... култура, а псевдозърнена култура, известна със своя богат, леко орехов вкус и хранителни ползи.
Едно от основните предимства на това брашно е, че то е естествено без глутен, което го прави идеално за хора, страдащи от целиакия или за тези, които искат да ограничат консумацията на глутен.
Произход: Украйна.
Опаковка: хартиена торба от 1кг, 2кг, 5кг, 10кг, 25кг. Палетизация: 750-950кг.
...Френската звездна готвачка Надя Самю е с философията да "освободи ограниченията си, за да освободи креативността си".
В продуктите си тя не е заменяла никакви съставки от традиционни рецепти, но е отворила безкрайно експериментално поле за създаване на нови вкусови изживявания без глутен, лактоза или яйца.
Референция: FarineSarrasinBioGascogne1...
...Тънката палачинка отелда може да се консумира студена за закуска вместо хляб, но също така и навита като "здравословен сандвич", пълнена със зелена салата, сурови зеленчуци, риба тон или малки парченца пилешко.
Традиционна палачинка от региона Поер, в Централен Финстерт
Диаметър: около 40 см
Съставки: мляко, брашноотелда (55%), пшенично брашно, яйца, соево брашно без ГМО, слънчогледово масло...
... наситени мастни киселини 1.4 г
Въглехидрати 66.3 г
от които захари 40.8 г
Протеини 4.7 г
Сол 0.2 г
Минимален срок на годност 4 месеца след производството.
Ръчно приготвен хляб с подправки, ненарязан, за да запази своята мекота
Вкусен аромат на мед от кестен, елда и цветя от региона Център
Съставки (мед, брашна, яйца и масло), събрани в Лоаре-Шер.
Източник на фибри, ниско съдържание на мазнини.
Дори формата е произведена в нашия департамент.
... нужди и така да ви предоставим продукт с най-добро качество. След това работим в тясно сътрудничество с местни био занаятчии, за да ви предоставим разнообразна и вкусна гама: черен шоколад с коноп, енергийни бисквити, паста от коноп и елда, бисквити...