...
Контролирано и опаковано в нашите работилници във Франция
Култура
Curcuma longa е растение, което расте в много азиатски страни, а Индия е основният му източник в момента. То е свързано с джинджифила и неговият ризом се използва като подправка в известното индийско къри заради интензивния си жълт цвят.
Производство
В нашето производствено звено в Мадагаскар произвеждаме този екстракт от куркума от...
...Шафран: Известен със своя уникален аромат и златист цвят, тази подправка е идеална за изискани ястия.
Куркума: Използва се заради своите оцветяващи свойства и отличителен вкус, перфектна за къри и традиционни ястия.
...Пот и PET рециклируем.
Тегло 100ГР.
Съставки: едра сива сол от остров Ре, кориандър, куркума, фенугрек, кимион, джинджифил, канела, горчица.
Възможни следи от целина, соя, ядки, глутен, мляко, горчица, сусам и сулфити.
Референтен номер: SEL00021...
... пътешествие тази нежна и цветна подправка, която ще придаде енергия на ястията ви.
Куркумата е истински източник на витамин C, много ценен за укрепване на имунната система. Тя също така помага в борбата с болките в ставите!
Но най-впечатляващото е усмивката, която ще изрисува на лицата на вашите гости!
Нетно тегло: 50 г
Произход: Индия...
...Мадагаскарският куркума е известен също като ИНДИЙСКИ ШАФРАН. Подправка с лек аромат, поръсете я в салатите или в дресингите. Куркумата има топъл, но нежен вкус и може да се използва във всички ястия, не се колебайте да я добавяте навсякъде.
...Куркума лонга крие още по-удивителни тайни...
Въпреки че в родината си куркумата се счита за свещена подправка, тя предлага и значителни предимства, когато се консумира като хранителна добавка. Преди всичко, растението се използва в натуропатията заради съдържанието си на куркумин. Жени, мъже или тийнейджъри, всички могат да се възползват от многобройните му ползи. Ассоциация с черен пипер...
...Благодарение на своята несъмнена вкусова добавка, наподобяваща шафран, с земен привкус и деликатна нотка на горчивина, нашият куркума на прах бързо ще се превърне в незаменима подправка във вашата кухня.
Намерете нашия 100% натурален куркума, опакован в херметически затворени, повторно затварящи се торби:
Куркумата от Мадагаскар, известна също като "шафран от Индия", е растение с хиляда и една...
Нашето семейно предприятие предлага цели подправки, пипер, плодове, сол и 100% натурални смеси, набавени от производители, предимно в Азия, с устойчиво земеделие. Нашите подправки не са обработвани, без добавки и консерванти, така че гарантираме високо качество и усилени аромати за всяка от нашите подправки и смеси.
Днес искаме да споделим нашата автентична страст към подправките от света, която ...
...Куркумата има земен, леко горчив и топъл вкус, тази подправка е една от най-използваните в кухнята.
Използвания на куркума в кухнята:
Тя е отлична с птиче месо, ориз, ориенталски ястия и може да се използва и като естествена хранителна добавка.
Ползите от куркума:
Антиоксидантна, противовъзпалителна, тя улеснява храносмилането.
Отличен източник на желязо, магнезий, протеини, манган, минерали, витамини (A, C, E, B1, B2, B3 и B6), мед и др.
...Куркума (Curcuma longa) е растение, подправка с жълт цвят,
ароматизатор, коригира киселинността, използва се като активна съставка в
хранителни добавки и диетични продукти, но е по-често използвана на
кулинарно ниво.
Характеристики на куркумата:
Тази подправка има две интересни свойства за организма:
антиоксидантно и противовъзпалително.
Помага за поддържане на здравето на черния дроб, тъй като...
...Куркумата е вид тревисти растения с ризоми, произхождащи от южната или югоизточната част на Азия. От нейните ризоми, смлени на прах, се извлича едноименната подправка. Вкусът й е пикантен и много ароматен.
Куркумата се използва широко в кухнята по света. Открийте куркумата на прах при NEVERDY.
...В КУХНЯТА
Се съчетава добре с: куркума, чесън, джинджифил, канела, мащерка, риган и анасон. Отлично се комбинира с риба, агнешко, пилешко, но също така и с зеленчуци, сосове и супи.
ПОЛЗИ
Кимионът е ефективна подправка за предотвратяване и облекчаване на повечето проблеми, свързани с храносмилането. Той увеличава освобождаването на храносмилателни протеини в устата, стомаха и тънките черва, за да...