...Нашите решения: Моно материални контейнери, твърди контейнери, рециклируеми контейнери, запечатваеми контейнери за опаковане с модифицирана атмосфера (MAP), порционирани контейнери, разделяеми контейнери, контейнери с отделения, опаковки за микровълнова печка, кутии и капаци, двойни обвивки и др.
...Солницата на JEM EXPORT е истинска пещера на Аладин за любителите на автентични вкусове. Ние предлагаме широка гама от продукти като паста, ориз, зърнени храни, консерви, буркани, готовиястия, подправки, сосове и бульони, предястия и чипс. Всеки продукт е избран заради качеството и вкуса си, осигурявайки пълно удовлетворение на нашите клиенти. Нашите солени продукти са идеални за супермаркети и...
... конфекция, шоколад, сладолед и ресторантьорство.
Базирани в Yssingeaux (Haute-Loire), нашият обект разполага с лаборатория и екип, посветен на разработването на индивидуални продукти. Благодарение на специфичната си експертиза, тази лаборатория ни позволява да се отличаваме и да разкриваме нашето ноу-хау чрез различни средства, като сензорната експертиза на нашите екипи, техническите умения в...
... други хранителни специалитети.
Франция е известна със своята гастрономия и нашият регион Югозапад е един от най-признатите за своите разнообразни и вкусни ястия. Нашето семейство е ангажирано от 1993 г. с приготвянето на вкусни ястия за нашите клиенти.
Ние сме посветени на това да подчертаем свежите и домашно приготвени продукти от нашия регион. Фоа гра, черен суджук, магрет от патица... Но най-вече...
В сърцето на Лангедок и Страната на катарите, в Кастелнодар, в Од, SODICAS CONSERVERIE под марката Audary създава за вашето удоволствие най-доброто от традиционната кухня на Югозападна Франция. Касулет, конфити, готовиястия, пастети, шунки, фоа гра, толкова много продукти, които напомнят за добрия живот и добрата храна. Нашите местни продукти и традиционни рецепти все повече се радват на одобрението на потребителите.
Къщата GODARD е специализирана в производството на фоа гра и продукти от тероара на Югозападна Франция. Така компанията предлага широка гама от изключителни гъши фоа гра, фоа гра в кърпа, с смокини, както и приготвени ястия като конфит от патица или касулет.
DARVAUX ГАСТРОНОМИЯ ПРОВЕНСАЛ е семейна компания, основана през 1957 година. Тя е утвърдила своята известност с производството на старата провинциална рецепта за Терина от дрозд. Други непубликувани рецепти, както и Специалитети от Югоизтока, допълват настоящата гама и допринасят за развитието на компанията. Специалитетите от Югоизтока съставляват нашата продуктова гама: провинциални терини, стари терини, готовиястия в стъклени буркани, сосове за гарниране, плодови десерти.
... вашата чиния!
Нашите ястия са приготвени с внимание, с уважение към продуктите и подправките, и с прецизността на готвачите, което позволява да се насладите на отлично кулинарно пътешествие. Най-популярните и емблематични предястия иготовиястия са създадени и вдъхновени от автентичната тунизийска територия.
Тайната на тези рецепти не се крие само в метода на приготвяне или готвене, но и в 100% тунизийските подправки и продукти, без оцветители или консерванти.
Средиземно море, както никога досега: салата, маслини за маса и подправки, готовиястия, зехтин.
... качествения продукт за днес и утре.
Освен това, на борда на нашия кораб Жозеф Роти II, ние ценим синята риба в базата сурими, от която сме единственият европейски производител.
Накрая, в нашата работилница в Сен-Мало, подготвяме нашите вкусни, прости и автентични рецепти. Така ви предлагаме нашите готови продукти от сурими в различни форми - пръчици, настъргани, навити, формовани, кубчета и парчета... - охладени и замразени, под нашите марки и в МДД, предназначени за търговия на дребно, хранителни услуги и индустриални клиенти.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
Компанията VALETTE е специализирана в производството и продажбата на фоа гра и черна трюфел от Перигор от 1920 година.
VALETTE FOIE GRAS е семейна компания, която предлага автентични ястия от региона. Ние щедро приготвяме тези продукти и ги предлагаме също в типични ястия от югозападна Франция, като касулет. Разпространяваме нашите продукти във Франция и за износ.
Фриал е специализиран в премиум замразени хранителни продукти: морски дарове иготовиястия.
Фриал е лидер в Европа в категорията готовиястия, благодарение на своята философия: вкус, обслужване и естественост.
Фриал избира натурални съставки, без ГМО и изкуствени оцветители, и ги приготвя с уважение към традициите и занаятите, с ниско съдържание на сол и мазнини. Опаковките са избрани заради практичността си за съхранение и бързото им използване от потребителя.
Къщата Жан Ларноди е специализирана в производството на регионални специалитети на основата на патица. Така компанията произвежда фоа гра, конфити, терини иготовиястия. При Жан Ларноди, цялото фоа гра все още се приготвя ръчно и по традиционен начин.
Заседнала от повече от 60 години в Лот в Керси, Жан Ларноди е преди всичко мъже и жени, привързани към регионалното майсторство и страстни към...
... удоволствие ви представяме нашия нов каталог "Гурме Прованс, Избор Средиземно море", който включва селекция от продукти от Южна Франция, избрани от най-добрите производители:
- Зехтин, консервиран тон, морски дарове, аперитивни продукти, маслини, сосове и консерви от зеленчуци и др.
Гурме Прованс вече е предпочитаният партньор на търговските марки, предлагайки нашите продукти под собствена марка, марка...
