...От ексклузивна рецепта, Delfino Battista създава истинско изкушение. Избират се най-добрите филетаотаншоа, увиват се около капер и се опаковат едно по едно, с единственото добавяне на зехтин екстра върджин.
...Пресни аншоа, произхождащи изцяло от Италия (зона FAO 37.1.2.3), обработени в същия ден и мариновани в винен оцет. Опаковани в смесено олио, 20% екстра върджин зехтин, 80% слънчогледово олио с пресни аромати. Опаковани в вакуумна опаковка.
Аншоа (Engraulis encrasicolus), 80% слънчогледово олио, 20% екстра върджин зехтин, оцет, антиоксидант, усилвател, аромат, сол, натурални аромати.
Срок на...
...Ароматът на дивия копър, обогатен с вкуса на сардини, стафиди и аромата на шафран в подправка от най-класическата сицилианска кухня за приготвяне на уникални паста ястия.
СЪСТАВКИ:
Див копър свеж мин. 80%, пресни сардини, филетаотаншоа, стафиди, борова ядка, зехтин, слънчогледово масло, пресен лук, сол, черен пипер, шафран.
Може да съдържа парчета от черупка на борова ядка.
Опаковки от: 190 г; 290 г; 950 г; 2.850 г...
... пазара със своите изключителни способности за иновации.
Компанията Карлино ООД произвежда филетаотаншоа в масло, филетаот сардини в масло, паста отаншоа, солени аншоа, солени сардини, мариновани филетаотаншоа и колатура. Използваната риба е известна със своя отличен вкус, свежест и яркост, обработвана с хлад, за да се запазят хранителните, качествените и органолептичните стойности в съответствие с строгите контролни мерки на нашата система за качество.