... неръждаема стомана\n\nПродуктите се произвеждат на производствената линия на конвейерите, след което се транспортират към замразителя, за да бъдат замразени и след това опаковани;\n\nProduits transportés:\n\nКремове и кишове: алуминиева купичка закрем или киш\n\nМакарони и тесто за еклери: алуминиева купичка, термоформоваща плоча, PE плоча или неръждаема решетка\n\nОпаковане: алуминиева купичка и термоформоваща плоча\n\nБрой работни часове на ден: 2x8ч/ 5 дни\n\nСреда: влажна"}...
... качество, нашите рози са били събрани тази година. Това ви гарантира най-добър цвят и запазване на изразителни аромати.
Използване:
Можете да ги използвате
в запарки, в сладкарски изделия, както и в някои солени ястия.
За запарки можете да сложите 1 розов пъпка на чаша или да я натрошите, за да я включите в смес за запарка или ароматизиран чай.
Засладкарство, розовите пъпки могат да се запарват в крем, ганаш или сироп.
КАРТОН: 14кг...
... изключителен щрих към вашите кулинарни творения.
За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества.
Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави.
Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова.
Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
...Структура: метален сив лак Ral 9007 или Ral 1013 крем.
Машина, монтирана на колела с малки стабилизиращи крачета.
(Моделите IRIS 30 и 40 са монтирани на колела с спирачка).
Стандартни мотори: за смеси с поне 55% хидратация.
Предаване: двойно предаване.
Панел: електромеханичен с 2 таймера с цифров дисплей. Обратна
ротация на купата на 1-ва скорост с изключение на моделите 30 и 40.
Селектор...
...Референтен номер
9990000014781
Тези палети от черен шоколад с покритие с 74% какао са идеални за приготвяне на вашите десерти.
Този мощен черен шоколад с минимум 74% какао е вкусен и лесен за дозиране и претегляне благодарение на формата си на палети. Той е перфектен за приготвяне на вашите десерти и торти, изискващи високо съдържание на шоколад (фондю, крем…)
Съвети за дегустация
Шоколад за покритие засладкарство.
Да се съхранява на хладно и сухо място, защитен от светлина.
Съставки
Тръстикова захар*, какаова паста*, какаово масло*
*произведен от биологично земеделие...
... муселин кремове
- Подготовки за баварски мусове (много широк избор от аромати)
- Подготовки за маслен крем (чисто масло)
- Миксове за бадемов крем
- Разнообразни премиксове (кекс, шоколадов торт, мъфини, бисквити и др.)
- Миксове за натурална или шоколадова генуезка
- Много миксове (меренга, вафла, палачинка, поничка и др.)
- Глазури (натурални или ароматизирани)...
... внимателно отношение към детайлите, от избора на най-добрите съставки, като Amandes chocolatées de Montélimar, до деликатната подготовка на всяко парче сладкарство. Разширяваме нашата палитра с Конфитюри и Сладкиши, шоколадови или не, и уникален кремза намазване, който ще трансформира вашите закуски в моменти на чисто удоволствие. Включете се в това кулинарно изживяване с нас и се оставете да бъдете пренесени от богатството на френската занаятчийска сладкария.