... универсален комфорт, адаптивен за четирите сезона, осигурявайки оптимална топлина и комфорт през цялата година. Проектирани да устоят на патогени, мазнини, млечни продукти, млечнакиселина и разнообразие от химикали, те гарантират издръжливост и безопасност. Лесни за поддръжка, те са окончателният избор за работници, търсещи надеждни и производителни обувки, които перфектно балансират защита и комфорт...
...Персонализирана програма за подмладяване осигурява дълбока регенерация на кожата благодарение на изключителните свойства на млечната киселина. При концентрация от 30%, химическият пилинг, ексфолиращ външния слой на епидермиса, премахва мъртвите клетки, почиства, намалява бръчките и изравнява цвета на кожата. Редовно използван, той видимо подобрява състоянието на кожата, оставя я гладка, деликатна и определено с по-добър вид.
Налични пакети: Комплект от 3 позиции (Млечнакиселина 30%): Дегресиране + киселинни пилинги + неутрализация
Страна на произход: ПОЛША - AVA...
...TABLIER PVC/PU за хранително-вкусова промишленост и химическа индустрия като защита срещу пръски.
Характеристики:
Тъкан от полиестерна мрежа, покритие PVC/PU 25/100
Перфектна устойчивост на животински мазнини, кръв, млечнакиселина, абразия и стареене
Много лек и гъвкав
Функции Отцеждане, Печене, Оформяне, Филтрация, Ламиниране, Манипулация
Закрепвания Закрепване X, Презрамка, Стандарт
Цветове...
...Използвани като аперитив, маслините с трюфел ще зарадват небцето на вашите гости.
Съставки Маслини (60%), слънчогледово масло (30%), трюфел (2,4%), оцет, сол, захар, антиоксидант аскорбинова киселина E300, регулатор на киселинността млечнакиселина E270, усилвател на вкус глутамат на натрий E621.
В производствения завод се обработват следните алергени: целина, лупини, рибни производни, млечни...
...dulcis, и горчивият бадем, Prunus amygdalus var. amara, като последният се счита за токсичен поради съдържанието си на цианидна киселина. Това е маслодайно семе, т.е. богато на липиди и често се нарича "маслодайния сух плод". Ако бадемът бъде събран преди узряване, кожата му е все още зелена, известният бадемов зелен цвят. Така зелените и пресни бадеми имат нежна и млечна сърцевина с деликатен вкус. Във Франция те се събират през юни и юли.
След като напълно узрее, бадемът става сух и се прибира.
...Какво е калциевият лактат?
Калциевият лактат се произвежда чрез смесване на млечнакиселина с калциев карбонат или калциев хидроксид. Той има висока разтворимост и скорост на разтваряне, висока бионаличност и добър вкус. Това е добра източник на калций, широко използван в храните и напитките, както и в здравословните продукти.
...Нашият натурален био аромат карамел, произведен във Франция, е концентриран и 100% натурален (сертифициран био), който ще ви позволи да придадете плодова и деликатна карамелена нотка на всички ваши приготовления.
Състои се от ароматни препарати, натурални ароматни вещества, вода, етанол*, млечнакиселина (3,05%) и кумарин: 160 мг/кг.
(*Произведен от биологично земеделие)
Идеален е за добавяне...
...Оптимизирайте силозите от царевица, сорго и влажна царевица
Кутия с 5 пакета по 200 г.
МЕХАНИЗЪМ НА ДЕЙСТВИЕ:
Lactobacillus Castel: трансформация на захарите в млечнакиселина. Бързо намаляване на pH (до оптималното за съхранение). Подобряване на хранителната стойност на фуража.
Lactobacillus brevis: производство на оцетна киселина. Предотвратява развитието на дрожди и плесени. Подобрява...
... регенерира, хидратира и омекотява кожата. Още повече, тя намалява кожните раздразнения и притежава антибактериални свойства.
Кой не иска безупречна кожа? Ексфолирането на кожата ви позволява да премахнете всички мъртви клетки, за да разкриете блясъка на кожата си. Млякото от магарета съдържа естествена млечнакиселина, която служи точно за тази цел. Това е естествена и нежна алтернатива на пилингите и химическите ексфолианти, много по-приятна.
Съдържание: 100g
Сертификация: Cosmos Organic
Етично и екологично
Не е тествано върху животни
100/100 на Yuka
Тегло: 0.240 kg...
... се използва на повърхности, които могат да влязат в контакт с хранителни стоки, само след изплакване с питейна вода. Ефективността на този продукт произтича от състава му: смес от естествени обезмасляващи ензими, активни съставки от разтворители на борова смола и млечнакиселина, която естествено дезинфекцира.
Международната компания JUNGBUNZLAUER, чиято централа е в Швейцария, произвежда органични киселини и соли от органични киселини, предназначени за хранителната и нехранителната промишленост (перилни препарати, бетон). Тя е един от водещите производители в света на биоразградими съставки от естествен произход: лимонена киселина, млечнакиселина, производни, подсладители, глюконати, ксантанова гума...
Предлагаме
- Иновативни хранителни добавки за селскостопански животни
Болуси, колостро-добавки, превенция на диарии, рехидратанти, витамини, микроелементи.
- Пробиотици за добавяне в храната на селскостопанските животни (всички видове)
- Carbofeed -Omnium Carb: Въглища на прах, пригодени за животинско хранене или други индустриални приложения.
- Carbofood: Вегетативен въглен на прах и течен E153 за човешка храна
- Зеолити
- Брашно от рожков, печени нишестета, протеини, обработени с млечнакиселина; органични киселини, хидролизирани растения.