...Vodka IN е най-чистата версия на водка, произведена от ферментиране на италианска пшеница и дестилирана пет пъти. За да се насладите на нея в цялата й пълнота и гладкост, трябва да се пие чиста. Идеална е като основа за коктейли и дълги напитки, тъй като се съчетава добре с другите съставки, без да доминира, придавайки на напитката приятна хармония на вкуса.
Тя е гладка и елегантна на небцето.
Капацитет: 70cl - 40%vol...
Основана през 2010 г. в Полша, Formpos се специализира в изработката на индивидуални търговски мебели. Нашият асортимент включва шперплатни стойки, търговски дисплеи, рафтове за магазини, свободностоящи дисплейни единици, изложбени дисплеи, рецепционни бюра, дисплеи на щандове и много други.
Предоставяме цялостно решение за услуги, започвайки от дизайна на продукта, през прототип, серийно произво...
...Моноблокът COMPACT с 7 вентила за пълнене е решение, предназначено за малки изби, които произвеждат престижни вина.
Може да бъде оборудван с капачка за коронни капачки и е посветен на бутилирането на занаятчийска бира с вторично ферментиране в бутилки.
Централната звезда позиционира под крановете 7 бутилки, които се пълнят чрез спускането на резервоара. Докато тези бутилки се капачат на изхода...
... химикали, консерванти или добавки. Маслините ни се ферментират само със сол и вода и се опаковат след периоди до една година.
• Натурално ферментиране,
• Никакви химикали не се използват,
• Висок процент аромат,
• Ферментира се в естествен вид, оставяйки го да почива дълго време без добавки освен сол, за да придобие вкус и финес,
• Полученият продукт е с високо качество.
Как изпращаме нашите продукти?
Продуктите, които поръчвате, се опаковат внимателно с маски и ръкавици.
...Шампанско
Смесване :
Шардоне
Потенциал за съхранение :
Около 4 години
Винификация :
Ръчно бране, нежно и постепенно пресоване, алкохолна ферментация в иноксни съдове, смесване на купажите и след това добавяне на ликьор за вторично ферментиране. Отлежаване от 15 месеца и дегоржиране преди добавяне на ликьор за дозиране.
...Светла бира с великолепен меден цвят, бутилирана след вторично ферментиране. Вкус с деликатен плодови нотки, ароматен нос (банан) и много добра дължина в устата.
Температура на съхранение: 3°C < T° < 25°C
Температура на консумация: 6°C < T° < 10°C
EBC: 15
IBU: 31
Алк. 9 Об.
PLATO 18.6
Налични формати: 33c l - 75 cl...
... няколко разредени кондензирани течности.
- Фабриката произвежда само напитка за облекчаване на махмурлука, за да повиши специализацията на продуктите.
1. Ферментиране на чай за предотвратяване на махмурлук
Производството на чай чрез ферментационен процес може да увеличи ефектите за възстановяване от махмурлук и да защити функцията на черния дроб.
2. Бързо възстановяване от умора
Предотвратяване на...
...Боза е кремообразна, гъста, сладко-кисела напитка, приготвена чрез смилане на просо, царевица и ориз, отделяне на обвивките, варене с вода, прецеждане и след това леко ферментиране със захар. Бозата има разновидности в зависимост от вида зърно, от което е направена. В чужбина се приготвя чрез ферментиране на брашно от зърна като царевица, ечемик, ръж, овес, пшеница, елда, албанско просо, герник, понякога ориз и хляб, и рядко от конопено брашно и карамук, в зависимост от основния продукт на мястото, където се произвежда. В Турция обикновено се произвежда от просо.
Компанията Borgla d.o.o. е основана през 2015 г. и произлиза от идеята за инструмент за приготвяне на кефир. Като успешен проект в Kickstarter, компанията започна да оперира и да развива нови инструменти за приготвяне на ферментирали храни и напитки.
До днес компанията, освен разработването на продукти за домашно приготвяне на ферментирали храни и напитки, започна и отглеждането на органични култу...
... Тентърдън, Кент, Англия.
Опростен процес на финанси и транспорт.
Единен контакт означава единна фактура и всички продукти, изпратени в една доставка.
Можем да предложим разнообразие от различни стилове бири - от традиционни английски бири до вълнуващи крафт бири - за да отговорим на всички пазари и вкусове.
Можем да предоставим:
Бири с бутилково ферментиране и стерилно филтрирани бири
Вегански бири...
Ние сме Grosmac Automatic, компания, специализирана в разработването и производството на професионално оборудване за хлебопекарство, с над 30 години опит в подобряването и усъвършенстването на нашите машини. Предлагаме висококачествени и надеждни машини за занаятчийски и индустриални хлебарници, включително разделители на тесто, камери за предварително ферментиране, формовъчни машини, моделиращи...
Лаборатория М отдавна се радва на международна репутация за своите дехидратирани културни среди, особено за култивиране и изолиране на анаероби.
Лаборатория М също така предлага на едро пептони, екстракти и други суровини за фармацевтичната и индустриите за голямо мащабно ферментиране, в съответствие с актуалната сертификация на EDQM. Персонализираните и смесени продукти също са специалност. Лаборатория М е сертифицирана в съответствие с ISO 9001:2000 и ISO 13485; продуктите за клиничния пазар се предлагат в съответствие с Европейската директива за IVD и носят CE маркировка.
Бирата Malheur е благородна, жива бира, с вторично ферментиране в бутилка и в бъчва. Те преминават през еволюция на вкуса и следователно и през положителен процес на стареене. Нашите бири: Malheur 6°, Malheur 8°, Malheur 10°, Malheur 12°, Malheur Bière Brut World Classic, Malheur Cuvée Royale, Malheur Dark Brut, Novice Blue, Novice Black Triple.
AWITE Bioenergie GmbH е специализирана в разработването, производството, търговията и поддръжката на индивидуални системи за процесен анализ, предназначени за използване в индустриални и селскостопански биогазови инсталации, пречиствателни станции, когенерационни станции, инсталации за обезсяряване, станции за пречистване на отпадъчни води, системи за сухо ферментиране, за мониторинг на...
De Dolle Brouwers варят в ограничен мащаб и по занаятчийски начин няколко забележителни бири: Oerbier, Arabier, Boskeun, Dulle Teve, Stille Nacht и Stout. Всички бири на De Dolle Brouwers не са филтрирани, не са пастьоризирани и имат вторично ферментиране в бутилката. Пивоварната в Есен може да бъде посетена по предварителна уговорка за групи от минимум 30 души (също през седмицата, но не във вторник и сряда).
Произвеждаме чесън, който след многомесечно ферментиране при контролирани условия (температура и влажност) се преобразува от бял чесън в уникален продукт (Черен чесън). Важно е да се отбележи, че това е 100% натурален продукт, тъй като за преобразуването му в Черен не е добавяно никакво химично вещество или консервант. С този процес чесънът успява да придобие по-сладък вкус, а най-важното е, че...
Намасте, с.р.о., фирма, която се занимава с производството на медовина от много години. Предлагаме 7 вида вкусна медовина, произведена в Словакия. Със своето съдържание на алкохол, което се получава чрез естествено ферментиране на разтвор на мед с помощта на винени дрожди, тази напитка попада в категорията на вината, тъй като е медено вино. Повечето медовини се произвеждат в по-сладък стил...