... животновъди, месари и колбасари, ние винаги сме защитавали местните и занаятчийски умения.
В MAISON VOISINE имаме два обекта, произтичащи от семейно сътрудничество: производство в PAU с Фредерик Лакост, майстор занаятчия и кетъринг, и обект за селекция на продукти, хладилно съхранение и подготовка на поръчки в AUROS, близо до BORDEAUX. Там разработихме маркетингов инструмент, който също е на...
Създадена през 1948 г. в Нерак, в Лот и Гарон, компанията LOU GASCOUN изгражда репутацията си в продължение на почти 50 години на един единствен продукт: известната жълта кутия с пастет от свински черен дроб, произхождаща от семейна рецепта. Всички наши продукти се произвеждат ръчно и са изготвени на базата на традиционни рецепти от Югозападна Франция, съставени от свежи съставки, стриктно подбрани и приготвени без оцветители и консерванти. Предлагаме фоа гра, пастети, мателот от угри, супа от басейна на Аркашон, лампрой и др.
EURALIS GASTRONOMIE работи в тясно сътрудничество с професионалисти в хранителната индустрия, за да предостави решения за техния кетъринг бизнес и да ги снабди с фоа гра. EURALIS GASTRONOMIE разполага с няколко марки в зависимост от търсените пазари, като ROUGIÉ, MONFORT или JEAN STALAVEN. Ние сме специалисти в отглеждането и преработката на патици и гъски.
Разположени в самото сърце на Югозападна Франция, в района на Албидж, ние посвещаваме цялата си дейност на производството на висококачествени продукти като фоа гра, конфит и касулет, наред с много други. Вече 4 поколения ви предлагаме пресни продукти през цялата година, в допълнение към нашите консерви и гурме пакети. Не пропускайте да откриете нашите магре и конфити от гъска или патица от Югозапада.
От 1987 г. AGIS се отдава изцяло на страстта към вкуса. Постоянното създаване на нови рецепти и търсенето на най-добрите съставки са израз на уникално кулинарно майсторство, в услуга на традиционното приготвяне на ястияи световните кухни.
Компанията Taste of Provence е производител на традиционни провансалски ястия. Тя предлага разнообразие от ястия, изработени на 100% от провансалски продукти. Благодарение на тези типично произведени ястия с провансалски занаятчийски умения, компанията успя да се утвърди на френския пазар на готовиястия.
Alimentation Fine de France е водещият френски търговец на деликатеси, благодарение на стриктната си политика за качество: селекция на продукти на базата на строги вкусови и качествени критерии, като се избягват максимално различни добавки, оцветители и консерванти, и се насърчава лесната употреба и иновациите, в съответствие с френската кулинарна традиция. Внедряване на пълна проследимост на...
...Компанията Midi Charcuterie, търгувана под марката Gil Traiteur, е предприятие, специализирано в агро-хранителната промишленост, и по-точно в средиземноморската кухня. Оставяйки традиционната колбасарска продукция, компанията се специализира в производството на "Провансалски вкусове", като мариновани зеленчуци и гъби, мариновани специалитети "Gil Traiteur", морски продукти, мариновани в масло, разпространяеми продукти (нашите "Taillas") и кулинарни помощници.
Широка гама от традиционни пасти (пълнени и непълнени) и предлагаме също така разнообразие от сосове, за да обогатим нашето продуктово предложение. Нашите пълнени пасти са налични в голямо разнообразие от форми и цветове и произвеждаме над четиридесет различни вида паста, разпространявани в селекция от специализирани магазини, като деликатесни магазини и кетъринг, но също така и за дистрибутори...
... функциониране на занаятчийска консервна фабрика: безупречни суровини, търсене и прилагане на наследените ни традиционни рецепти.
Той построи консервна фабрика в Ферма Борднев и нае една от известните готвачки от Лораг, г-жа Сикар, която, въпреки сладкия си глас и бабинската си усмивка, управляваше кухнята си с желязна ръка.
Това позволи, с помощта на шеф Гил Гужон (трипътен звезден шеф на Мишлен), да разработим нашите финални рецепти, които са подходящи за консерви и за небцето на най-изтънчените гурмани.
... традиционната ни любов към хляба. Днес, Daunat приготвя също така салати, десерти, натурални закуски, междинни хранения... Голямо разнообразие от рецепти за откриване... Сандвичи багети. Сандвич клуб и сандвичи триъгълници. Урап. Салати. Торти. От салати до триъгълници, през десерти или закуски, Daunat ви предлага пауза за закуска, отговаряща на всичките ви желания. Хапнете всеки момент.
CORSICA GASTRONOMIA е консервна фабрика, създадена през 1991 г. от CHARLES ANTONA близо до Аячо в Корсика. Тя е специализирана в производството на регионални корсикански специалитети, основани на valoriziraneto на традиционната регионална кухня, и използва последните технологии в агрономията.
...но също така обича да създава нови неща както в продукта, така и в опаковката. Новостта за тази година идва от съчетанието между нашите специалитети за намазване и древната рецепта за "гибасие" от Прованс, която даде живот на аперитивно бисквити на основата на зехтин, без масло и яйца, с вкусове от Прованс - Croq’ Apéro.
STALAVEN е един от лидерите в Бретан в агроиндустрията на пазарите на колбаси и на пазарите на готовиястия. Половината от дейността му се осъществява в независимата търговия, което го прави нетипична компания, в която качеството и обслужването остават основен приоритет. Производители на готовиястия. Производител на комбинирани салати.