...Суперкритичното масло от зародиши е екстракт, получен от най-вътрешната част на зърната на зародиша чрез метода на суперкритична екстракция с въглероден диоксид (CO2) и има потенциални ползи.
Особено полезно за здравето на кожата, маслото от зародиши е много ефективно в грижата за косата поради високото си съдържаниена витамин E. Освен това, маслото от зародиши притежава антиоксидантни свойства.
...Съставки: Фурми, Кайсии, Грозде, Кокос, Мляко на прах, Куркума, Джинджифил, Подправка за всички подправки
Без добавки, Без консерванти, Без глутен, Вегетариански, Висок източник на фибри...
... предпочитанията, това е смес, която се използва за завършване на рибите, които ще се готвят на скара, във фурна или на пара, с материали, обогатени с подходящи подправки.
Съдържание:
Куркума, лют червен пипер, черен пипер, мащерка, бахар, дафинов лист, бял пипер, сумах, царевично брашно, сол, луков прах и чеснов прах съдържа брашно...
...то се използва широко в производството на масла. Продават се печени, солени, несолени, с подправки и пипер.
Съществуват и хлебни изделия, приготвени с слънчогледови семена. Според хранителните стойности, въглехидрати, 18.76 г, захар, 2.62 г, мазнини, 49.57 г, протеин, 22.78 г, витамин E (230%) 34.50 мг, калций (12%) 116 мг. Слънчогледовите семена са една от малките и вкусни закуски.
В допълнение, те са много ценна храна за човешкото здраве. Особено различните витамини и фибри в слънчогледовите семена допълват дефицитите в организма, необходими за здравето.
...Сушим нашите черешови домати, които отглеждаме в собствените си полета, непокътнати на ръка, в специалните ни сушилни оранжерии, по метода на окачване на слънце, напълно естествено и без добавяне на каквито и да било добавки и консерванти. Подслаждаме нашите домати, чийто съдържаниена влага е намалено до 45%, с растително масло и подправки.
...Зелените гриловани маслини, които се приготвят чрез отстраняване на костилката и се предлагат за продажба в стъклени буркани, са известни и като барбекю маслини. По време на производствения процес се създава различен ароматен вкус, като се смесват ечемичени лук с различни подправки и зехтин. В грилованите маслини няма консерванти или добавки. Зелените гриловани маслини помагат за развитието на костите и зъбите на децата, намаляват стомашната киселина и елиминират недостига на калций. Маслината, която привлича различни вкусове, е дори по-здравословна заради ниското си съдържаниена сол.