...В Индия, Шри Ланка и Мадагаскар, зелената кардамон е безспорно най-ценната подправка, особено заради сложния и интензивен вкус. От всички видове кардамон, зелената кардамон от Хималаите, която предлагаме, е традиционно използваното семе в Индия. Шушулките се сушат незабавно след събирането, за да запазят аромата и яркозеленото си оцветяване. За да се гарантира високо качество, този кардамон се...
... вода кедърът освобождава цялата си мъжественост и сила, връщайки се към най-дълбоката си природа.
ДЕТАЙЛИ ЗА АРОМАТА
Началото е свежо, лимонът среща ароматен и подправен дует, съставен от лавандула и кардамон.
Сърцето е цветно и дървесно, кедърът се слива с жасмин и индийско орехче, елегантна и чувствена комбинация.
Следата е мощна, мистериозна, магнитна, съставена от ветивер, амбра и ванилия.