Професионално оборудване за пицарии, хлебарници и сладкарници: Открийте Restoconcept
Restoconcept е вашият идеален партньор за закупуване на качествено професионално оборудване за пицарии, хлебарници, сладкарници и професионални кухни. Ние предлагаме нови и употребявани материали, внимателно подбрани, за да отговорят на нуждите на професионалистите в ресторантьорството.
Нашите водещи оборудвания...
...Пистолет за бисквити исладкиши с 20 диска и 4 накрайника от Gefu.
Този пистолет предлага множество възможности и удоволствието да печете директно върху тавата на фурната.
С 20-те си перфорирани алуминиеви диска с различни мотиви и 4-те си накрайника от ABS пластмаса, можете бързо да приготвяте бисквити, понички или просто да декорирате тортите си.
Лесен за употреба, вие избирате накрайника в...
...Хлябовете от семейството Premiére се характеризират с интензивен вкус, получен благодарение на закваската и дългия процес на ферментация. В този случай, Premiére 330 е багета с тегло 330 грама (предварително приготвена), идеална за предлагане в нашата пекарна с различен вкус и добра запазваемост.
REF:Q200A
EAN-13:8436017117271
EAN-14:18436017117278
ПОЗИЦИЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРИГОТВЕН (Г):330 г...
...Предлагаме широк избор от форми, за да отговорим на всичките ви желания за сладкиши. От силиконови, метални до 3D, намерете всички форми, които искате: основни или по-оригинални, за специални поводи и в желания от вас формат: индивидуални или цели. Направете впечатление по време на десерта или следобедната закуска!
...Индустриални форми на прикачен ремарке за автоматизирано производство на хляб, сладкиши, торти, бисквити... Изработка по поръчка, индустриални размери, различни покрития налични.
...Практична и удобна, професионалната хлебарска маса позволява приготвянето на хляб или сладкиши. Всъщност, брашното е на ръка благодарение на количките за торби с брашно, които са подредени под хлебарската маса на колела. Тази маса с колички за торби с брашно е перфектна за професионалисти в ресторантьорството, като хлебари или сладкари.
Хлебарската маса е изработена от инокс с плот от бук с...
...на 18 нива, за печене с размер 600x800mm
идеален за хляб, сладкишии бисквити
електрическа енергия 55 kw в TETRA
фурна, сглобена в завод, доставена в цялост директно при вас, на място
цифрово управление
външни размери, 1700 x 1800 x h 2680 mm
тегло 1300 kg...
... на бисквитите Poirane! Poilane в Париж е дългогодишна пекарна, основана през 1932 година. Казва се, че това е най-добрата пекарна във Франция и всъщност много парижки кафенета сервират хляб от Poirane. Всъщност, много парижки кафенета също сервират хляб от Poirane, и може би дори сте яли такъв в ресторант по време на пътуването си до Париж! В тази утвърдена пекарна, клиенти от цял свят са...
... единица за бриоши с площ от 200 м² в Копешанжери. Тя постепенно ще бъде разширена до 2 200 м². Годината 2000 бележи нов етап с откритие на втори производствен обект в Буфере в Парка Вандея Юг Лоара (2 200 м²), в близост до А83, на ос Нант-Бордо. Четири години по-късно обектът се разширява на 6 000 м². Партньор на голямото разпространение, Бриошите Фонтено произвеждат бриоши исладкиши под собствената си марка “Ма Бул’Анж”, но също така и за марки дистрибутори, като по този начин ценят продуктите на вандеен терен.