...Млечнакиселина: Млечната киселина е едно от най-изследваните и считани за най-полезни вещества в групата на киселините, наречена Алфа хидрокси киселини. Чрез нежното отстраняване на мъртвите кожни клетки, тя помага да се разкрие по-свежият, по-гладък и по-красив слой кожа отдолу. Подпомага подобряването на естественото съдържание на влага в кожата и начина, по който кожата се хидратира. При...
... прежди.
Меко, копринено усещане
Висока повърхностна гладкост
Защитава тъканта срещу устойчивост
Подобрява свойствата при пране и носене
Осигурява положителен ефект върху постоянството на есенцията
Можете да добавите 2-5% към вашата рецепта. Процентът на добавяне може да варира в зависимост от вашата рецепта.
След добавяне на Nova HC 17037 към приложението, можете да регулирате pH с оцетна киселина.
Сушете при 140°C за 3-4 минути.
Външен вид: Млечна течност
Съдържание на твърди вещества: 30 – 32% (w/w)
Разтворимост: Разтворим във вода
pH при 25 °C: 4,5-5,5...
...С AHA (гликолова и млечнакиселина) дълбоко почиства кожата, подхранва я и поддържа баланса на влагата, осигурявайки хидратация.
Предотвратява образуването на петна по повърхността на кожата с натурални и активни вещества.
Нежно отстранява замърсяванията и остатъците от грим по повърхността на кожата.
Помага за постигане на по-здрава кожа, като балансира тонуса на кожата.
SKU:8714741
UPC:AGK-86965434...
...Kuba Foam почиства и омекотява виметата на кравите преди доене. Благодарение на формулата си на базата на млечнакиселина, той пречиства микроорганизмите на вимето. С аромата на лавандула осигурява свежест и приятен аромат, помагайки на животното да се отпусне преди доенето.
... вещества, които са заключени в почвата, позволявайки на растението да се възползва и от тях. pH е 2 или по-ниско. Определено не е корозивен. Можете дори да измиете ръцете си с него. Някои от киселините в състава му са: аскорбинова киселина, млечнакиселина, тартарова киселина, лимонена киселина и др. Ако се прилага с торове, препоръчваме 1 литър за всяко приложение. Когато използвате продукта, ще усетите разликата.
...Захар, обезмаслено мляко на прах, суроватъчен прах,
регулатор на киселинността (лимонена киселина, аскорбинова киселина),
стабилизатори (карбоксиметилцелулоза, гуарова гума),
естествено идентичен аромат на ябълка, оцветители
(обикновен карамел, тартразин, индиго кармин, хлорофил, куркумин)
Приготвяне
Смесете 3 литра мляко, 500 грама захар и 500 грама смес за сладолед
и след това изчакайте 10 минути. След това разбъркайте отново и поставете в машина за мек сладолед.
Забележка: За да получите по-интензивна смес за сладолед, разбъркайте отново и след това поставете в машината за сладолед.