Франция, Aizenay
...Описание : Ръжта (Secale cereale) е устойчива зърнена култура, добре адаптирана към студени климатични условия и по-малко плодородни почви. Тя се отличава с дълги класове и удължени зърна, вариращи от зелено до кафяво. Освен това, тя произвежда брашно с изключителни хранителни и вкусови качества. Ръжта е ценена за уникалните си хлебопекарски свойства, които придават на готовите продукти леко...
...Под термична обработка и тостиране разбираме не само печенето на кафе на зърна, но и всички обработки, които, чрез действието на печене на продукт, му придават различни вкусови качества. Повечето зърнени култури, семена и сушени плодове са засегнати, но можем да споменем и дървесни стърготини, арган, паста, ориз и много други хранителни продукти. Инфрачервените фурни за тостиране и печене...
Франция, Vienne
KHLA е семейна френско-камбоджанска компания, специализирана в производството на висококачествени био подправки от Азия. Предлагаме ви колекция от пипер и солени цветя от Кампот, както и пипер от Съчуан, хималайска сол и безброй уникални продукти от страните по дългия и богат река Меконг. През годините KHLA е установила близки отношения с всеки един от нашите производители, което придава уникален...
Франция, Paris
...Открийте света на специалните кафета чрез изследване на 4 велики сорта кафе с различни вкусови профили. Произведени от престижни тероари, сред най-известните в страните си на произход, тези 4 велики сорта кафе ще ви запознаят с изключителни аромати и типичността на техните тероари. Избор на кафе, винаги произхождащо от устойчиво земеделие, ръчно изпечено в Париж и оценено с поне 86+ (оценки на Specialty Coffee Association). Налични в размер 250гр. Зърна или смляно.
Франция, Louviers
...Какаото Патанемо е от сорт тринитарио, известно със своите плодови вкусови нотки, особено череша.
Франция, Saint Mard De Réno
...Малкият спелт е много древно зърно, наричано още ендрейн. Неговата плътна, разтапяща се и много вкусна текстура събужда нашите вкусови рецептори! Бедно на глутен. Много лесно за храносмилане. Готвене 45 минути в 2 до 3 пъти обема си вода. Препоръчва се зърната да се хидратират предишната вечер в купа с вода, покрита, за да се съкрати времето за готвене и да се усилят ароматите.
Франция, Guérande
...Поставени на леглото си от глина, кристалите от Сив Сол на Белия Край съдържат в своите зърна всички ползи на Океана. Естественият сол не е рафиниран и все още съдържа всички свои естествени минерали. Естествените соли имат различни вкусови свойства и вид в зависимост от количеството минерали, които съдържат. Нерафинираният морски сол е по-богат на магнезий (под формата на магнезиев хлорид), както и на микроелементи и желязо. Необработен, събран на ръка, не загряван, не измиван и без никакви добавки. SKU:SG1000...
Франция, Les Eyzies De Tayac
...Този хайвер с големи светли зърна, с изключителна финес и дълготрайност в устата, се отлежават в продължение на 1 до 4 месеца и нашият главен майстор ще избере оптималния момент за консумация. Маслен и плътен, морски, но без излишък, той ще задоволи вашите вкусови рецептори. Резултат от много стриктен подбор, този хайвер с рядко качество представлява само 5 до 10 % от нашето производство. Той е...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play