...Ливечето, или планинският магданоз, е подправъчна билка, чиито листа наподобяват тези на целината и имат същия вкус. Ливечето перфектно допълва зеленчуковите супи, суровите зеленчуци и салатите, като подчертава вкуса на мазните риби.
То ароматизира с удоволствие гювеча, в който има предимството да устоява на готвенето по-добре от целината. В инфузия, то притежава диуретични свойства.
...която може да обогати вашите ястия. Нейният леко пикантен и ароматен вкус прекрасно се съчетава с ястия от домати и тиквички, както и с ястия от паста, ориз, супи, яйца, печено месо и печива.
Нейната употреба е съществена в южната кухня и често се включва в традиционния букет гарни заедно с магданоз и дафинов лист.
Референтен номер: AR803657
Ean13: 3760306803657...
...Вегетарианска протеинова глетка, съставена отлистаот швейцарска манголд, мляко, хляб, яйце, лук, магданоз и брашно, може да се консумира като протеиново ястие, в бургер или в салата.