...Пиньолата месинезе е типична рецепта от сицилианската традиция, която се приготвя особено по време на празниците Коледа или Карнавала. Става въпрос за малки парчета тесто, които се пържат (или в някои случаи се пекат на фурна) и се глазурират, покривайки ги с две различни глазури - една бяла с вкус на лимон и една черна с тъмен шоколад. Двойната комбинация от цветове е една от задължителните характеристики за създаването на този десерт.
JELLY ICE е компания, специализирана в производството и доставките на сладоледи и полусладоледи от високо качество. Представяме скромна гама от кремообразни сладоледи и плодови сорбети, полусладоледи, индивидуални порции, десерти в чаши, вафли и сладоледени конуси, еднократни продукти за сладоледарници, сладкарници, йогуртерии и кафенета.
Сред нашите предложения не липсват специалитети без глутен...
...Професионален горелка за карамелизиране на сладкиши или за оформяне на ледени скулптури, с регулируем пламък, за оригинална и стилна сладкарница.
Описание
Професионална горелка, идеална за употреба в кухнята. Идеална за бързо карамелизиране на захар върху крем брюле, рикота тарталети или за работа с ледени скулптури и др. Има автономия на зареждане от около 45 до 90 минути (в зависимост от модела). Система за запалване с пиезоелектрическо устройство и противопламъчно устройство. Регулируем пламък. Газова карамелизатор с обем: 60 мл.
...Всъщност, всяка сутрин, според най-добрата традиция, се пекат бяла пица с естествена ферментация, типични сладкиши от Кастели Романи. "Michelangelo della Pizza" се отличава с качеството на автентичните продукти и обслужването. При нас можете да опитате традиционни продукти, типични за Кастели Романи, като например известния хляб от Генцано, произведен с натурални съставки и без химическа ферментация. Нашият търговски обект предлага богат асортимент от хляб, пица, домашни сладкишии гастрономически продукти, домашни сладкишии традиционни.
... на камък запазва вкуса и хранителните вещества на зърното. Нашият хляб е работа и философия, за да ви предостави благосъстояние и вкус на масата. Традиционните сладкиши като панетони, коломби, филийки от гроздова мъст се създават с подбрани суровини и ежедневно обновявана майчина закваска. Вкусните броуни и мъфини ще зарадват вашите дни.
...Пекарна "ISOLA DEL PANE", разположена в Кампосанто ди Модена, произвежда 30 вида хляб, френски багети, хлебчета, неаполитански хляб, арабски хляб, 1000 вида сладкиши, с акцент върху добрия вкус, свежестта и мекотата.