...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството насирене, позволяващо получаване на покритие на зърната
• Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване
• Обем от 2000 до 6000 л
• Автоматично странично и надлъжно отделяне
• Възможност за автоматично изтегляне на суроватка
• Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане
• Почистване на място (NEP)
• Възможност за запълване отдолу...
...Име NOVELUM Tradition
Наименование Côtes de Bergerac
Година напроизводство 2015
Сортове Сémillon, Muscadelle
Цвят Бял Мек
Алкохолно съдържание 11% об.
Съчетания с храни и вина Аперитив, фоа гра, пъпеш, сладък синьосирене, десерт.
Нос и Устата
Светложълт, блестящ цвят. Нос на цитруси, круша и манго. Устата е балансирана между сладостта и кръглотата на екзотичните плодове и свежестта и жизнеността на цитрусите и кайсията. Модерен и моден Bergerac Moelleux, лек и плодово.
...качество, редовност и проследимост. В зависимост от вашите маркетингови и индустриални нужди и след анализ на вашите изисквания, нашият отдел за изследвания и развитие може да разработи 100% персонализирана рецепта за сирене, адаптирана към вашия крайния продукт в рамките на 72 часа.
Нашите продукти отговарят на европейските стандарти и произхождат от стриктно подбрани и идентифицирани доставчици. Всяко ново производство подлежи на пълен контрол за освобождаване, за да се открие най-малкото отклонение в сензорните или техническите характеристики. Ние сме сертифицирани по ISO 22000.
CHALON MEGARD е производител и инсталатор на оборудване и линии за производствона сирена от тип пресовани теста, варени теста, синьосирене и други сиреневи специалитети. От производствените съдове до силно механизираните линии за производствона сирена, през мини-единиците за обработка на мляко, суроватка и солен разтвор, различните системи за формоване и пресоване, ние произвеждаме пълен...