... други хранителни специалитети.
Франция е известна със своята гастрономия и нашият регион Югозапад е един от най-признатите за своите разнообразни и вкусни ястия. Нашето семейство е ангажирано от 1993 г. с приготвянето на вкусни ястия за нашите клиенти.
Ние сме посветени на това да подчертаем свежите и домашно приготвени продукти от нашия регион. Фоа гра, черен суджук, магрет от патица... Но най-вече...
Къщата GODARD е специализирана в производството на фоа гра и продукти от тероара на Югозападна Франция. Така компанията предлага широка гама от изключителни гъши фоа гра, фоа гра в кърпа, с смокини, както иприготвениястия като конфит от патица или касулет.
... вашата чиния!
Нашите ястия са приготвени с внимание, с уважение към продуктите и подправките, и с прецизността на готвачите, което позволява да се насладите на отлично кулинарно пътешествие. Най-популярните и емблематични предястия и готови ястия са създадени и вдъхновени от автентичната тунизийска територия.
Тайната на тези рецепти не се крие само в метода на приготвяне или готвене, но и в 100% тунизийските подправки и продукти, без оцветители или консерванти.
Средиземно море, както никога досега: салата, маслини за маса и подправки, готови ястия, зехтин.
Създадена през 1948 г. в Нерак, в Лот и Гарон, компанията LOU GASCOUN изгражда репутацията си в продължение на почти 50 години на един единствен продукт: известната жълта кутия с пастет от свински черен дроб, произхождаща от семейна рецепта. Всички наши продукти се произвеждат ръчно и са изготвени на базата на традиционни рецепти от Югозападна Франция, съставени от свежи съставки, стриктно подбрани иприготвени без оцветители и консерванти. Предлагаме фоа гра, пастети, мателот от угри, супа от басейна на Аркашон, лампрой и др.
Специализирана в преработката на морски продукти, MERISUD предлага своите приготвениястия под две марки: Richesses de la Mer в секцията за пресни храни и Armand Blot в секцията за деликатеси. Около петдесет референции носят марката на средиземноморската кухня. Пастис, коняк, домати, шафран, копър, бяло вино, зехтин... С минимум 50% риба, на преден план са крем супата от морски таралежи, зарзуела (рибарска яхния) или сепии по каталонски. Продавани единствено в стъклени буркани, нашите продукти (около тридесет референции), от висок клас, са налични във всички вериги в голямото юг, от Лион до Бордо.
Компанията BARON DE ROQUETTE произлиза от семейството Roquette-Buisson, което датира от Средновековието.
Открийте най-добрите продукти от региона, приготвени с традиционни рецепти.
Първоначално, консервната фабрика беше само малка работилница за нарязване за местни производители, от 1985 до 1989 година. Тази работилница позволи на Луи-Шарл да срещне основните елементи за управление и...
Занаятчийско предприятие, чиято основна дейност е производството на провансалски специалитети за намазване за аперитив (тапенади, тиани, писту...) иприготвени подправки (конфитюри от лук, смокини, провансалски горчици...). Приоритетът е даден на избора на суровини, на качеството, на вкуса. Ян Боск, готвач по професия от баща на син (18 години в гастрономията), се вписва в провансалската традиция...