... финеса и нотки на бели плодове (круша, бяла праскова), докато Syrah и Rolle добавят приятна закръгленост и обогатяват ароматния спектър с апетитни нотки на червени плодове.
Съчетания с храни и вино
Кюветата ŒnoFil перфектно ще допълни вашите аперитиви или ще съпроводи с вкус вашите барбекюта, пици, плато с колбаси или други тапас.
Сервиране: 8-10°C
Съхранение: Да се консумира в рамките на 2 години
Специфичност: Името на кюветата ŒnoFil е игра на думи, свързваща любителя на хубаво вино (Œnophile) с винопроизводителя, създател на кюветата, Беной ФИЛ.
... качеството на италианската колбаса зависи от няколко фактора през целия производствен цикъл. AOP е гаранция за качество.
Италиански продукти AOP. Сертифицирани италиански производители.
Доставки във Франция всяка седмица.
Сертификация IFS брокер.
...ИЗДЕЛИЯ ОТ МЕСТНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ
Съседната къща е компания, произлязла от семейно сътрудничество, разположена на два обекта. Един производствен обект в По, в Пиренеите, и един дистрибуционен обект в Аурос, на юг от Бордо. Ние произвеждаме по занаятчийски и традиционен начин: сухо салам без лактоза и без глутен в естествени черва, Розета от Пиренеите, екстра постна розета, розета с шунка от Байон...
... дистрибутори, които искат да предложат разнообразие от избор на своите клиенти.
С над 20 години опит в експорта на хранителни продукти, ние се ангажираме да предоставяме солени продукти с най-високо качество. Работим в тясно сътрудничество с известни производители, за да ви предложим продукти, които отговарят на най-строгите стандарти. Нашата солница е проектирана да внесе нотка вкус и удоволствие на вашите клиенти, като същевременно спазва стандартите за качество, които очаквате.
... обикаляме света в търсене на регионални продукти, местни специалитети и традиционни рецепти. Ние също така търсим специфични съставки и продукти по искане на нашите клиенти. Всичко това благодарение на срещите с производители, животновъди, готвачи, дистрибутори, потребители и много други участници в аграрния и агро-хранителния сектор.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
...нашият известен касулет, приготвен според семейната традиция с бели бобове от Castelnaudary и меса от местни производители.
Ние сме на разположение за всяка допълнителна информация относно нашите продукти. В ...
...колбаси, големи търговски вериги или дори индустриални сладкарници. Освен това, SOGEBUL разполага с търговска мрежа, разположена в по-голямата част от Франция, за да отговори най-добре на нуждите на своите клиенти.
..." през 2013 г. Тези различни сектори, както и преработката на месни продукти, се основават на строги стандарти за отглеждане, фокусирани върху благосъстоянието на животните и специфични умения, с цел да предоставят качествени и вкусни продукти на потребителите.
Фермерите от Аргоа днес имат 320 членове, от които 260 фермери и 60 компании (производителина храни, кланици, технически организации...
... MAILLTUB е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 13485.
Предлагаме медицински трикотажи за употреба в ортопедията, в оперативни комплекти, еластични връзки за изработката на хирургически маски. За хранително-вкусовата промишленост, нашите трикотажи са сертифицирани по хранителните стандарти и се използват за опаковане на месни трупове или по време на процесите на готвене наколбаси (обвивка за шунка).
Възможно е трикотажът, който търсите, все още да не съществува, но ние можем да го създадем!
... покупките на суровини.
Ние ще бъдем вашият единствен контакт и ви предлагаме да ви предоставим най-добрите продукти, които отговарят на изискванията на вашето производствено звено, с цел да ви осигурим качествен финален продукт на по-ниска цена.
Ето някои примери за продукти, които предоставяме на нашите клиенти занаятчии и индустриални производители, производителинаколбаси или преработватели...
...специални брашна за пица и други фино подбрани хранителни продукти от нашите италиански доставчици. Нарастващото търсене от страна на частни клиенти ни накара наскоро да предложим нашите продукти чрез нашия онлайн магазин. Снабдяваме се изключително от италиански производители, като максимално подкрепяме малки семейни предприятия, подобни на нашето, и доставяме в цяла Франция. Доверявайки ни се...
... сирене и вино от Кахор, за да ги включим в нашите приготвяния. Предлагаме патица под формата на конфитирани бутчета, гъши сърца, магрети, осолени със сол от Геранд или с фоа гра, конфитирани и/или сушени колбаси, пълнени черва и още много други ястия за дегустация... Ние сме медалисти всяка година от 5 години в рамките на Общото селскостопанско състезание в Париж (златни и сребърни медали). Освен...
Компанията е основана през 1984 г. при закупуването на малко местно предприятие за колбаси в Ариеж. В продължение на много години семейството Команж се занимава с препродажба на качествени колбасни изделия. И именно през 2000 г., в началото на новия век, благодарение на дългогодишния ни опит в преработката на свинско месо, решаваме да станем производители. Родена е колбасарницата Команж. Днес е...
