...От ексклузивна рецепта, Delfino Battista създава истинско изкушение. Избират се най-добрите филетаотаншоа, увиват се около капер и се опаковат едно по едно, с единственото добавяне на зехтин екстра върджин.
Произходът на тази компания се намира през 1923 г., когато Висенте Лопис Еспинос стартира бизнес с испански бадеми в Аликанте.
"Almendras Llopis", както е известна днес, е основана през 1974 г., когато се премества в Индустриалния парк Канастел в Сан Висенте дел Распейг.
През 80-те години започва износ на световно ниво, който продължава и до днешен ден.
И наистина, разполагаме с високи стандарт...
...Маринована аншоа с зелени маслини: Подобрена с комбинация от зехтин, оцет и сол. Един от най-класическите и обичани морски вкусове, аншоата се предлага в маринована форма, носейки уникалния си вкус на вашите маси.
...ФИЛЕТАОТ АНЧОУСИ В СЛЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО 1650Г
Нашите филета са разположени и потопени в слънчогледово масло, нежно и ненатрапчиво на вкус, за да позволят на клиента да се наслади напълно на силния вкус на анчоусите.
Винаги готови да бъдат консумирани сами или да ни помогнат да направим ястията ни по-ексклузивни, придавайки по-силен вкус на нашите ястия.
КОРОБКА ОТ 6
1 БР= ЕВРО 13,50
1 ПАЛЕТ 45 КОРОБКИ ОТ 6
СРОК НА ГОДНОСТ 10/11/2025...
...Мануел Кларос, марката на аншоа в оцет, която е референтна на световно ниво, произвежда този продукт по ръчен метод. Работи се само с висококачествени суровини. Процесът на ръчно приготвяне с прясна риба, директно донесена от Кантабрийско море и внимателно подбрана, води до рецепта, разработвана в продължение на 3 поколения, която се събира в този продукт с високо качество.
...Пресни аншоа, произхождащи изцяло от Италия (зона FAO 37.1.2.3), обработени в същия ден и мариновани в винен оцет. Опаковани в смесено олио, 20% екстра върджин зехтин, 80% слънчогледово олио с пресни аромати. Опаковани в вакуумна опаковка.
Аншоа (Engraulis encrasicolus), 80% слънчогледово олио, 20% екстра върджин зехтин, оцет, антиоксидант, усилвател, аромат, сол, натурални аромати.
Срок на...
...КУТИЯ С РАЗНООБРАЗИЕ МАЛКА С АНЧОА И КОНСЕРВИ включва
една кутия HANSA с 14 филета анчоа от Кантабрия в зехтин
една кутия RR90 с филета анчоа от Кантабрия в зехтин
dве кутии RR50 с филета анчоа от Кантабрия в зехтин
една кутия HANSA с Ventresca от Северен тон в зехтин
една кутия HANSA с Тронко от Северен тон в зехтин
една кутия HANSA с прясна Бокарта в зехтин
dве кутии RR125 с Мидии от...
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
... грижа и уважение към нашите продукти, и това ще усетите на вашата маса.
Съставки: Филетаотаншоа, зехтин и сол
Нетно тегло: 50 гр
Тегло без течност: 28 гр
ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ: 217 kcal (908 kJ)
МАЗНИНИ: 13 г
ВЪГЛЕХИДРАТИ: < 1 г
СОЛ: 13 г...
...Филе отаншоа в слънчогледово масло в класическа опаковка за голямо потребление
760 гр нето съдържание; VE 12 кутии на кашон, 120 кашона на палета
Риболовен район / Вид: FAO 34/37 - engraulis encrasicolus
Индивидуален EAN: 4260368750016
EAN на кашона: 4260368750023
Опаковка: 630 мл бяла метална кутия
Опаковъчна единица: 12 кутии в кашон
Срок на годност: 18/24 месеца от началото на производството...
...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия.
