов продукт
Държава:Италия
Регион на производство:Сицилия
Наименование:Лимончело
Година на производство:2020
Алкохол:35°
Обем:70cl...
... е гарантирано благодарение на ръчното производство, следващо ритъма на сезоните. Пресните плодове се подбират внимателно и се обработват в пълна зрялост, за да освободят всички свои аромати. Рецептите са 100% натурални, без добавяне на аромати или оцветители. Плодовете се нарязват фино, за да се максимизира техният ароматен потенциал, като същевременно се осигурява хомогенна продукция. Бутлирането...
... Cour d’Orgères и последен с канелета от Бордо с Baillardran.
ПОДПРАВЕН РОМ, КОЙТО ПОДЧЕРТАВА БЕЛИЯ РОМ
Halto използва типичен за мартиникския занаят AOC агрикултурен ром за своите рецепти. Времената на мацерация са внимателно определени, за да може всяка съставка да подчертае различните аромати на рома. Много леко сладък, безоцветители или изкуствени аромати, Halto предлага по този начин опити...
Дomaine de CHARRON е семейно имение, което първоначално е било посветено на производството на вина. През 1985 г. производството на Арманяк е възобновено.
Между изключителен тероар, невероятни дестилатори, бутилиране в нови бъчви и внимателно подбран погреб, цялото Арманяк, произведено в Domaine de CHARRON, е с много високо качество. Domaine de CHARRON произвежда автентичен и натурален Арманяк без добавена захар или оцветители.
Производител на абсент, пастис, арманяк, аперитив на основата на арманяк, ракия от круши ARTEZ безоцветители и консерванти търси вносители, търговци, дистрибутори и клиенти във всички държави. В нашата гама LA MUSE VERTE: абсент 68% - Пастис от миналото LA MUSE VERTE: пастис без добавена захар - L’ARTEMISE: изработен от армоиси и дузина различни растения - BAS-ARMAGNAC ARTEZ - ARMAGNAC PETAKE с червени плодове - Продажба на подаръчни комплекти. Шоколади с аромат на абсент… Продажба само на професионалисти: ресторанти, винари, деликатесни магазини, компании… Свържете се с нас: jp.brunello@artez.fr...