Франция, Saint-Méen-Le-Grand
...Платките са изработени от твърд картон или екструдиран полистирен. Идеална хранителна плоча за вакуумно опаковане на сьомга и пушена или прясна риба, фоа гра, гърди от патица и др.
Франция, Boulogne-Sur-Mer
...Ръчна белачка, която се адаптира към всички видове риба с фина или дълбока кожа: плоски риби (камбала, скат и др.) и големи филета от прясна или пушена риба (пъстърва, сьомга и др.). Тя се предлага в 2 версии: - с нож (V358L) - или само с екорен (V358S). Регулирането на дебелината е възможно на машината V358L благодарение на дръжката, разположена отстрани на машината. Ролката за захващане...
Франция, Boulogne-Sur-Mer
...Барът е бяла риба, ценена за нежното си месо и деликатния си вкус. Тази риба често се лови в крайбрежните води, което гарантира изключителна свежест и качество. Барът е популярен избор в много кухни по света, ценен за своята универсалност и изтънчен вкус. Идеален за разнообразие от рецепти, барът може да бъде грилован, пържен или печен за бързо и вкусно ястие. Нежният му вкус се съчетава добре с множество подправки и сосове, което позволява голяма кулинарна креативност. Избирайки бара, вие избирате продукт с високо качество, който е едновременно питателен и вкусен.
Съответстващи продукти
Бар
Бар
Други Продукти
Макарел MSC
Макарел MSC
Франция, Descartes
... пушена сьомга изключително от прясна риба. Биологична пушена сьомга Ние сме сертифицирани от Ecocert от 2004 г. за прясно филе от сьомга, цяло и нарязано биологично пушено сьомга, както и за цяло и ръчно нарязано пушено сьомга. От шотландска, ирландска или норвегска сьомга. Сьомга, маринована с копър Тази сьомга се маринова бавно при 0°/C, към която добавяме фино нарязан копър.
Семейна компания от 1901 г., фирмата Fournier Fils произвежда традиционни пушени риби по занаятчийски рецепти, предавани от поколение на поколение: Пушен херинга (нежни филета, традиционни филета, кипери, буфис, саури, мариновани филета в масло и подправки), пушен хек, пушени филета от сьомга, малки парчета и остатъци от пушена сьомга, пушени филета от скумрия с черен пипер, пушени филета от скумр...
Франция, Paris
...приготвя се вкусно с месо и пушена риба и се сервира с просо! Много полезен за недостиг на желязо, Небедай също се добавя към каши. В Нигер, това е Копто, традиционно ястие, консумирано в цялата страна! Листата се готвят на пара или във вода, добавя се фъстъчено масло и подправки и се сервира с местни зърнени храни.
Франция, Paris
...Нейното нежно пушене, 140 часа на студено в дима от бук, ѝ придава дълбок вкус. 100% морска сол, пушена с бук. Естествено студено пушене без аромати или изкуствени оцветители. Сол без йод и флуор. Божествена като завършващ щрих върху скара от месо или риба. PCB - КАРТОН:12...
Франция, Mietesheim
...Изберете хрян в туба за по-практично и оптимално използване. Силен на вкус, хрянът се отличава особено с пикантния си аромат. Тази по-мека и ароматна версия разкрива хрян с лекота. Рецепта, готова за употреба, хрянът се намазва много лесно. Идеален за подобряване на аперитивни тостове, сандвичи, сурими, пушена риба, колбаси или фондю по бургундски. Съставки: Корени на хрян, вода, слънчогледово...
Франция, Ham
...Целите семена от копър се събират от растението Anethum graveolens L. Копърът е подправка, която се цени в кухнята за своята отличителна анасонова вкус. Семената от копър са особено вкусни в комбинация с печена или пушена риба, пресни сирена, салати, зеленчуци, меса, папилоти, сосове, кексове, компоти и конфитюри. Техният анасонов вкус придава уникално измерение на тези ястия и им осигурява...
Франция, Landeleau
...сол Благодарение на балансираната си рецепта, тя е идеална за хора, които се грижат за фигурата и/или здравето си. Тази палачинка е добре изпечена с цел запазване. Консумира се студена в сандвич, или за закуска и следобедна закуска (намазана с масло или с шоколад, конфитюр...) и пълнена за обяд и вечеря. Идея за ястие: За ястието можете да я напълните с всичко, което можете да си представите: - масло, грюер, шунка, яйце, - масло, пушена сьомга, лимонов сок - сирене, салата - наденица - пушен бекон - с малки зеленчуци...
Франция, Paris
...резенчета "пресен" за сандвичи или CaviarCream, „усъвършенстван“ тарама. Друга находка: сушен хайвер, който може да се консумира смлян или на цели зърна върху ризото или яйца на очи... Освен яйца и пушена риба, PETROSSIAN постепенно разширява асортимента си с други празнични продукти: фоа гра, трюфели, шоколади, както и с някои руски специалитети, борш, кулебяка, пироци или чай... PETROSSIAN...
Франция, Boulogne Sur Mer
... нашите транспортни партньори. Загрижени за нуждите на нашите клиенти преди всичко, ние знаем как да предоставим най-доброто възможно решение, което прави клиентското изживяване оптимално и нашите търговски отношения устойчиви. Нашето привилегировано географско положение ни позволява да предлагаме голямо разнообразие от продукти, като пушена риба, замразена риба и преработени продукти в нашата зона...
Франция, Lorient
...ARGIS GALAC'SEA предлага морски продукти, цели или преработени, замразени, като риби, ракообразни, мекотели, миди, пушена риба, главоноги, жаби и варени рибни кубчета.
Франция, Rungis Cedex
...Специалист в областта на финия улов, ракообразни, стриди, миди, филета, пушена риба. Генералист в морските и сладководните продукти. Преработени продукти, кетъринг, колбаси. Продукти "Demarne": марка: La barre. Услуги в Рунжис: Изпращания, доставки във Франция, доставки в Парижкия регион, приемане на поръчки по телефон, проследимост на продуктите, подготовка на поръчки, опаковане, съставки, кредитна карта.
Франция, Rungis cedex
Специалист в разнообразни хранителни продукти, екзотични плодове и зеленчуци, пушена риба; Генералист в плодове, зеленчуци; Подправки, подправки, кулинарни помощници, биологични продукти. Продукти: Банани, Биологични банани, Плантайни банани, Ямс, Маниока, Джинджифил, Лаймове, Манго, Дашени, Сладки картофи, Чушки, Ананаси. Услуги: Приемане на поръчки по телефон, Продажба чрез интернет, Узряване...
Франция, Carentan
Компанията Уилям и Джеймс се намира в Карентан, Нормандия. Тя е специализирана в пушенето на висококачествена сьомга и пъстърва. От цяла риба до опаковането на вашата пушена сьомга преминават няколко дни, през които се извършва стриктен подбор, следван от солене със суха сол, пушене при ниска температура и накрая рязането на тънки филийки с нож. Тези различни етапи гарантират качеството на продуктите на Уилям и Джеймс, което се основава на занаятчийски умения (етикет Мaitre Artisan), свежест и качество на суровините.
Франция, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, семейна компания от 2 поколения. Ние сме производители на пушена риба, без оцветители, без консерванти и без добавки. Широка гама от прясна риба и пушена риба. (тун, сьомга, меч риба, пъстърва, бутарга, треска, скариди, стриди, миди, черен морски език, хек, сепии, морски вълк от Средиземно море, златна риба от Средиземно море, морски вълк и много други ... )...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play