СЪСТАВКИ:
Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филетаотаншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран.
Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка.
Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
... пазара със своите изключителни способности за иновации.
Компанията Карлино ООД произвежда филетаотаншоа в масло, филетаот сардини в масло, паста отаншоа, солени аншоа, солени сардини, мариновани филетаотаншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.
... първа награда в своя сектор до края на 2006 г. Всички заводи на Кемал Баликчылык работят в рамките на плана HACCP. Освен това, Кемал Баликчылык доказа високото си качество на продуктите, притежавайки одобрение от Европейската общност. В рамките на 8-те завода, действащи под структурата на Кемал Баликчылык, се преработват разнообразие от морски и сладководни продукти. Сред нашето разнообразие от продукти основните артикули са: Пресен, Жълтопер тон, Жив, замразени, пресни жабешки крака, маринована аншоа, замразен сребрист смелт, замразени филетаот щука, замразено месо от черупчести.
Компанията Micéli е експерт в своята област, наследник на занаятчийски умения и дългогодишен професионален опит. Малка компания, която избира и разработва най-добрите аншоа в пълно съответствие с традицията. Micéli се разпространява в големи търговски вериги, както и в традиционния търговски канал във Франция и Европа. Нашата компания е представена в повечето европейски държави. Не се колебайте и идете да откриете нашите продукти. Micéli ви кани да откриете аншоа: на филета, навити, в сос, натурални в масло, в салата ...
... филета
...
Морски продукти (Риболов)
Оплодени рибни яйца (Аквакултури)
Оплодени яйца на мерун, оплодени яйца на пъстърва, яйца на лаврак
Морски продукти (Риболов)
Видове хайвер
Хайвер от мерун, хайвер от сьомга...
... брам, аншоа и сардина е довел до удовлетворение и бърза популярност на марката. Клиентите са турски и чуждестранни компании, кетъринг компании, частни училища, болници, министерства и правителствени офиси. Компанията е разположена в Измир, в сърцето на Егейско море, и се възползва от предимствата на близостта до международното пристанище в Измир. Компанията се гордее с работата си в модерни фабрики, с ISO 9001 и ISO 22000 и европейски стандарти. Успехът на предходните години, доказан чрез получените референции, увеличаващата се производителност и удовлетворението на клиентите...
Повече от 50 години произвеждаме нашите филетаотаншоа в масло по напълно и абсолютно ръчен начин, което ни е дало достатъчно опит, за да постигнем ненадминат продукт. Ако добавим факта, че произвеждаме нашите филета с аншоа, произхождащи единствено и само от Кантабрийско море, можем да си позволим да гарантираме присъствие, текстура и вкус, които само REZUMAR S.A. може да предложи.
VICENTE TOURAL започна бизнес в Португалия и за първи път достави някои вносни продукти в Португалия, като: италианското сирене маскарпоне, шунка серрано, свежи моцарели на топки, свежи моцарели на блок и настъргани за пица, филе от крак и филе от рамо без кожа с висока производителност, филетаотаншоа в зехтин, бекон на форма, испански сладък и пикантен чоризо, топинг за пици, италианска...
...Импортери на замразени морски продукти, базирани във Франция. Специализирани в сините риби (сардини, скумрии, аншоа, чингри, цели или на филета) от различни произходи, както и в главоноги (калмари / червени, бели калмари от различни произходи). Премиум качество на най-добра цена: кашони на едро или по-малки опаковки по запитване. Говорим много добре английски.
... риба от фермите, на които продаваме фураж. Поради това нямаме проблеми с доставките на риба и предлагаме конкурентни цени. Продаваме както прясна, така и замразена риба. Можем да извършваме обработка в съответствие с изискванията на клиента (филета, пушени филета и т.н.). OYKUM също така предлага всички видове риба в съответствие с IFS, BRC, GGAP, HACCP, ISO 22000, ISO 9001, за всички клиенти и за...