...Платките са изработени от твърд картон или екструдиран полистирен. Идеална хранителна плоча за вакуумно опаковане на сьомга и пушена или прясна риба, фоа гра, гърди от патица и др.
...Ръчна белачка, която се адаптира към всички видове риба с фина или дълбока кожа: плоски риби (камбала, скат и др.) и големи филета от прясна или пушенариба (пъстърва, сьомга и др.).
Тя се предлага в 2 версии:
- с нож (V358L)
- или само с екорен (V358S).
Регулирането на дебелината е възможно на машината V358L благодарение на дръжката, разположена отстрани на машината.
Ролката за захващане...
...Барът е бяла риба, ценена за нежното си месо и деликатния си вкус. Тази риба често се лови в крайбрежните води, което гарантира изключителна свежест и качество. Барът е популярен избор в много кухни по света, ценен за своята универсалност и изтънчен вкус.
Идеален за разнообразие от рецепти, барът може да бъде грилован, пържен или печен за бързо и вкусно ястие. Нежният му вкус се съчетава добре с множество подправки и сосове, което позволява голяма кулинарна креативност. Избирайки бара, вие избирате продукт с високо качество, който е едновременно питателен и вкусен.
... пушена сьомга изключително от прясна риба.
Биологична пушена сьомга
Ние сме сертифицирани от Ecocert от 2004 г. за прясно филе от сьомга, цяло и нарязано биологично пушено сьомга, както и за цяло и ръчно нарязано пушено сьомга. От шотландска, ирландска или норвегска сьомга.
Сьомга, маринована с копър
Тази сьомга се маринова бавно при 0°/C, към която добавяме фино нарязан копър.
Семейна компания от 1901 г., фирмата Fournier Fils произвежда традиционни пушени риби по занаятчийски рецепти, предавани от поколение на поколение: Пушен херинга (нежни филета, традиционни филета, кипери, буфис, саури, мариновани филета в масло и подправки), пушен хек, пушени филета от сьомга, малки парчета и остатъци от пушена сьомга, пушени филета от скумрия с черен пипер, пушени филета от скумр...
...приготвя се вкусно с месо и пушенариба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят на пара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
...Нейното нежно пушене, 140 часа на студено в дима от бук, ѝ придава дълбок вкус.
100% морска сол, пушена с бук.
Естествено студено пушене без аромати или изкуствени оцветители. Сол без йод и флуор.
Божествена като завършващ щрих върху скара от месо или риба.
PCB - КАРТОН:12...
...Изберете хрян в туба за по-практично и оптимално използване.
Силен на вкус, хрянът се отличава особено с пикантния си аромат. Тази по-мека и ароматна версия разкрива хрян с лекота.
Рецепта, готова за употреба, хрянът се намазва много лесно.
Идеален за подобряване на аперитивни тостове, сандвичи, сурими, пушенариба, колбаси или фондю по бургундски.
Съставки: Корени на хрян, вода, слънчогледово...
...Целите семена от копър се събират от растението Anethum graveolens L. Копърът е подправка, която се цени в кухнята за своята отличителна анасонова вкус.
Семената от копър са особено вкусни в комбинация с печена или пушенариба, пресни сирена, салати, зеленчуци, меса, папилоти, сосове, кексове, компоти и конфитюри.
Техният анасонов вкус придава уникално измерение на тези ястия и им осигурява...
...сол
Благодарение на балансираната си рецепта, тя е идеална за хора, които се грижат за фигурата и/или здравето си.
Тази палачинка е добре изпечена с цел запазване.
Консумира се студена в сандвич, или за закуска и следобедна закуска (намазана с масло или с шоколад, конфитюр...) и пълнена за обяд и вечеря.
Идея за ястие:
За ястието можете да я напълните с всичко, което можете да си представите:
- масло, грюер, шунка, яйце,
- масло, пушена сьомга, лимонов сок
- сирене, салата
- наденица
- пушен бекон
- с малки зеленчуци...
...резенчета "пресен" за сандвичи или CaviarCream, „усъвършенстван“ тарама. Друга находка: сушен хайвер, който може да се консумира смлян или на цели зърна върху ризото или яйца на очи...
Освен яйца и пушенариба, PETROSSIAN постепенно разширява асортимента си с други празнични продукти: фоа гра, трюфели, шоколади, както и с някои руски специалитети, борш, кулебяка, пироци или чай...
PETROSSIAN...
... нашите транспортни партньори. Загрижени за нуждите на нашите клиенти преди всичко, ние знаем как да предоставим най-доброто възможно решение, което прави клиентското изживяване оптимално и нашите търговски отношения устойчиви. Нашето привилегировано географско положение ни позволява да предлагаме голямо разнообразие от продукти, като пушенариба, замразена риба и преработени продукти в нашата зона...
...ARGIS GALAC'SEA предлага морски продукти, цели или преработени, замразени, като риби, ракообразни, мекотели, миди, пушенариба, главоноги, жаби и варени рибни кубчета.
...Специалист в областта на финия улов, ракообразни, стриди, миди, филета, пушенариба. Генералист в морските и сладководните продукти. Преработени продукти, кетъринг, колбаси. Продукти "Demarne": марка: La barre. Услуги в Рунжис: Изпращания, доставки във Франция, доставки в Парижкия регион, приемане на поръчки по телефон, проследимост на продуктите, подготовка на поръчки, опаковане, съставки, кредитна карта.
Компанията Уилям и Джеймс се намира в Карентан, Нормандия. Тя е специализирана в пушенето на висококачествена сьомга и пъстърва.
От цяла риба до опаковането на вашата пушена сьомга преминават няколко дни, през които се извършва стриктен подбор, следван от солене със суха сол, пушене при ниска температура и накрая рязането на тънки филийки с нож.
Тези различни етапи гарантират качеството на продуктите на Уилям и Джеймс, което се основава на занаятчийски умения (етикет Мaitre Artisan), свежест и качество на суровините.
Le Fumoir de Provence, семейна компания от 2 поколения. Ние сме производители на пушенариба, без оцветители, без консерванти и без добавки. Широка гама от прясна риба и пушенариба. (тун, сьомга, меч риба, пъстърва, бутарга, треска, скариди, стриди, миди, черен морски език, хек, сепии, морски вълк от Средиземно море, златна риба от Средиземно море, морски вълк и много други ... )...