... употреба
• Подобряване на вашата производителност и добиви
• По-добро управление на вашите разходи
• Укрепена бактериологична безопасност
СЪХРАНЕНИЕ
• В прясно състояние: 16 до 21 дни при 0+4°C
• В замразено състояние: 18 месеца при -18°
ПРИГОТВЕНИЯ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ, ПРЕРАБОТЕНИ В ПЛОСКОСТИ ИЛИ ЧИПСОВЕ
• Вегедекор: Зелена чушка, Червена чушка, Жълта чушка, Лук, Домат
• Примдекор: Сушена слива, Кайсия, Ананас, Смокиня
• Пулпедекор: Зеленчуци, червени, жълти, екзотични плодове, приготвени...
...Око
красивo представяне с златист оттенък, блестящо по желание
Нос
златист, с голямо ароматно богатство на аромати на конфитюр от дюля и портокалова кора, съчетани с нотки на пчелно млечице, печени бадеми и ванилия, които се разкриват при аерация
Устата
широка и кремообразна атака; маршмелоу, акациев мед, жълта праскова в сироп, кайсия, подправен хляб и ванилия
Съчетание с храна: канелони с...
... жълта и блестяща рокля с златисти отблясъци. Носът предлага интензивни аромати на екзотични плодове (ананас) и бели плодове (праскова, кайсия и др.), допълнени от препечени нотки и ванилия. Неговият свеж вкус и обширен и кремообразен финал го правят идеален спътник за вашите аперитиви, където може да се сервира с салати, бели меса, риба или плато с пресни сирена. Сервирайте при 10-12°C."}...