...лимузинско телешко, френски свинско, агнешко, конско и птици от Шалон. Менюто и ястията се променят в ритъма на сезоните. Кетърингът работи с местни производители и приготвя традиционни ястия на базата на пресни продукти. Имате избор между няколко пакета месо (говеждо, телешко, свинско, птици и смесено), бюфет (сурови зеленчуци, салати, табуле, пастет/рилет, асортимент от колбаси, гарнитура, няколко вида меса на избор и плато със сирена), няколко топли ястия, барбекю и гарнитури.
Създадена през 1982 г., кооперацията FOIE GRAS DE CHALOSSE обединява днес 80 производители. Желаящи да запазят своето ноу-хау, местните традиции и да оценят качеството на своите продукти, фермерите се ангажираха още през 1999 г. с инициативата Label Rouge. Всички животни се отглеждат на открито, хранени с царевица в общи парцели. Те са на минимум 104 дни, когато постъпят в кооперацията. Кооперацията FOIE GRAS DE CHALOSSE произвежда фоа гра, гъши сърца, конфитюри, магрети, маншони, рилети, терини и пастети от патици.
...Компанията CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE е един от най-големите "производителина естествени черва" във Франция. CHARLES FRERES произвежда и разпространява естествени черва (овчи, свински, говежди и конски) и изкуствени черва (колагенови, целулозни, подсилени целулозни и пластмасови). CHARLES FRÈRES е ексклузивен дистрибутор във Франция на марките DEVRO (Чехия) за черва и колагенови филми, KALLE (Германия) за целулозни черва, фибри, пластмаси и трансферни обвивки. Всички тези продукти са представени и опаковани за занаятчиите и индустриалците в сектора на производството наколбаси.
SODEVA е компания, специализирана в процесите на рязане. Ние предоставяме на индустриите в агро-хранителния сектор, по-специално машини за рязане с ултразвук за сирене, колбаси, хляб, замразени продукти или сладкарски изделия. Проектираме индивидуални ултразвукови вибриращи системи, предназначени за рязане и сито, от които се нуждаят колбасарите, сиренарите, сладкарите, шоколадовите производители...
Ние селектираме продукти с изключително качество директно от италианските производители заради тяхната автентичност, оригиналност и качество. Непрекъснато търсим нови продукти (среден и висок клас), които да предложим на нашите клиенти и имаме ексклузивни споразумения с някои от нашите производители.
Особено внимаваме да поддържаме качествения стандарт на продуктите, които внасяме, и развиваме...
Ла Вендениен де Дистрибуция е специализирана в агро-хранителната опаковка от 1980 година. Нейната дейност е трансформацията, производството и разпространението на пластмасови опаковки за директен контакт с храните. Услугите на компанията Ла Вендениен де Дистрибуция са насочени към кланици, професионалисти в риболова, производителинаколбаси и таласотерапии. Наличност, реактивност и бързина на отговор са основните ангажименти на Ла Вендениен де Дистрибуция.
SEALED AIR е един от водещите производителина защитна опаковка вече повече от 40 години. Нашите продукти са предназначени за пазара на прясно месо, птици, риба и морски продукти, колбаси, солени и пушени изделия, сирена и млечни продукти, плодове и зеленчуци, хлебарство, пица, паста, готови ястия, обществено хранене, течности и флуиди. Нашите опаковъчни решения са разнообразни: опаковка в...
BOYAUDERIE VARLIAUD е производител на натурални черва от овца, свиня и говеждо: сурови овчи черва, говеждо меню, солена калибрирана маса, солено говеждо меню, черва на гъвкава обвивка, говежда обвивка, черва на твърда тръба, солена говежда обвивка. Нашите основни клиенти са производителинаколбаси и търговци.
Ние сме производителина традиционни колбаси от 7 поколения. Нашите колбаси се произвеждат ръчно всяка седмица, за да гарантираме свежестта на продуктите ни. Без консерванти и оцветители, те ще ви предложат вкусовете на нашия регион. Сухи колбаси: салам от бик, руло от гърди.....и др. Варени колбаси: главен сирене, андуйети, кайлети и др. Нашите грил ястия: андуйети, малки колбасчета (люта чушка, агне с мента, босилек и др.)...
Консервната фабрика Сент Кристоф е предприятие от региона О-Пи-де-Кале, което произвежда хранителни консерви и ги разпространява из цяла Франция и Европа. Първоначално търговци, ние развихме нашата консервна дейност в рамките на нашата ферма и сме специализирани в тази област. Производителина консерви от 27 години, нашите продукти са гарантирано без добавяне на химически добавки и в съответствие с ветеринарните норми и изисквания.
STALAVEN е един от лидерите в Бретан в агроиндустрията на пазарите наколбаси и на пазарите на готови ястия. Половината от дейността му се осъществява в независимата търговия, което го прави нетипична компания, в която качеството и обслужването остават основен приоритет. Производителина готови ястия. Производител на комбинирани салати.