Открийте Egiazki Spiritueux, дестилерия, която е страстна и ангажирана в създаването на изключителни спиртни напитки. Нашата компания въплъщава наследството на вековни традиции и подчертава естествените съставки на нашия уникален тероар.
Всяка капка от нашите спиртни напитки разказва история, събужда сетивата и кани на незабравимо вкусово изживяване. Нашият внимателен производствен процес, от вар...
...Дестилерията Héroult разработи този оригинален и уникално бретонски пастис! Елдата, водораслите и медът от къпини и кестени го правят изключителен пастис, който ще съпътства всички празнични и споделени моменти!
...Пастис «ле п’tит жон, първият дълъг коктейл по френски»
Сбогом на абсента (зелената фея, обвинена, че побърква, е забранена през 1915 г.) и да живее Пастага!
Анасон, звезден анасон, лакрица и ароматни растения, нашият пастис е приготвен по традиционна рецепта.
Той се консумира при всякакъв случай …
Смесете с добре охладена вода, три кубчета лед и веднага … ухае на Прованс и петанк!
LATIM, френски производител, продава от 1931 г. всякакви видове платове и тъкани за технически и професионални нужди. Широк избор от водонепропускливи, неразлагаеми и/или огнеустойчиви платове за защита от слънце, дъжд и огън. Платовете са от памук, памук-полиестер, лен, акрил, боядисан в маса, полиестер, боядисан в маса, полиестер FR, полиестер с PVC покритие или полиетилен. LATIM предлага също ш...
...Предлагаме ви да сервирате Côtes de Bergerac Blanc моелк или ликьорен с:
- Бланкет от свинско.
- Шукети.
- Сладки авейронски фуас.
- Гасконски пастис.
- Телешки гърди с крем.
- Златисти телешки гърди с крем.
- Салата или ландска чиния.
Côtes de Bergerac бял моелк или ликьорен е вино, произведено във Франция в региона на Югозапад. Препоръчва се да се сервира при температура между 6 и 8°C.
Специализирана в преработката на морски продукти, MERISUD предлага своите приготвени ястия под две марки: Richesses de la Mer в секцията за пресни храни и Armand Blot в секцията за деликатеси. Около петдесет референции носят марката на средиземноморската кухня. Пастис, коняк, домати, шафран, копър, бяло вино, зехтин... С минимум 50% риба, на преден план са крем супата от морски таралежи, зарзуела (рибарска яхния) или сепии по каталонски. Продавани единствено в стъклени буркани, нашите продукти (около тридесет референции), от висок клас, са налични във всички вериги в голямото юг, от Лион до Бордо.
Дестилерия VAL DE LOIRE, създадена през 1834 г. Ръчно производство на сиропи, дижестиви, кремове от висок клас. Производител на абсент, GUIGNOLET, пастис от миналото. Кремове от плодове в бутилки, кремове от плодове в мини бутилки, ликьори от плодове в бутилки или в мини бутилки. Ликьори от какао, ликьори от зелена мента и бяла мента, ликьори от кафе, ликьори от рози, ликьори от лешници, ликьори...
Производител на абсент, пастис, арманяк, аперитив на основата на арманяк, ракия от круши ARTEZ без оцветители и консерванти търси вносители, търговци, дистрибутори и клиенти във всички държави. В нашата гама LA MUSE VERTE: абсент 68% - Пастис от миналото LA MUSE VERTE: пастис без добавена захар - L’ARTEMISE: изработен от армоиси и дузина различни растения - BAS-ARMAGNAC ARTEZ - ARMAGNAC PETAKE с червени плодове - Продажба на подаръчни комплекти. Шоколади с аромат на абсент… Продажба само на професионалисти: ресторанти, винари, деликатесни магазини, компании… Свържете се с нас: jp.brunello@artez.fr...
Жул Жирар, установен в Жонкиер-en-Provence от 1924 г., предлага на любителите пълен асортимент от пастис, аперитиви и ликьори. Дестилерията ви представя своите рецепти, произлизащи от вековна традиция, с най-фините вкусове на тероарите на Прованс, за които само той знае тайната...