...Il TERRE DI ZAGARA Nero d'avola е вино DOC с високо качество. С алкохолно съдържание от 12%, това Nero d'avola има богат и силен вкус, с нотки на горски плодове и подправки. Благодарение на бутилката си от 375 мл, е перфектно за романтична вечер или за специален подарък.
...William Lawson's Blended Scotch Whisky 700 ml
Това е блендирано уиски с високо съдържаниена малц, със средно тяло и сладък вкус. Що се отнася до вкуса, в устата се появяват нотки на ечемичен малц и подправки, но също така и на какаово масло и дъб. На небцето се освобождават аромати на стафиди, печен дъб, орехов хляб и пименто. В края остава малцов и печен с нотки на черен пипер.
Алкохолно съдържание 40°
ОПАКОВКА ОТ 6
1 БР = ЕВРО 5,50
1 ПАЛЕТ КАРТОНИ 72
МИНИМАЛНА ЗАЯВКА 30 ПАЛЕТ...
...Италианска компания, активна в областта на иновациите в хранителния сектор, в своето предприятие в Скарлино (Гросето), местност Казоне, в близост до морето, произвежда течна сол "СОЛ В КАПКИ" - първата "ТЕЧНА СОЛ", резултат от най-напредналите изследвания, с ниско съдържаниена натриев хлорид, запазвайки същата възприемана соленост; освен това, тъй като е течна, веднага предоставя соленост, докато за обикновената сол трябва да се изчака разтварянето.
...Витинио: 100% Небиоло.
Винификация: традиционна ферментация с мацерация под капачка за около 21 дни.
Отлежаване: 36 месеца в малки бъчви от френски дъб.
Цвят: интензивен гранатовочервен.
Аромат: интензивен и сложен, с нотки на малки горски плодове и сладки подправки.
Вкус: сух и пълен, хармоничен и с добра дълготрайност.
Алкохолно съдържание: ±14%
Гастрономическо съчетание: изискано вино, подходящо за основни ястия от червено месо, особено задушени и печени, зрели сирена и сложни ястия с фондю и трюфел.
Сервирайте при температура около 18°C.
...Цвят интензивен амбър на вид, с деликатни махагонови отблясъци на окото. Отваря се на носа с нотки на печена ябълка и печени подправки. Комплексен и богат на вкус, карамелен и характерен с аромати на карамфил, червена ябълка и джинджифил. В послевкуса напомня на дъб и млечен шоколад.
Вместимост: 0.70l
Код: 90372
Категория: Уиски
Алкохолно съдържание: 40% vol...
... ферментирала смес от соеви зърна, пшеница, сол и гъбата koji е една от най-използваните подправки в Япония, универсален сос, подходящ за подправяне на супи с нудли, рамен, суши, окономияки, шабу шабу и много други.
Наистина няма заместител на соевия сос.
Има много разновидности, от които да избирате, включително тъмен соев сос, светъл соев сос, соев сос с ниско съдържаниена натрий и цялостен или marudaizu соев сос.