...Произвежда се от мляко, събрано от специфични райони на произход, както е предвидено в регламента на Консорциума за управление и производство на овче сирене DOP.
Сиренето се коагулира при температура между 35 и 38°C, а нарязването на коагулата трябва да бъде на размери, подобни на лешник.
Формата може да тежи от 1,00 кг до 3,50 кг.
Нашата компания предлага парче с тегло около 2,00 кг, зряло минимум 20 дни.
Тестото е бяло и компактно, а вкусът е свеж и ненадминат.
...Компетентността и технологията са впрегнати, за да запазят и оценят автентичността на гроздето от Марке, което е ценно по природа.
Винята Poderi dei Colli са искрени изрази на територия, предразположена към лозарство и все по-високо ценена на международните пазари. Ето защо актуалността на големите вина от Марке: Offida Pecorino DOCG и Offida Passerina DOCG, Falerio DOC, Rosso Piceno DOC, хармонична и решителна среща между Санджовезе и Монтепулчано, и Marche Rosso IGT, плътен бленд от Монтепулчано и Каберне Совиньон. И още, деликатността на розетата, с привлекателните аромати на Marche Rosato IGT.