...Майонезната сос 15% в стъклена опаковка е ултра-лека опция, която запазва целия вкус и кремообразната текстура, които очаквате от майонеза с качество. Тя е перфектна за тези, които искат да намалят консумацията на мазнини, без да жертват вкуса. Достъпна в няколко размера, тя е подходяща както за физически лица, така и за професионалисти.
Тази майонеза е произведена с внимателно подбрани съставки...
...Френски лещи, конфитюр от патица, бут от Франция, свинска наденица от Франция, конфитюр от свинско месо от Франция, свински корички, готвен сос, чесън, домат, сол, черен пипер, подправки.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Реших да приготвя лещите като касулет.
Просто ги загрявам в глинен съд, във фурната, където добавям ½ чаша вода.
Сервирам ги с Минервуа и лека зелена салата с чесън.
Според легендата, ако се консумират на 1 януари, лещите ни носят пари през цялата година.
Ако се ядат в началото на всеки месец, те ни носят желязо.
... добавят в ястията, за да придадат кисел вкус. Или се приготвят в сос и се сервират като гарнитура. Сенегалците много използват листата на бисап с риба, но те могат да бъдат приготвени в различни ястия.
Освен това, чашката, червена или зелена, е най-консумираната част. Червените цветя на бисап имат различен диаметър в зависимост от сортовете (вимто, хур, тай, CLT92).
... усещане могат да се усетят както в носа, така и в устата. Въпреки това, ние сме в Шабли и минералността на това велико вино се проявява незабавно, придружена от елегантен плодов вкус, развиващ се върху цитруси, зелена ябълка и круша. Финалът е солен и продължава много секунди. Прекрасен Първи Крю, който да се сервира с риби в сос или с лангустини!
Съдържание: 75cl
Тип: Бяло вино
Сорт: 100% Шардоне
AOC: Шабли 1er Крю
Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2032
Температура на сервиране: 11-13°C...