Франция, Herblay-Sur-Seine
...Хранителен продукт, изработен от обелени и запечени семена на Сача Инчи. Натурален Солен Подправен Карамелизиран Произход: Перу БИОЛОГИЧНО ИМЕ: Plukenetia volubilis, L. Произход: Plukenetia volubilis L: Перу Продукт: Обелени семена на Сача Инчи Цвят: Златист Мирис: Характерен Вкус: Характерен Външен вид: Солиден, хрупкав Влажност г / 100г: ≤3.0 Протеини г / 100 г: ≥27.5 Мазнини г / 100 г: ≥43.0...
Франция, Fontaines Les Gres
Производител и доставчик, norelem е световен лидер в стандартните компоненти, предназначени за строителството и механичното инженерство. 100 000 продуктови референции съставляват общата гама, която покрива всички нужди на компаниите от стандартни механични елементи, както и от системи и компоненти за изграждане на машини и инсталации. Всички наши части са налични в CAD данни, които могат да бъдат ...
Франция, Rioges
...Кремообразната текстура, съчетана с прах от био кайсиеви ядки, който е 100% натурален и 100% биоразградим ексфолиант, осигурява уникално усещане за нежно ексфолиране. Освободена от мъртвите клетки, кожата възвръща сатенен и сияен вид. Био нерафинирано кокосово масло и прах от био кайсиеви ядки. Подходящо и за бременни и кърмещи жени. Флакон 150мл. 99,5% от общото съдържание е с натурален произход...
Франция, Paris
... Орехът се произвежда от ореховите дървета. Това дърво от род Juglans L. принадлежи към семейството на Juglandaceae. То има величествен вид, гладък и светъл ствол, а плодовете му са покрити с зелена кора, наречена бру. Последната също се използва за производство на боя от орехова кора. Ореховото дърво може да се отглежда в орехови насаждения от орехопроизводители и може да расте в дивата природа. Когато бруът стане кафяв, се напука и остави ореха да падне на земята, това означава, че е време за събиране на орехите. Ean13:3770010599227 Референция:ОрехБиоAOCПеригор1...
Франция, Vers-En-Montagne
...без да се променя тяхното състояние на повърхността. Този абразив също така се използва за премахване на слоеве боя от аерокосмически части и е идеален за отстраняване на графити. Относителна плътност: 540 до 740 г/л Твърдост: 3,5 по Моос Вид: едра прах...
Франция, Olivet
...Референтен номер 9990000017140 Био кашу. Нежни, хрупкави, леки, щедри: тези био кашу са с отлично качество! Репутацията на кашуто е безспорна! И успехът му като предястие е доказан. Щедростта им със сигурност ще зарадва вашите гости. Още повече, че на здравословен план ползите от кашуто са признати. Повечето (60%) от липидите, съдържащи се в кашуто, са мононенаситени мастни киселини, вид мазнини...
Франция, Bayonne
...Багетът е хляб с точене и втасване, с ръстикален вид, хрупкава коричка, завършваща на връх и с щедра гарнитура от ленено семе, сусам и мак. Хляб с изключителен вкус, ароматен и питателен. Богат на фибри и източник на протеини. Неговата мекота, в която се срещат и други семена като слънчогледови семена и овесени ядки, има златист тон и цялата вкусова палитра от смес от пшенично брашно и печен малц...
Франция, Ostwald
...Произведено от регионална екологична култура, нашето конопено брашно е студено пресовано от нас, след което се обработва в мелницата от нашия мелничар. Нашето брашно с вкусове на ядки ще обогати и украси всички ваши сладки и солени ястия! Богато на пълноценни протеини (повече от месото!) и разтворими и неразтворими фибри, то е също така източник на Омега 3-6-9! Съвети за употреба: В суров вид...
Франция, Pantin
... доминира добре узрял плод. В устата атаката е с красива плътност, много кръгла, с мощни и фини танини. Дървесни, ванилови нотки и аромати на черешови ядки се изразяват с красива дължина. „Шато Лес Дам дьо ла Ренардиер 87/100 Реколта 2008 Червено вино – Бордо Супериор Цвят гранат, рубинови отенъци. Носът е разцъфнал с красиви малки конфитюри от червени плодове (ягода, касис, малина), с печен и подправен нюанс. Устата е нежна, свежа, с обвити танини и прецизни аромати. Стилът е хрупкав,...
Франция, Ham
...Освен това, той е по-лесно смилаем от последния, но ароматът му е също толкова интензивен. Писто е традиционна рецепта, произхождаща от Прованс, която носи името на италианското Песто. Тези две рецепти, макар и много подобни и вдъхновени една от друга, са напълно различни. Докато "Песто Дженовезе" се приготвя с босилек, зехтин, чесън, сирене и кедрови ядки, Писто съдържа само босилек, чесън, зехтин и нищо повече. Референция: AR801233 Ean13: 3760306801233...
Франция, Fouquereuil
...Фисташките имат сладък вкус, подобен на този на бадема, и основно се използват за сладкарски изделия и печива, но също така и в кухнята и в сладоледите. Фисташките са особено ценени за похапване между храненията, тъй като в суров вид са едновременно нежни и хрупкави, а печени имат приятен пикантен вкус.
Франция, Fontanes
... - Индустриален производител в хранително-вкусовата промишленост - Вносител/Търговец на едро FCD ви напътства да определите подходящото оборудване за стерилизация, пастьоризация, печене, смилане, охлаждане и опаковане на съставки от всякакъв вид, като: - Билки - Подправки - Сушени или на прах зеленчуци - Ядки - Прахове - Брашна - Месни протеини и др.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play