... hosuiler. Следователно, узряването им завършва през втората половина на август. Плодовете, които са доста сладки, имат ниска киселинност и хрупкава текстура. Третият сорт, chojurolar, е по-голям от другите (средно 400 г и 8 см в диаметър), но все още е сочен и хрупкав. Този сорт, роден в Япония през 1895 г., е най-популярният nashi сорт заради размера си. Може да се съхранява в хладилник до шест месеца.
... (Ruditapes decussatus). Всички наши продукти са чисти, пречистени и пастьоризирани, опаковани вакуумно и замразени. Мекотелите преминават през термичен шок, който елиминира микроорганизми, бактерии и токсични елементи и запазва всички качества на продукта: Вкус, Текстура, Тъкани. След това се опаковат вакуумно в хранителни пластмасови торби, които идват под формата на порции: Coquina 250 г нето...