Франция, Castres
... неръждаема стомана\n\nПродуктите се произвеждат на производствената линия на конвейерите, след което се транспортират към замразителя, за да бъдат замразени и след това опаковани;\n\nProduits transportés:\n\nКремове и кишове: алуминиева купичка за крем или киш\n\nМакарони и тесто за еклери: алуминиева купичка, термоформоваща плоча, PE плоча или неръждаема решетка\n\nОпаковане: алуминиева купичка и термоформоваща плоча\n\nБрой работни часове на ден: 2x8ч/ 5 дни\n\nСреда: влажна"}...
... качество, нашите рози са били събрани тази година. Това ви гарантира най-добър цвят и запазване на изразителни аромати. Използване: Можете да ги използвате в запарки, в сладкарски изделия, както и в някои солени ястия. За запарки можете да сложите 1 розов пъпка на чаша или да я натрошите, за да я включите в смес за запарка или ароматизиран чай. За сладкарство, розовите пъпки могат да се запарват в крем, ганаш или сироп. КАРТОН: 14кг...
Франция, Paris
... изключителен щрих към вашите кулинарни творения. За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества. Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави. Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова. Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
Франция, Moustoir-Ac
...Структура: метален сив лак Ral 9007 или Ral 1013 крем. Машина, монтирана на колела с малки стабилизиращи крачета. (Моделите IRIS 30 и 40 са монтирани на колела с спирачка). Стандартни мотори: за смеси с поне 55% хидратация. Предаване: двойно предаване. Панел: електромеханичен с 2 таймера с цифров дисплей. Обратна ротация на купата на 1-ва скорост с изключение на моделите 30 и 40. Селектор...
Франция, Olivet
...Референтен номер 9990000014781 Тези палети от черен шоколад с покритие с 74% какао са идеални за приготвяне на вашите десерти. Този мощен черен шоколад с минимум 74% какао е вкусен и лесен за дозиране и претегляне благодарение на формата си на палети. Той е перфектен за приготвяне на вашите десерти и торти, изискващи високо съдържание на шоколад (фондю, крем…) Съвети за дегустация Шоколад за покритие за сладкарство. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитен от светлина. Съставки Тръстикова захар*, какаова паста*, какаово масло* *произведен от биологично земеделие...
Франция, L'union
... муселин кремове - Подготовки за баварски мусове (много широк избор от аромати) - Подготовки за маслен крем (чисто масло) - Миксове за бадемов крем - Разнообразни премиксове (кекс, шоколадов торт, мъфини, бисквити и др.) - Миксове за натурална или шоколадова генуезка - Много миксове (меренга, вафла, палачинка, поничка и др.) - Глазури (натурални или ароматизирани)...
Франция, Montelimar
... внимателно отношение към детайлите, от избора на най-добрите съставки, като Amandes chocolatées de Montélimar, до деликатната подготовка на всяко парче сладкарство. Разширяваме нашата палитра с Конфитюри и Сладкиши, шоколадови или не, и уникален крем за намазване, който ще трансформира вашите закуски в моменти на чисто удоволствие. Включете се в това кулинарно изживяване с нас и се оставете да бъдете пренесени от богатството на френската занаятчийска сладкария.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play