... мая, глутен, сол, емулгатор: соев лецитин (не ГМО), екстракт от ечемичен малц, аромат: ванилия.
Произведено в работилница, която използва сусам и млечни продукти
Опаковка: около 14 тостове със стафиди в кутия
Нетно тегло: 200 г
Хранителни характеристики:
Средна хранителна стойност за 100 г
Енергийна стойност: 1732 кДж или 421 ккал
Мазнини: 10.5 г
от които наситени мастни киселини: 5.1 г
Въглехидрати: 68.8 г
от които захари: 5.1 г
Фибри: 4 г
Протеини: 10.7 г
Сол: 1.2 г...
...Сътрудничим с:
- Apango - създател и дистрибутор на екзотични занаятчийски бири с награди от France Beer Challenge.
- Maison PIP - 100% органична пивоварна, разположена в Бордо Бегл, която произвежда уникални и занаятчийски бири.
Рецепта: вода, ечемичен малц, черен ориз от Мадагаскар, хмел, брèдове мафана, мая. Съдържа глутен.
Тип бира: IPA
Капацитет: 33cl * 12 бутилки
Алкохолно съдържание: 6°...
...слънчогледово масло, сол, мая
Практичен съвет:
В тиган: разтопете малко масло и загрейте 30 секунди от всяка страна.
В микровълнова: загрейте 10 до 20 секунди максимум, все едно току-що е направена!
С топка сладолед и сметана: десерт, който всички обичат!
... вкус на бирата се запазва. Пивоварната, разположена в централната част на града, е инсталирана в сграда от XIX век с площ от 1500 м2: зала за варене с капацитет 40 HL, 6 единични ферментатори от 80 HL, филтър за мая, CIP, полуавтоматична система за наливане в бъчви, изобарометрична опаковка в бутилки с капацитет от 8000 бутилки/час. Пивоварната е също така място за професионално обучение за пивовари или бъдещи пивовари.