Франция, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE преоткрива класиките на шоколадовите сладкиши в стил бастиен. Това е цяла Корсика в шоколадови лакомства: деликатно съчетание между съкровищата на Острова на красотата и добрия шоколад, чрез мед, цитруси, лешници, съкровища от маки и емблематичните Канистрели, които ни връщат в детството и обещават изненадващи и новаторски вкусови преживявания. Преди няколко години сестрите Джа...
Франция, Talant
... предаването "Кой ще бъде следващият голям сладкар?". Ателието на Кристоф Адам подчертава благородни и основни съставки на сладкарството чрез колекция от книги: Лимон, Шоколад... всяко издание ви кани да преоткриете тези елементи. Кристоф Адам ни предлага 46 рецепти около този малък вкусен плод. Ще откриете и гости: Филип Нантоа, производител на малини в Ивлин, Ален Дюкнес, създател на коктейли, Жан-Ив Бордие, майстор на маслото и Бернар Ларше, майстор на крепове. Референция: BELI03 В наличност: 1 Артикул Размери: 128 Страници - Фр Език: Френски...
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... следа (черен пипер, гарига, лакрица), както и с разтопен дъб, който носи нотки на ванилия, кедър и шоколад. Един елегантен и благороден вино с голям потенциал за отлежаване. Прекрасни съчетания се предвиждат с патица, червени меса и дивеч. Съдържание: 75cl Тип: Червено вино Сорт: 100% Tannat AOC: Madiran Отлежаване: Да се пие веднага и да се съхранява до 2036 Температура на сервиране: 16-18°C...
Франция, Maisons-Alfort
... срокове и на конкурентни цени. HLP Klearfold е призната в световен мащаб за най-голям капацитет за производство и печат. Имаме възможност да произвеждаме 1,5 милиона пластмасови кутии на ден. Инвестираме в най-напредналите технологии в областта на офсетния печат, ситопечат и флексографски печат. Днес можем да предложим APET с рециклиран материал, нашият APET става RPET. Това RPET е напълно рециклируемо, благодарение на нашето RPET, ние допринасяме за намаляване на производството на пластмаса, за намаляване на количеството отпадъци и за предлагане на все по-екологичен материал на пазара.
Франция, Quiberon
Открийте Caramélier®-Шоколадиера Анри Льо Ру, класиран сред най-добрите шоколадиера във Франция, който създаде през 1977 г. в Киберон известния CBS® (Карамел с солено масло), чудо с ненадминат вкус! Голям шоколадиера, Анри Льо Ру има над 80 творения на сметката си! Той избира най-добрите сортове какао и най-добрите шоколадови покрития за своите творения с фини гарнитури като пралини, ганаши...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play